26

Азис

преди 4 години

До 21Ела при мен сладкиш, не се притеснявай...

25

Анонимен

преди 4 години

До Точно такаИ аз се чудех, не оздравяха ли, няма ли да ги изписват вече?

24

Анонимен

преди 4 години

"Аз незнам какво му е точно извънредното на това полужение"---------------------------------------То е ясно, че в България информацията е "Тъмна Индия", но да чуем какво каза бай Дончо и да сравним. При въведеното в Пиндостан извънредно полужение се отпускат десетки и стотици $милиарди от федералния бюджет за борба с напастта. В Бг не може да не се отпускат. Единственият въпрос е кой ще ги прибере? Дали някой не знае отговора?

23

Божидар Петков

преди 4 години

Тоя с картината, Кърти!!!

22

Точно така

преди 4 години

До SGТочно така колега. Авторите на статията и коментарите живеят другаде.Няма ги малчуганите и младежите и много по-рядко се срещат възрастни хора. Градският транспорт се движи, за 9 минути си напазарувах, с всичките му пропускателни ограничения. Стоки има.От цялата истерия ми стана ясно, че иде реч за едни кинти, много кинти от ЕС-то.Между другото, що не казват как е първата болна - бабата от Габрово, медицинската сестра и двамата мъже от Плевен? Живи и здрави да са!

21

Лорда

преди 4 години

До АнонименДа, това е самата истина! На пенсионерите явно им се мре, примирили са се. Вчера излязох да купя хляб и какво да видя - единствените хора в на всичкото отгоре поройния дъжд бяха двама дядовци, с каскетите, едвам ходещи и една баба с ***, която се опитваше да пресече улицата. Те самите не се пазят, а ние и децата ни стоим в изолация... не знам как ще стане тая работа

20

Анонимен

преди 4 години

Някой знае ли дали работи в София някой гейклуб, че ми се е дотаковало ?

19

Анонимен

преди 4 години

До Тоа паАз съм на Монтевидео и май само банки, аптеки и хранителни магазини работят иначе хора има, но чуствително по-малко от обикновено.

18

Анонимен

преди 4 години

70 % от магазините и аптеките са пълни с пенсии.Вчера една 70 годишна столичанка заяви че не я интересува какво иска генералът и това е фалшива паника.Тях ли да пазим? Затворили сме децата си у дома и работим като в Индия за да се разхождат и хора да друсат урунгелите.

17

До 14 Рук

преди 4 години

Веганите ще ядат " суровото месо"

16

Анонимен

преди 4 години

До РукЛеща, фасул и ориз.

15

хах

преди 4 години

До ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕНЯМА държава, която да я пропусне вируса. Ако ги затворят и извадим късмет, ще дойде като ги отворят отново

14

Rdi

преди 4 години

До The JokerСнимайте и пратет снимката, за да могат да се вземат мерки срещу нарушителите. Тук в днес-а също имет сайт за оплаквания - helpbook, мисля, че така беше. Нека всички видим.

13

Рук

преди 4 години

Веганите какво ще ядат?

12

The Joker

преди 4 години

"Затворени са училищата, детските градини, всички магазини с изключение на тези за хранителни стоки, аптеките и дрогериите.: МОЛЯ ?????????????Елате да видите в Овча Купел 2 какво става, всичко си работи без никакви проблеми.

11

Анонимен

преди 4 години

Аз незнам какво му е точно извънредното на това полужение, 80 % от магазините в София работят...... чакаме Евро пари май!

10

Анонимен

преди 4 години

само един месец карантина в световен мащаб, и Парижкото споразумение ще отпадне

9

Пижо

преди 4 години

Да, но не точно. Офисите на ВСИЧКИ мобилни оператори работят на пълни обороти, а опашките на улиците се вият! Очевидно страхотните мерки се отнасят само и единствено за малките фирми и дребния бизнес, където рискът от зараза е почти нулев! Почти нулева е вероятността да се зарашиш в квартално сувернирно магазинче, където я влезнат 1-2-***, я не. Друго си е мобилните оператори, банките, хипермаркетите със стотици клиенти на ден!

8

хах

преди 4 години

Между другото,ВЪЗДУХЪТ В СОФИЯ ЧИСТ!Въпреки, че хората стоят на топло в къщи!А сега кажете пак че е от печките, а не от смрадливите дизели!

7

Анонимен

преди 4 години

Хлябът много се изкупува, аз взимам типов. Много се презапасявате, спокойно, няма да умрете от глад.