66

Анонимен

преди 4 години

Написаното иска ли да ни подсети и покаже, че COVID-19 е един вид катализатор, призован да ускори започналата промяна след търговската война между Пиндостан и Китай? Само за няколко седмици хората бяха принудени да носят нинджа-маски, да се запасяват с най-необходимите храни, да отменят социални, спортни и бизнес мероприятия, да отменят плановете си за пътуване, поради заключени граници. Някой се оплакваше, че по татово време са ни забранявали да пътуваме свободно, а сега ни прилагат карантина?

65

Анонимен

преди 4 години

Не се разбира едно просто нещо !!!Всеки ще преболедува този вирус !!Малко ще поумрът (болни от други хронични болест) и това е всичко.Шанс да избегнеш вируса е МИНИМАЛНА.просто трябва да се преболедува.П.П. Ограниченията са за да не се претовари здравната система.Просто е НО не е за прости хора и Тикви.

64

Анонимен

преди 4 години

Е като работиш вкъщи нали пак излизаш да се разходиш да си купиш нещо?Или завинаги в затворът? И нали се сещате след 10 години какви деграданти ще сте?В Япония има няколко милиона такива -страх ги е да излизат от вкъщи без скафандър.И кво?Ще си седите заключени вкъщи като ви дойде времето идват санитарите слагат ви една инжекция и ви носят в чувал към крематориума.Номер еди кой си рпден,активна възрат евтаназиран.Следващият номер. Вие сте много болни хора и без коронавирус.

63

Анонимен

преди 4 години

Вируса нанесенщети на икономиката но направи повече срещу глобалното затопляне от всички политици по света!

62

Анонимен

преди 4 години

Така е, Лукановата зима беше една зима, а това ще бъде с години...

61

Анонимен

преди 4 години

Коронавируса е по-страшен и от лукановата зима !Само неуправляеми *** не го осъзнават, защото не са преживяли лукановата зима.

60

Анонимен

преди 4 години

Виждам тук няколко млади се опитват да обяснят на възрастните другари какви са ползите от това да работиш от вкъщи или дистанционно. Изгубена кауза.

59

до 57

преди 4 години

И терористичните атаки

58

Обаче

преди 4 години

Ако на всички раздадат скафандри, ще започнат да обират банките с тях, защото няма да се вижда кой (коя) е вътре.

57

Анонимен

преди 4 години

Гледам коментарите на останалите.Честно казано не мисля, че то отрезвяване на хората, за което говорите, ще продължи много време. Парите заслепяват слабоумните, те забравят, че са хора и започват да се държат с останалите сякаш те са по-нисши. Съгласен съм, че хората не са равни, обаче!Нека към всеки се държим като към равен, а самият той ще покаже заслужава ли да бъде такъв.

56

Sichtpunkt

преди 4 години

Обикновената маска не предпазва от вируси, но "пречупва" студеният въздух, който е предпоставка за развитието на вирусни заболявания на дихателните пътища.Аз имам маски имам и антибактериален гел (без отмиване). Чакам да донесат на Lidl антибактериални кърпички и смятам, че на този етап това е добре.Предпазни мерки трябва да се вземат ОБЕЗАТЕЛНО!

55

Айде бе

преди 4 години

Българинът измисли Кво му требе за борбата. Кашон ракия и стек Кенефна артия. Плюс казан мазен боб с пръжки. Ракията ще служи за външна и вътрешна дезинфекция. А боба за изкарване на бягащите гадове.

54

Звездомир Коминков

преди 4 години

Властта не се знае колко помага в ситуацията, но със сигурност нанася щети. Като предпазите някой от коронавирус, да не би да го правите безсмъртен? Ще умре скоро от друго, защото е взел-дал, слаб е. Обясни на хората какво е положението, и всеки да прави на своя глава каквото иска. Здравите ще издържат, а слабите умират и без това целогодишно от какво ли не. Защо е нужно да съсипем държавите си от едната глупост?

53

Ей анонимко

преди 4 години

За оня свят ред няма. Така е и по закона на бумеранга.

52

дърт комунист

преди 4 години

Сакън другаря Васил Божков да си стои там в ОАЕ,че да не вземе да се зарази.Партията треби да си съхрани чичко паричковците,че комунист без пари не е комунист!

51

do 55

преди 4 години

Всяка година на светът умират 50 000 човека от грип.Какво ракиено парти какъв Лом. 12% от тия 50000 са дело на коронавирусът и подобни. Останалите 88 % са други видове грип.Защо те е страх от 12% а не те е страх от 88%?Не е защото сте глупав и невеж,нали?

50

Анонимен

преди 4 години

Взяко зло, за зобро - COVID-19 с един удар намали замърсяването на въздуха с 15% !

49

до 49

преди 4 години

Айде бягай в Лом на ракиено парти, че групичката от Пирогов те чака! Едно е параноя, съвсем друго е дисциплина и карантина за 2-3-4 седмици.

48

Анонимен

преди 4 години

В каменната ера ще ни върнат от тая паника

47

до 44

преди 4 години

В интерес на истината си много прав. 750к работещи има в София по документи, реално са над милион, от които поне 200к могат да си вършат работата от вкъщи. Доста други си отидоха по родните места, а трети си взеха отпуска. По-спокойно ще е и по улиците, и в транспорта няма да е блъсканица и хората, които не могат да работят от вкъщи- лекари, зъболекари, ще се чувстват по-спокойни, като е празно около тях. Така и трябва. И нашият офис затвори за неопределено време, както и всички адекватни фирми.