71

Агент 19

преди 4 години

Искрено се моля и се надявам ПАНДЕМИЯТА от ЛАБОРАТОРНО НАПРАВЕНИЯ И "ПУСНАТ" КОРОНА ВИРУС да трае по - малко време от последната голяма и смъртоносна такава на нашата Планета - а именно тази от "ИСПАНСКИ ГРИП" , която е била 2 години и малко... От 1918 до 1920 ..... Достигнала е до всички краища на земята :( и е отнела живота на близо 100 милиона души ... :( Сега , разбира се , и времената са други. По модерни. Но и ВИРУСИТЕ са значително по - силни и по - мутирали. Господ да ни пази !!! .....

70

до 84

преди 4 години

с Китайската Чума няма да се свърши скоро, ще има 2-ра вълна, след 2-3 години, който оцелял, оцелял...

69

Анонимен

преди 4 години

Когато всичко свърши с този вирус ,ще излезем и ще ги подкрепим ,има и нещо хубаво в цялата работа ,народа се събужда от дълбокия си 30гидишен сън!Всичко на ново и отначало за нова България на хората ! Край на измамите и кражбите и некадърните управници!

68

Ники

преди 4 години

До МитакаКой ти говори за пари изобщо?!? Въобще не си разбрал какво искам да кажа. Няма и да ти обяснявам. Лека вечер и да се пазиш.

67

Анонимен

преди 4 години

До МитакаДобре дошъл във форума на днес.бг. мястото където може да деградидаш на воля. Междувпрочем г-да админи ъпдейтнете си сайта, че след следващия ъпдейт на Firefox сте минало.

66

Анонимен

преди 4 години

Дааа такъв си е ***. Ще бие мед сестри и лекари, ще ги псува като дърт каруцар *** като дойде кютека излиза вечер да ръкопляска и да се мазни. После що Рапоня ни е премиер.

65

SARS-CoV-2 Чернобил

преди 4 години

ръкопляскайте докато можете, те така са реагирали и кога Рим е горял, ама това май вече не се учи в учебниците по история. Също те Българите и Първи Май честваха и се радваха и пляскаха след Чернобил - типични реакции за жалка нация!

64

Анонимен

преди 4 години

Счупете му короната на тоя вирус, малък бо*лук

63

Turbo кифла

преди 4 години

Изкъпах се, гримирах се и сега ще си правя прическа, че ще излизам на балкона.

62

Дедо Петко

преди 4 години

И да не сте посмели да пеете по терасите, като Ви знам, каква музика слушате...

61

Анонимен

преди 4 години

До Леле до 71Кой не е подкрепил умиращата ти майка, цялото лекарско съсловие в България ли? Всеки един от хилядите лекари е гласувал чрез представител да не се помогне на *** и всички са отговорни, така ли? Лекарите убиха баба ми. Оставиха я да се дехидратира, защото не й включиха система навреме. Не всички лекари. Няколко от тях. Не съм с 15 IQ, за да обвинявам всички в галактиката.

60

Леле до 71

преди 4 години

Когато те не подкрепиха умиращата ми майка как трябваше да се чувствам !? Наглост безподобна!... явно отдавна не си помирисали великолепието на българската здравна система ! И само да ти спомена- имам ПРИЯТЕЛИ лекари! Много добре зная какво е битието им в България! И съм им ръкопляскаха забравих колко пъти в живота си!!!! Но да наричаш смазан народ лицемери- ни що жест во , скапа но , нямаш право!

59

Леле до 71

преди 4 години

Смешно такова, пс ували са системата хората (аз включае! ) , а не ЛЕКАРИ!!!! Как не те е срам , не зная!...

58

kiril

преди 4 години

Някой журналист да пита този търг наистина ли се е състоял и тези апарати наистина ли са продадени и ако да на кой

57

Хипократова клетва

преди 4 години

До НикиЗначи за лекарите е призвание и могат да работят без пари. Всички вие жалки ***, които цитирате Хипократовата клетва, не сте прочели и две срички от нея. В нея пише да не даваш на пациент отрова, да не правиш аборт на бременна и да научиш децата на своя учител на медицински занаят, ако те поискат това. Не пише да се работи без пари, не пише живота на лекаря да струва по-малко от тоя на чумавите, за да работи блез маска, не пише и да го бият ромове. Научете се да четете, плебеи.

56

Митака

преди 4 години

Хм.. Прочетох и предишните коментари...Не съм предполагал, че толкова може да се опростачи населението.

55

Анонимен

преди 4 години

Моля за аплодисменти и за държавният резерв, който преди месец е разпродал апаратурата за обдишване и сума ти лекарства които сега ще изкупуваме на тройни цени!! :))

54

Митака

преди 4 години

Абе Ники, абе следващ Анонимник,1000 лв са нищо когато рискуваш не само твоя живот, а живота на децата си, жена си, родителите си.Тия, които да за пари, първи ще си бият камшика.За тези, по призвание, тези пари са смешни, и са минимална отплата за войната, която водят(ще водят) на първа линия. Заради нас.А тези аплодисметни са минимума, който заслужават.ПОКЛОН ДОЗЕМИ!

53

Анонимен

преди 4 години

Стадото си пляска а овчарите му се смеят на акъла и вече кроят планове как да делнат едни 800 млн. евра които европата праща за борба с вируса. Впрочем като е толкова опасен тоя вирус, защо нито веднъж не видях проесора-доктора-генерал Годжи с маска на лицето при публичните му изяви, дето всеки път са пред маса народ?!! Само питам...

52

шопа

преди 4 години

аз ръкопляскам на бойко и гожиче ви баламосват по телевизиятатакива тарикати не съм виделаз съм живел само сред мошеници