53

АнонимеН

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ ИМА 2 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ!!! АКО ЗАДЕЛИМ 500 ХИЛЯДИ ДАН ЗА КОРОНА ВИРУС 2019 ТОВА ЩЕ ОБЛЕКЧИ ДЪРЖАВАТА С 3 МИЛИАРДА НА ГОДИНА!!!ТИЯ 3 МИЛИАРДА БОРИСОВ МОЖЕ ДА СИ ГИ СМУКНЕ ЗА СЕБЕ СИ А НЕ ДА ГИ ДАВА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ!

52

Все тая

преди 4 години

Всеки трети навън яко кашля, ходят без маски и ръсят бацили навсякъде!Само здравите носят маски от страх, щото виждат за ква *** става въпрос!

51

Анонимен

преди 4 години

Тези статии са вредни, дори да е истина. Който разбира, разбира за кво иде реч.

50

до 49

преди 4 години

Маската се слага, когато си около хора. На улицата, разбира се, няма нужда, ако не си в някаква тълпа. В Китай бавно магазините отвориха и, за да влезеш, маската е задължителна, както и измерването на телесната температура. Влезни ми в магазина до мене без маска и получаваш звучен шамар!

49

Анонимен

преди 4 години

Мислите че сте анонимни тук в днес бг?? Нееееее, жестоко се лъжете

48

смешна работа

преди 4 години

Ай стига сте писали глупости бе. На ден умирал по 1 родител. Това да не ви е чума да умират 1000 човека на ден

47

Анонимен

преди 4 години

В момента в извънредно положение и полицията може да издири по форумите тези които вкарват паника и смут

46

Анонимен

преди 4 години

Хубаво ще е също и полицията тука повечето да ви издири по IP адрес и да ви изправи пред съда! Такова насаждане на напрежение и паника с вашите коментари може само да доведе до още по-жестоки последствия! Всеки пише каквото си иска и повечето нарочно вкарват безпокойство!

45

Румен до 44

преди 4 години

Само неосведомен паникьор може да дрънка такива глупости. Маската можеш да си я сложиш и на ***,поне ще те пази от изненади.

44

Анонимен

преди 4 години

А Бойко поръча ли ковчези,че няма да стигнат?Освен това там цените трябва да се фиксират,включително в крематориумите.

43

Анонимен

преди 4 години

Хора, фирмите за чистота ще рабитят ли за да изхвърлят кофите за смет?! Кофите са препълнени! Знаете какви допълнителни гадости могат да плъзнат от тоя ***!

42

Анонимен

преди 4 години

Проблема е че няма лек. А това че работят магазините е добре, не всички хора имат складове с храна и вода.

41

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Дано не съм прав, но с тоя *** начело на държавата и с тоя *** народ, който няма елементарни хигиенни навици ... и с това калпаво здавеопазване ...Ще сме втората Италия в Европа !Единственият ни шанс е, че сме по-нарядко.

40

Hip

преди 4 години

Всички на улицата, магазини и други места трябва да са с маски. Незнам кой глупав лекар каза, че не са необходими. Има хора които несъзнателно разболяват. С маските се намалява разпръскването на вируса

39

Учен Химик

преди 4 години

Пише всеки квот му падне.Ако кажеш биохимически кво общо има чесъна и как действа на вируса ше се прозера от ядене на чесън аманиначе не върви дай научна статия.Щото аз за алкохола мога да ти дам ама няма да го разбереш щото не си учен като мен а говориш бабини деветини.

38

Край

преди 4 години

Е какво да стане с 82 и 86 годишен - да им поникнат зъби ли. След 80 е без значение кога и от какво ще умреш важното е да не боли много и да се съхрани достойнството на човека.След 80 смъртта е избавление от старото тяло и доскучалия до болка познат ти свят.Малко те е страх от отвъдното но вечния живот за щастие е невъзможен. питайте възрастните си близки.

37

АнонимеН

преди 4 години

ИТАЛИЯ ИМА 15 МИЛИОНА БРОЯ ПЕНСИОНЕРИ И СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ОТДЕЛИ 3 МИЛИОНА ОТ ТЯХ ЗА ПОГРЕБЕНИЕ!

36

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 32И аз съм възмутен,че всички магазини в Благоевград и явно и в цяла България работят. За съжаление малките магазини можели да работят. Каква е тази карантина, не се знае

35

Анонимен

преди 4 години

Моя близка интимна приятелка от Катманду цяла седмица е лежала с 43 градуса температура.

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Марш при дежурната сестра за лекарствата си, Ха-хо!