81

Киро Х 59301

преди 4 години

Ако мижеше и без куп правописни грешки на ниво 2 клас да пишеш, щеше да бъде значително по-добре.

80

Анонимен

преди 4 години

До миналата седмица пишехте, че е малко по-опасен от грипа. Като дойде и в България и обърнахте плочата. На кое да вярваме

79

Георги

преди 4 години

Dnes.bg и *** Христова..., как може да кажете, че върху тази статия е работено. Това е copy-paste от оргиналната такава, поне да бяхте качили и графиките, за да е по-нагледно. Ориги алната статия е на агнлийски от 11.03.2020:https://medium/@tomaspueyo/coronavirus-act-today-or-people-will-die-f4d3d9cd99ca

78

Мб

преди 4 години

Да покажем на света, че можем да си спасим нацията. Борисов и той може да се докаже като държавник.Безкомпромисни мерки :Затваряне на границата, строг контрол, пълна карантина и ограничаване контактите.Всичко това до пълно решаване на проблема. За няколко месеца нищо няма да и стане на държавата.

77

48% смъртност

преди 4 години

В момента на база приключили случаи смъртността в Европа е 48%. Не виждам защо смятат на база заразени, при положение, че случаите са още отворени и не е ясно с какъв край ще бъдат.

76

Анонимен

преди 4 години

Статията е добра и добре адаптирана от редакторката на български. Авторът й Томас апелира да се действа без да се изчаква. Всеки да избере разумно поведение в близките два месеца - избягвайте места, където се събират много хора, мийте си ръцете често, ползвайте съдържащи спирт дезинфектанти, използвайте индивидуални хигиенни средства - свой ***, еднократни книжни кърпички, обработвайте топлинно храната, белете плодове, зеленчуци, не ползвайте общо чаши и чинии и т.н.

75

Копирайт

преди 4 години

Нека авторката да цитира оригиналната статия, а не само да превежда и да преписва! Скандално е да се взимат авторските права така.

74

Ужасс

преди 4 години

Един малък но много пр. Озд народ си отива в небитието!

73

Чиновник

преди 4 години

До Waffen SSАма много ги разбираш ти нещата бе, мишок оръфан! След събитията вървите само комунистическите ***.

72

Факт!

преди 4 години

До АнонименА бе въпроса е аз да се измъкна вал съм ви мамата на останалите.

71

Абе

преди 4 години

Христова, в момента в България смъртността е 100%:Заразени: 7Оздравели: 0Починали: 1Смъртността се изчислява по крайния изход от болестта, а за в момента има само един - фатален!

70

@

преди 4 години

Петицията е ОК, но е хубаво и тук да се пише. euro.who.int/en/about-us/contact-usИ да не ми обясняват за намаляване на пролетната ваканция,в други държави ги пускат от днес и сливат с пролетна ваканция. Учебната година приключи.

69

Анонимен

преди 4 години

Земята трябва да се пречисти. Много станахме

68

Кyрнела Нинова

преди 4 години

На митинг дрогаре... - пред втора градска...

67

Анонимен

преди 4 години

И как да действаме като никъде никой не е смаски, освен в магазините,там са и с ръкавици, не спазват дистанция,хората бяха приспивани от щаба 2 седмици,че нямало страшно,било грипче,и те заспаха....Паниката пази,какво против нея имате? Като ги приспахте сега ще пламнем.

66

Справедливост няма !

преди 4 години

И осигурени, и неосигурени с еднакво лечение.

65

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSЩо не си ходиш при Меркел ?

64

Анонимен

преди 4 години

До Мая МаноловаПредлагам недоволните да се съберете на митинг в инфекциозното

63

Петиция

преди 4 години

Браво на журналиста! В тази връзка за спешните действия, подпишете петицията за да забавим още малко връщането на децата в училищеhttps://peticiq/253742?uv=21106379#sign

62

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПоне няма да има мигранти