81

до 76 Защо?

преди 4 години

Те плащат и то доста високи осигуровки всеки месец, но почти не ползват предлаганите от държавата услуги, като здравеопазване и т.н. Ходят на частно.

80

Анонимен

преди 4 години

С тия помощи за бизнеса узаконяват ново точене и крадене на държавата както стана със здравна каса обрана от Вдянков.

79

Анонимен

преди 4 години

Тоя даде 30 милиона само за премии на НАП,а на общините сега дава само 20 милиона !

78

Анонимен

преди 4 години

Правилното е да ги остави да фалират и да помогне само на безработните докато се ликвидира вируса. След вируса ще се направят нови банки и фирми както стана при кризата в 1996 г. а така пак ще натрупат дългове и все държавата ще им плаща.

77

Анонимен

преди 4 години

Разбрахме, че няма да помогнат на хората, а на "бизнеса".

76

Pf

преди 4 години

Аз още се чудя,защо ние платихме за Ктб . Държавата изтегли кредит над 3 милиарда ,за да плати на изгорелите вложители,при положение,че по закон банката е трябвала да ги има тези пари заделени в случай на фалит. Тогава шефът на Бнб трябваше да влезе в затвора,че е допуснал това нарушения.Вместо това просто го освободиха.Платихме милиард за направата на реакторите за Белене без да имаме договор за строителство на централата. Пак няма никой виновен. Докога все ще плащаме без да има виновни Бойко!

75

аз съм трол

преди 4 години

сега за троловете има най много работа жътва е вижте във интернет сайтовете за"информация"какво става в коментарите!!!!...хайде който е 14 дневна карантина и принудителна отпуска пари има ще изкарате яко жълти стотинки кандидатствайте при кукловодите и започвате веднага!....всички сте видели снимката във фейсбук какво е *** едно *** с две мъдХнца!....така че ако отговаряте започвайте в момента сайтовете имат нужда от ***....ще вдигнете икономиката на крака!!!.....:))))))))

74

Искрен

преди 4 години

Реални мерки за помощ на малкия и среден бизнес са мораториум върху осигуровките и данъците за 2-3 месеца, подпомагане на засегнатите служители, които са пуснати в неплатен отпуск и т.н. Другото е пунта мара - само е се завъртят едни пари през големите играчи - все за нашите фирми, за нашите хора и тъй...малкия и средния бизнес + обикновените трудещи се пак ще ядат хурката

73

Анонимен

преди 4 години

Горанов не е министър на България а на частния бизнеса и ЕС мафията.

72

Анонимен

преди 4 години

С две думи, ако се помага да се помага на всички без значение от социалния им статус или политическа дейност

71

Анонимен

преди 4 години

Хърватия налага пълен контрол върху цената на храната ,а тука -ще подпомагаме ,,бизнеса''!

70

Анонимен

преди 4 години

На безработните не дават помощи, но на фирмаджиите веднага намериха пари и то милиарди за да на фалират.

69

Анонимен

преди 4 години

До 73защото от частния бизнес зависят основните данъчни постъпления в хазната. И ако не си разбрал от статията, единствената "помощ" която държавата предлага е да "уреди" закъсалите с кредит от банка. Все едно те самите не могат да отидат и да си поискат кредит сами. Аман от такава "помощ".

68

Пижо

преди 4 години

Не видях социални мерки. Само такива за големия бизнес и "нашите фирми". Какво конкретно Правителството ще предприеме спрямо работниците в принудителен неплатен отпуск с потребителски кредити?! Какво конкретно Правителство ще предприеме за малки, семейни фирми, с и без кредити, чиято стока ще бъде унищожена, а трябва да покрият наеми и режийни?! Какво конкретно ще предприеме Правителството спрямо работниците във всички нехранителни магазини, които са освободени от работа?!

67

monk

преди 4 години

До последните постове...пак казвам, нищо лично, има нужда от средства за оборудване и персонал, както казва щабът, и трябва да се вземат от някъде, бюджет (смятай нашите данъци), повишаване на корпоративните данъци от 10 на нещо+, или осигуровките, 32%+ малко, но трябва да се инвестира в модерни болници за адекватно лечение. Не разбрах коментара за 1944, имате пред вид испанският грип?

66

Анонимен

преди 4 години

Дано разума надделее и да се помага на всички хора!!!

65

защо?

преди 4 години

Защо програмистите и програмистките фирми пак са облагодетелствани?Работят си от вкъщи , няма много опасност да фалират или да ги оволнят.Мене ме пратиха в неплатен отпуск а те си прават парите.според мен програмистите трябва да платят за короната вируса.

64

Анонимен

преди 4 години

Тъй, като се приготявате да увонявате и т. н.. Искам да питам от другия месец, колко хора ще бъдат здравно осигурявани и как ще лекуват? Ще получават ли помощ?

63

Анонимен

преди 4 години

САМО НЕ РАЗБРАХ ЗАЩО ДЪРЖАВАТАТА ТРЯБВА ДА СПАСЯВА ЧАСТНИЯ БИЗНЕС

62

Анонимен

преди 4 години

Световната футболна звезда Кристиано Роналдо се включи по изключителен начин в борбата с коронавируса. Нападателят, подобрил десетки рекорди в спорта, преустрои хотелите си в Португалия във временни болници, където да бъдат настанявани и лекувани заразените от опасната болест.Всички разходи по престоя и лечението на болните, медицинските процедури и заплащането на лекарите е осигурено от Роналдо!