32

Анонимен

преди 4 години

Браво Кристиано, ти си велик футболист и добър човек! Пожелавам бързо възстановяване на ***/йка ти! Имаме нужда от повече хора като теб! Повече доброта и човечност и по-малко злоба!

31

Анонимен

преди 4 години

до 30 Това което направи Роналдо миналата седмица- ръкуването с въображаема публика на стадион в Италия, в същия тоя ден умряха 160 души от вируса именно в Италия. За какво шегуване говориш, бе? А Роналдо това го имаше за забавно с въображаемата публика.Аре разкарвайте го тоя португалски скaпaнякот главна страница!

30

Шопо

преди 4 години

Който познава бедността в младините си е щедър ,когато стане богат ! Аплодисменти на този голям мъж !

29

Чичо

преди 4 години

Започвам да го харесвам

28

до 31

преди 4 години

Интересно ми е да те видя теб, що за човек си? Какво си постигнал? Къде сме ти видели постиженията? Какво си допринесъл за държавата си? На колко човека си помогнал с нещо? Тръгнал Роналдо "манггасааар" да нарича. Не ми е любимец, обаче разни нули да му се подиграват е дразнещо.

27

Анонимен

преди 4 години

до 29 Ми ти от португалски манггасааар кво очакваш? Толкова му е акъла!

26

до Динко

преди 4 години

Миналата седмица всички се шегуваха с короната и медиите са много виновни за това. Вече никой не им вярва на истериите. Пък и казаха малко по силен от обикновен грип. Като заваляха смъртните случаи в Италия, Европа се шашна. Какъвто и да е, не може да му се умаловажи жеста.

25

Анонимен

преди 4 години

до Динко, да бе човек...бях забравил това. На последния му мач преди да спрат футбола в Италия, тази гелосана мършaaa се ръкуваше с невидима публика и поглежда към камерите и се усмихва- за забавно го имаше това. Бахххти идиооотааа аз.

24

Анонимен

преди 4 години

Роналдиньо , абсолютен клоун. Типично бразилски изпълнения от фавелата. Може ли да решиш да влизаш с фалшив паспорт в други държави. Само, който си е имал вземане даване с бразилци, може да разбере как са им хрумнали тези истории в празните шамандури...

23

Динко

преди 4 години

Май бързо забравихте, как с нагла усмивка и ехидно-самодоволно излъчване, въпросният футболен "талант" се "ръкуваше" с "невидимата публика" преди няколко дни, явно правейки с майтап с проблема "Корона"... Когато каже или направи нещо на своя глава, без да е инструктиран от PR-ите си, веднага лъсва какъв е всъщност и колко струва...

22

Анонимен

преди 4 години

Дали ще се случи и у нас такова чудо някой от нашите "бизнесмени-робовладелци" да направи такъв жест освен да реват, че няма кой да им слугува

21

Анонимен

преди 4 години

до Ламби, Той щото Роналдиньо изооообщо няма пари за адвокати, където в Бразилия има къща за 10 милиона долара???? ))))

20

бай Ламби

преди 4 години

А в същото време Меси щял да даде 4 милиона долара на адвокати за да вадят приятеля му Роналдиньо от затвора.както се казва-открийте десетте разлики.

19

Анонимен

преди 4 години

до 7 Брат, аз съм фен на Барса и Меси, Роналдо никога не ме е кефел, най- малкото защото е егоцентрик на терена, но с това което ще направи с хотелите си и за хората заради вируса- едно голямо Браво! А това че го правел за да спечели симпатии за да го изберат за носител на Златната топка е най- голямата тъпoтия, която съм чел напоследък.Нищо лично към теб! Жив и здрав!

18

Анонимен

преди 4 години

Потрябвала му е тази златна топка в момента. Миналата седмица едва не загуби майка си. Предполагам това също му е повлияло. Вие ограбихте тоалетната хартия, и малките ви мозъчета не могат да смелят големия жест на различно от вас човешко същество.

17

Анонимен

преди 4 години

Алкохолик, а той Роналдо щото не беше укривал данъци или удобно не го споменаваш? скрий се!

16

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

А криещият данъци джуджак кога

15

Анонимен

преди 4 години

до 7 и 13Каква златна топка ви гони? Тази година няма да има носител, поради простата причина, че няма футбол вече- спрян е!

14

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

СЕГА КАТО ОТВОРЯТ ХОТЕЛИТЕ В БГ ЗА БОЛНИ ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК КЪДЕ ДА ИДЕ

13

Анонимен

преди 4 години

Велик пич! Поклон