315

Той

преди 4 години

И Мутрата е в критичната за вируса възрастова група.

314

упс

преди 4 години

Ей, на тоя народ каквото и да му се каже, все е недоволен. Ами изчезвайте тогава, на никого няма да липсвате, нито на Планетата, нито на Природата. За вселената пък да не говорим. Е, на корона бацила малко ще му липсвате, ама ще му мине.Само статистика сте.Да идват мигрантите и толкоз.

313

Въздух по налягане

преди 4 години

Както обикновено Борисов не знае какво да прави. Слушал лекарите. Лекарите казват - здравите хора да не носят маски, т.к. инфекцията не се вдишва. Маските са за болните, за да не пръскат инфекция. Сега въпросът е: или Борисов си прави ПиАр (той май друго не може да прави), или е болен и ни пази с тези маски. И вместо да ходи в някакво предприятие, да отиде във Втора градска и да види как наглите медицински сестри се разболяват за огромните заплати от по 700 лева бруто

312

М, да ...

преди 4 години

До 322 АнонименЕеееее Герберите сте Злеееее Възпитани!!!!

311

ББ ПП

преди 4 години

ЦСКА мрази Борисов и Пеевски.ББ ПП

310

М, да ...

преди 4 години

Вмест да поиска помощ /едно рамо/ от Радев, инфантилният ББорисов пак се прави на герой, мъченик, ... ! Иначе ББорисов се мазни на Путин?!?пп. е непоискана помощ не се дава!

309

Анонимен

преди 4 години

Тоя позьор Радев се подиграваше с предупреждението за вируса. Гнусен пуяк. Само имиджа си гледа , докато другите се опитват да направят нещо. Отвратен съм от него.

308

М, да ...

преди 4 години

А Китай вече затваря болници ! В Китай кронавирсът/блестта затихва!

307

След

преди 4 години

Тоя вирус да не замирише на барут в полша и германия нато 30000 армия.

306

Анонимен

преди 4 години

Нали болните да носят маски??

305

друго има

преди 4 години

Мълчат за него.

304

Анонимен

преди 4 години

Последните новини са, че починалите в Италия са вече над хиляда. А да видим в близките дни какво ще става в Европа и Щатите. Май ще има неприятни и шокиращи изненади. И в много държави ще се наложи да се въведе извънредно положение

303

Златен скункс

преди 4 години

Асфалт паша пак се о..ка.Ела си виж магистралата от Чирпан до Бургас и тогава започни да строиш нещо ново.То черният път от Сигмен до Невестино е по равен.

302

Анонимен

преди 4 години

вдигни им заплатите

301

Кови вируса

преди 4 години

Тоя *** къде се криеше до сега? Изчака да се позабрави за "Шипкагейт" и сега пак изпълзя от дупката като някои плъх. Не го ли е срам че нищо не прави, а на всичко отгоре и *** съвети дава. Медиците-специалисти казват какво да се прави, а изпълнителната власт организира изпълнението на мероприятията. А *** да се скрие в дупката си и да си пази кожата като всеки страхливец.

300

5

преди 4 години

Как да не говори ! Снощи направи няколко" научни" открития - че вирусът е създаден изкуствено !? Доц Чорбанов го опроверга , че до сега няма такъв случай ! Много закъсняха с мерките , защото е е научен само да се хвали , а София под носа му пламна ! В следващите дни столицата веднага трябва да бъде изолирана ,защото е пълна с потенциално болни и заразени 1А те се мотаят и чакат пак !

299

ББ ПП

преди 4 години

Държавата е на ивото на милиционерите от ДС. Държавата е на нивото на агент Будда.

298

Гнила Тиква

преди 4 години

"Лекарите говорят, не ние!" както и решенията се вземат от експертите а не еднолично...Ама на предаваните съвещания по телевизията друго се вижда....

297

Анонимен

преди 4 години

БойкоГаньос? Казват, че е еднокнижно, глупаво и неуко същество. Така ли е?

296

Б Борисов

преди 4 години

Аз по назад от Павел Шопов няма да остана