34

ако 1

преди 4 години

Помислете над това:Става дума за възможен проблем с интернет свързаността, който може да възникне от масово и концентрирано във времето използване на ресурсоемка комуникация като видео-конферентни уроци. Позицията ми се основава и на консултации, проведени с други специалисти от ИТ-сферата. Използването на подобна комуникация от всички ученици едновременно е като DOS атака и може да доведе до:

33

Клета майка България

преди 4 години

До #38СЕРИОЗНО??? По-тъпоглав,ганьовски и себичен коментар,повлякъл след себе си,още такива олигофреноидни-не бях чел! Лекарите ли те научиха да пишеш и да смяташ,бруте! Хайде да си гледаш в твоята паничка и да не ръсиш мозък,че си тъжна работа.....жал ми е за такива,като теб!!! Бъдете здрави и оставете МИСЛЕЩИте хора,да действат!

32

Анонимен

преди 4 години

След няколко месеца ще им пуснат и матурите онлайн и ще ги правят от вкъщи.

31

незнайко

преди 4 години

До RosenИ най-въртоглавия даскал няма да е съгласен на предложението, иначе е добро.

30

Rosen

преди 4 години

Това е добре но какво ще правят учителите?? Децата могат да се обучават сами с родителите си онлайн. Разбираемо е че ще пострада егото на българският учител който е свикнал да бъде център на внимание и да се възхищава на себе си колко много знае, но сега има по-важни неща от това. Целесъобразно е заплатите на учителите да се пренасочат към лекарите от които наистина има нужда. Ако искат заплата, учителите могат да вършат нещо друго полезно за обществото. Например доброволци в червения кръст.

29

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

Това е добре, но държавата отдавна е ОФлайн под мъдрото управление на ГРОБ.

28

УЖАС

преди 4 години

Като идея добре ,но като реално осъществяване ще е просто катастрофа-онлайн образователна програма за всички не се създава за един ден, голяма част от учителите /особено по- възрастни и в малки населени места/ са компютърно неграмотни, контролът от страна на родителите е под въпрос-ще настане пълен хаос.ПСЕВДОУЧЕНЕ И ОТБИВАНЕ НА НОМЕРА

27

Анонимен

преди 4 години

Снощи се опитах да влезна в "школо" без успех. Какво ще стане ако днес също не мога да влезна? Ще издържат ли електронните платформи на толкова много заявки? Нека да обяснят как да процедираме. Имам колеги с многодетни семейства. Разполагат с един лаптоп домашен. Как да учат три деца едновременно? Помислили ли са за това?

26

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 14 Лъжлива новина е. Не се връзвай.Някой манипулира и знаем от коя партия е.

25

Да си знаете:

преди 4 години

Icecrown няма да падне, но озурпаторът на трона ще падне и повече няма да е Ледената цитадела, а минава в сенките. Сенчестите земи ... и вие трудно разбирате, колко е трудно да се пазят сенчестите земи ...

24

Анонимен

преди 4 години

До 27 АнонименИзказваш се естественно неподготвен и с злоба срещу учителите ! Ти, колко си грамотен ли чи от написаното . Само на започвай да хленчиш , че си завършил ИТ или някакво друго измислено висше образование защото ще звучи като лъжа.

23

Анонимен

преди 4 години

За мен държавата действа адекватно предвид непонятната и небивала досега патова ситуация.Критици и недоволни винаги ще има.Ето,по-долу се намериха и хора,които обиждат учителите.Тези учители,които ежедневно възпитават,носят отговорност и се грижат за децата ни.Живеем в динамично време и трябва да сме им благодарни,че ни заместват,защото ние нямаме време да обръщаме достатъчно внимание на децата си.Спазвайте хигиена,сведете контактите си до минимум и скоро всичко ще отмине !

22

Анонимен

преди 4 години

и що пък точно с тиймс на меките, са ще задължите всички да ползват уиндус.

21

Анонимен

преди 4 години

Учителите не са подготвени за онлайн обучение. Те са компютърно неграмотни. И те като повечето родители ползват телефони само за фейса, друго не знаят.

20

Анонимен

преди 4 години

Колкото по-дигитализирано е обучението - толкова по-празноглави излизат учениците. Шарено, картинки ама в главата им нищо не остава. По мое време нямаше учебници, учителя диктуваше важното, после почвахме да дискутираме ( години по-късно, същото правя и на раб. място, както са казали "в спора се ражда истината").

19

Баровеца-СФ

преди 4 години

Това е добре,но за съжаление няма да се получи при някой деца в началните класове! При тях трябва постоянно присъствие на човек който е на ТИ с компютъра,а да не пренебрегваме и това,че много родители ползват само смартфони ,таблети ,Андроид устройства и дейноста им се свежда до това да видят времето,новините,социални мрежи ,пък и доста от децата са при баба,а родителите работят в затворен кръг ,което е добре в момента,защото е безопасно според ситуацията ни! Според мен 50;60% деца не учат!

18

Анонимен

преди 4 години

До 21 Мали 19 и 18Нима не усещаш , че тия двамата са от сороскитегендари и са се надрусали още в ранни зори за да драскат тука ?

17

До 21

преди 4 години

Ти ги виж само колко са грамотни....010

16

Мали 19 и 18

преди 4 години

Къв бой ще ядете! Тия дето са ме научили на а,б,в не можем нищо да им кажем, не е достойно .... Тоя дето ви е научил да четете, да пишете, да рисувате го е срам от вас!

15

Анонимен

преди 4 години

В Габрово още не е започнало никакво обучение. А от миналата седмица точно там се знаеше, че трябва да се въведе такова.Как да го наречем това?