172

Миш ок

преди 4 години

Не обвинявайте Радев,а вас самите,защото сте се свили като мишоци на клавиатурата.Една лястовица пролет не прави.Никой не отиде да подкрепи сестрите.Волен скачаше,но като му напълниха джоба си седна на д-то.И той като вожда с млада жена.И детенце.Да не е луд да ви оправя положението.

171

Анонимен

преди 4 години

Форума тука глупаците ,факт е и талибаните минават ТРАНЗИТ през територия БГ,колко американеца ,германеца,французи дойдоха да живеят на разбити пътища,лоши болници и т.н.Никой не идва само братушките руснаци идват да оставят някой евро.Ако не са те всичко преключва.Търговията беше с Русия -необятен пазар.Всички го търсят но Бай *** бяга в Европа.Браво на Радев велик летец .

170

Анонимен

преди 4 години

Млъквай.....

169

тъпънар абсолютен

преди 4 години

хахахахахахГоляяяяяяям кеееееефффффффффф!!!!Дали осъзнава колко е жалък и че сам се постави в това унизително положение.Изводите от ситуацията са два:1.Радефф , който много говори.....много греши.2.Радефф , когато си мълчиш си по-интелигентен ( но за мълчание вече е късно защото всички знаем колко ти капацитета ).

168

Анонимен

преди 4 години

177- ИЗКУШАВАШ МЕ ДА ЦИТИРАМ- БНБ- КУРС НА ЛЕВА КЪМ ДРУГИ ВАЛУТИ 13 ФЕВРУАРИ 1997Г- ДР ГЕЧЕВ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА И ЗАМ ПРЕМИЕР- 1ДЛ- 2965ЛВ- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 2600ЛВ, НЯМА И 1 ДЛ- НОИ МИН ЗАПЛАТА ПО ГОДИНИ.

167

Анонимен

преди 4 години

А, Радефф какво стана бе, нали Корона вируса беше манипулация????

166

Анонимен

преди 4 години

Само червени БСПарски *** могат да цъкнат минус на "България просперира с българите" ... Ама то нали в БСП са само държавни изменници ,обслужващи чужд интерес.. в случая на червените олигарси , защото Гешев ги погна.. Смях в залата, аплодисменти за цирка на БСП!

165

Анонимен

преди 4 години

ЕХ И ТИ РАДЕВ- КОГА ДА ТИ ВЕРВАМЕ- КОГА КАЗВАШ- " БЪЛГАРИЯ Е БЛАТО, УПРАВЛЯВАНО ОТ ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ" ИЛИ КОГА ХОДИШ ПО СВЕТА ДА "ТЪРСИШ ИНВЕСТИТОРИ"- КОГА КАЗВАШ НА ШИПКА, ЧЕ НЯМА ЕПИДЕМИЯ, А ВИРУСИТЕ В СОФИЯ СА ПОЛИТИЧЕСКИ- ХА СЕГА ДЕ - КОГА РАДЕВ ДА ТЕ РАЗПОЗНАЯ КАТО УРАВНОВЕСЕН, А НЕ КАТО РАЗДВОЕН.....

164

защо Радев

преди 4 години

Да ви отговаря счетоводителя на всички времена-дрогаря здравен менистер Ананиев Кирчо.Опраил е нещата в частните клиники чрез здравната каса,на която плащаме ,от което синето взима 25 бона като финансов съветник в турска клиника.Да живей дружбата с турците.3 март-ден на дружбата.

163

Агент Гибс

преди 4 години

Нямаме нито капацитет , нито интелект , нито елементарна подготовка и организация ! И тоя взе да плещи като Тиквеника ...

162

Анонимен

преди 4 години

До Русофил"Никакъва" , "отценяват" Руски *** ползващ гугъл транслейт или необразован бесепарски *** си русофиле ? Няма място за русофили , свърши баницата, няма място за никакви фили вече! България просперира с БЪЛГАРИТЕ!

161

Анонимен

преди 4 години

До РусофилТи първо се научи да пишеш на бългаски туркофиле,представящ се за русофил!

160

Беше

преди 4 години

ми едно такова кофти, бях се закахърил де е наш президент няма ли да вземе отношение, по този толкова важен проблем... е вече ми олекна... мога си капна ракиджос...

159

Русофил

преди 4 години

Радев може би е най интелигентия президент до сега след като падна правешкия селендур,но той беше поне патриот за държвата която е няма.Няма никакъва възможност всичко е паднало на минус в Б-я,държавата се скапа от Костов,Плевналиев ,Симоеон-Доган,Първанов,Борисов е довърши тотално.Всичко е фалити.Нема здравеопазване с 400 евро заплата на месец.Радев откажи се жалко за чалгарите българи,не отценяват теб.

158

Анонимен

преди 4 години

Я почнаха бсп троловете да се изнасят.. ? ПР агенцията ви забавя плащането ли? Или не плащат при масово неудобрение за конспирациите ви?

157

Анонимен

преди 4 години

Колко народ е засегнат от коронавирус в мозъка,а не в дробовете...неам думи,като чета про стотиите.Време е да не си го причинявам.Чао до не скиф.

156

Анонимен

преди 4 години

Капацитет има правителството, вие нямате нищо. Безгласен фааатмак ще си останетее.

155

Пиянството

преди 4 години

На един народ който се качи на Шипка независимо от вируса, защото на 3 ти Март се чувства свободен. Не притискайте тези хора, че ще ви пометат и че нито вирус нито имоти и Гешев ще ви спасят.

154

УбавиНовиниДнес

преди 4 години

Много убаво. Имаме капацитет, само маски нямаме, внасяме ги от братска Туркия.

153

Анонимен

преди 4 години

ЛЪЖА! ниакъв капацитет нямаме за нищо!