66

mene

преди 4 години

До Фактela davish kvi merki se vzemat :) zatvarqt u4ilishta i graddini, e-obuchenie nqma vsi4ko se dava na listove, magazinite ne se zarezdat karantina nqma. zabolelite v hessen bqha okolo 100 v NRW 2100 e kvo tolkoz :)

65

gf hf mf :>

преди 4 години

До Василев,Обясни ни сега какви ще са последиците за света и дали да очакваме сериозно преразглеждане на начина ни на живот оттук нататък. :)

64

Александров

преди 4 години

До ВасилевНе знам как ти се вижда ситуацията в България и в света като цяло, но те уверявам, че всички правителства приемат проблема много сериозно и правят всичко по силите си. В държави като Италия, Германия, Франция и Испания има недостиг на оборудване и ЛПС, включително и за медиците. Апела ми е, бъдете по-отговорни и се опитвайте да гледате на случващото се малко по-безпристрастно и по възможност обективно. Стига сте писали глупости, защото някаква злоба ви пречи да видите реалността

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен до до 61И аз това казвам.Да се оправяме сами.Но...1 млрд.отпусната помощ от ЕС разделяме на 6 млн души и всеки получава около 160 евро. Купува си плат и конци и си шие маски и каквото трябва.

62

Анонимен

преди 4 години

които са предали Родината си и са отишли да слугуват на чужденциВ събота минах по Иван Асен, беше пълно с хора, слугуващи на нашенци - излезли, кафенце си пият, децата си играят, пипат се едно друго, ни маски, ни нищо. Абе, как в извънредно положение и призиви да си стоиш вкъщи да не му удариш едно кафенце и да обсъдите кой какво е взел от магазина...

61

Факт

преди 4 години

На практика досега властта никакви мерки не е взела. Тъжно, но факт.

60

Анонимен

преди 4 години

А ти защо не изпрати самолет за детето?

59

до 61

преди 4 години

Абсолютно е така.

58

Василев

преди 4 години

И защо аз да си правя, аз имам за всеки случай, въпроса е защо след като имаше маски по аптеките, китайците ги искупиха и пратиха в Китай!Нали искат да сме единни и обединени, ама в какво, в нещастието или в мерките!И не се ли създава паника, когато хората виждат, че още не е започнала кризата, и няма дтржавана политика!Въпроса не е всеки сам да се спасява или да си шие маски, защото има хора които нямат възможност!Омръзна ми от селяни прости, всеки ден да споря и да им обеснявам!Фийл!ЦРУ!

57

Анонимен

преди 4 години

Къде е скитало това дете ?

56

Анонимен

преди 4 години

Детето не е виновно, виновни са родителите, които са предали Родината си и са отишли да слугуват на чужденци.

55

Анонимен

преди 4 години

ген, Мутафчийски , вчера не Ви послушаха за по-строги мерки и ще стане страшно !Трябва Децата да си стоят в къщи , а не както е в момента в София - разхождат ги и сеят зараза , или искат възрастните да починат ? май така излиза .мога да пращам снимки от нашия вход -цял ден в асансьора,по стълбите - Деца !

54

Анонимен

преди 4 години

До 61:Стига чака все някой да те оправя. Ти защо нямаш маска? Нормалните хора видяха че тива св задава още от миналия месец ... хвани се и си налрави маска, или и това ти е трудно?

53

Анонимен

преди 4 години

Пир по време на чума.И сега управляващите ще вземат близо милиард от ЕС ужким за борба с вируса.Поне да осигурят едни маски.

52

Анонимен

преди 4 години

#ГоджиКъдеТиЕМаската

51

Лицемери

преди 4 години

Тиквата изпрати самолет до Китай,за да прибере българи в разгара на кризата там и стана герой.....сега а едно дете,обратното!!!!

50

Анонимен

преди 4 години

Годжи плаши и всява паника с непрекъснатото си явяване с военна униформа.Нали още не сме във военно положение.

49

Анонимен

преди 4 години

За пръв път от много време имаме държава и държавници.Аха, същата тази държава се спука да плюе медсестрите само допреди седмица :)

48

до 57

преди 4 години

Не се опитвай, бе човек, защо се хабиш?! Погледни му изказа и се замисли такъв човек възможно ли е да е грамотен. Вместо да си потърси грешките се засяга като примадона.

47

Василев

преди 4 години

Всички българи, трябва да спрат да плащат данъци, защото правителството разполага с милиарди, но не може да осиигури предпазни средства в аптеките и нужната техника и предпазни средства в болниците!Сега цялата държавна администрация,трябва да дари възнагражденията си по време на кризата, за болни и социални слаби,ако наистина искат да сме солидарни всички губещи!И след коронавируса пак, ще питаме защо президента и любовницата му са усвоили апартамент незаконно, и за офшаорките в Барселона!ЦРУ