165

серсеми

преди 4 години

Какъв вирус ви гони бе предатели,нагъзихте се на световната конспирация да подбият икономиките на държавите.да *** дано

164

куровир ус

преди 4 години

Затворите дезинфектират ли ги?Ако ги....предпочитам да заразя няколко на които съм им дигнал мерника и да ме затварят там на сигурно!

163

Анонимен

преди 4 години

А кога ще накажат виновните за ктб?

162

предстоящо

преди 4 години

Предполага се , че Тръмп по-късно в обръщението си , ще обяви извънредно положение в САЩ . Така ще имат достъп до 40 млрд . долара за борба с коронавируса

161

mn

преди 4 години

Напротив - удачна е мярката. Разболяваш се, нарушваш карантината, вместо да си стоиш у дома, заразяваш 20-25 човека, те до дни заразяват 100-150 и това в оптимистичен вариант, от тези заразени умират 5-6 души. Ами това си е вид непредумишлено убийство, само щото на теб ти писнало да си стоиш вкъщи.

160

Ужас бг

преди 4 години

Всъщност с това извънредно положение се простреляхме в крака и сами ще си навлечем икономическа катастрофа. Далеч по удачно беше просто да затворим границите, както направиха САЩ, Чехия и други по мислещи от нас.

159

Анонимен

преди 4 години

"Решено! Нарушаваш карантината за COVID-19 - затвор до 3 години"-Съда в България от много много години не осъдил никой , така че и това не е вярно!

158

Пешо

преди 4 години

Те за предумишлено убийство не дават такава присъда.Леле за смях сме. Това ли измислихте за 5те минути в тоалетната бе господа депутати?Те хората за такава присъда ще се самоубият в затвора. А за паричната, 90% от хората не са виждали толкова пари а вие ще ги глобявате.Позор сте,!

157

Аз

преди 4 години

Каква карантина бе? Децата са навън площадките пръщят, алкохолиците са пред блока жулят анти коронавирус напитки

156

Анонимен

преди 4 години

До Ф. С. В.Така е за христиqните! Затова е и жалко, че за пират литургиите! За истинския христия ин няма значение! Ако е решено, че ще умира, няма защо да се крие!

155

българин

преди 4 години

Поредно доказателство.Че тази държава представлявана от тези " чиновници" Начело с Тиквун.Нищо добро не могат да измислят! Че Те открито казват че " държавата" Не поема разходи за " болни"! Остава и " декларации" Да искат да подпишем.Че няма да искаме мед помощ Като " здравно осигурени граждани на тази държава?!

154

Анонимен

преди 4 години

Де ата индиго защитени ли са от вируса?

153

Ф.С.В.

преди 4 години

Последните данни за коронавируса сочат че е ПОЛЕЗЕН!!! ---със него сте на една ръка разстояние от Господ !!! Ай Честиту!!!

152

Анонимен

преди 4 години

Сега ще искат и да одържевяват...

151

Анонимен

преди 4 години

Защо кацат самолети от Италия?

150

Анонимен

преди 4 години

Уффф, дано падне малко, да си отдъхнеме...

149

Аз знам друго

преди 4 години

Има едни двама *** дето чуха думите : Good Luck преди малко!

148

Някоя

преди 4 години

До 98 АнонименДа, в Русия няма болни по официални данни, защото всеки, който се е разболял и иде на лекар, бива арестуван. Това го знам от моя позната рускиня. Хората се страхуват, защото ги грози 5 год. затвор, понеже са се осмелили да пътуват до някъде и са хванали вируса. Така ще стане скоро и в България. Честито на всички!

147

Анонимен

преди 4 години

*** ще спрат ли да работят или за тях не важи? Не че нещо, но само в София има 200+ обяви. Още един куп анонимни бръмчалки... По 4-5-*** на ден...

146

Анонимен

преди 4 години

Ако не кой го има, ама не е хванат, да оди да кашля пред парламента... Гееехеее. Че ако са махнат тея рай ще е...