87

м...да

преди 4 години

Децата явно се справят добре с вируса. Сега е момента ,чрез кръвните им пробите , да се изолират антителата и да се работи по ваксина. Няма смисъл от вайкане,обвинения и паника. Трябва да се мисли и действа. Не можеш да превъзпиташ народа за един месец.Дори да се обяви карантина,пак ще има хора ,които да я нарушават.Едни солидни глоби обаче, могат да секнат подобни мераци.

86

Анонимен

преди 4 години

Не е цялата истина това според мене бройката ще удари 500 до 2 седмициВсичко трябва да се затвори всичко !

85

Анонимен

преди 4 години

Вируса мутира, вече и за децата е опасно, както и за хората на средна възраст. Вируса в Европа е по-издръжлив от този в Китай.

84

НА ХОРАТА ОТ ВЛАСТТА

преди 4 години

И семействата им ще се осигурят храни по домовете както и специални бройки маски и санитаризиращи препарати...Това като го разбрах просто позеленях... Възмутен съм! Все едно Чернобил се повтаря!Нас кучета ни яли както обикновено. Явно тия толупи са много специални, сигурно сред тях има изобретатели с гениален ум, които не може да си позволим да загубим и трябва да бъдат пазени и обргрижвани докато трае епидемията...

83

Анонимен

преди 4 години

Детската смъртност от ковид в диапазона 10-18 годишни е 0,2% според СЗО. Което значи, че около 200 деца са починали - това малко ли е според вак? 200 деца!!!

82

Анонимен

преди 4 години

Бойко ако има капка морал, в което дълбоко се съмнявам, е време да тропне по масата и да нареди всички деца да бъдат обучавани дистанционно. Малчуганите лесно се заразяват и разнасят полести, ще заразят и уморят родителите си и бабите и дядовците. Народе!?

81

Анонимен

преди 4 години

До 87:Ти забравяш че на 3-ти Март нямаше вирус. Нещата запичнаха седмица по-късно и както еазбра е от ромката върнал се от Италия

80

Бау

преди 4 години

Не ги мислете децата. Те ще се оправят.

79

Един

преди 4 години

Е добре бе, напишете го както трябва, обяснете малко. Не били болни ами били контакти, ама били дали положителни проби. Какво е това сега!?

78

Анабел

преди 4 години

65 Ти май забрави как тавариш президент обясняваше от връх Шипка, че вируса бил една манипулация?

77

внимание

преди 4 години

Мутафчийски, труповете на болните са много заразни! Не знам как си я представяте тая? В Иран ги погребват без близки, в Китай и Италия ги горят. Даже аутопсия не им правят, защото било много рисковано. Вие как ще процедирате?

76

Анонимен

преди 4 години

Тия нали в началото обясняваха, че тестовете били коректни ако се правили само ако имаш симптоми. Сега излиза, че не е било вярно, можело е да се тестват всички пристигащи от Италия и да се ограничи заразата.

75

ХоХО

преди 4 години

Ако не се обяви извънредно положение и мерките не започнат да се спазват, заразата ще излезе от контрол. Във всяко село и паланка има гастърбайтери по Италия, Франция и Испания. Пътуват си с техен транспорт - бусове, коли , мъкнат багаж и като се прибрат почват едно ходене по роднини, приятели, заведения ....

74

Анонимен

преди 4 години

Кэде е простия Радев ,пак да говори за измислени вируси. Скри се мишката

73

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ Е МАФИЯТИ СИ ЗА ЗАТВОРА

72

ATAKA_FOREVER

преди 4 години

През 2001 "терористи" срутиха Кулите Близнаци.Умряха 2974 души и САЩ започнаха Война с/у Тероризма.Сега 10 Хил. Души умряха.....Хамериканците си Траят..Става тука нещо.....ама да видим

71

Пижо

преди 4 години

Заразените са от различни краища на България! Те са заразени от различни хора! Мъжът от Плевен от кой е заразен? Не се знае, но заразеният продължава да си заразява! Самотноживеещата жена от Габрово от кой е заразена? Не се знае, но и той продължава да сее зараза! Нулеви пациенти има бол в България и те са из цялата страна и никой не ги знае, защото никой никого не изследва.

70

:)))

преди 4 години

Като ви разправят ви ро.мите "достоверни" истории за "провалени" българки в чужбина ви е МНОГО ВЕСЕЛО!Като ви заразяват с коронавирус - ги плюете! Защо така? Още не ви се вярва че ви управляват чрез тях?!Поемайте си отговорността за болните си и промити мозъци и не мъркайте!Със същия кикот си погребвайте дечицата и си знайте, че сте си заслужили проблемите!

69

1908

преди 4 години

Гледам всяка вече по БНТ 1 преди централните новини пускат тропар на Св. Иван Рилски. За либералните "всезнайковци" ще кажа, че това е покровителят на България. Като видят дебелия и всички се обръщат към Бога. Никой не вика "Спаси ме вселено!" или "Помогни природо!". Когато се сетите за Христа, вече е късно, а цял живот сте хвърляли кал по Него.Та, как завършва тропарът: "...Oтче Иоане, моли Христа Бога за нашите души!".

68

Анонимен

преди 4 години

Добре са се напразнували.