24

Анонимен

преди 4 години

Борисов специално попита евреите за затварянето на училищата. Защо ли?Унищожаването на народа върви според плана, но явно не толкова бързо, колкото на някои им се иска!

23

kov

преди 4 години

Наистина ли има *** да си пуснат децата на училище? Вие в казана ли ги намирате тези деца?

22

Родител

преди 4 години

Указания: Не се събирайте на големи групи. И какво? Ще съберат учениците в училищата. Училища, в които няма топла вода, няма ***, в които пода се мие със същият ***, с който се мият тоалетните? Децата ще ходят отново болни, за да си наваксат материала, а учителите масово ще боледуват. Чудно, това е идеална предпазна мярка. Децата дори и да боледуват безсимптомно са преносители и тогава да попитам какво ще правим с бабите, родителите им, по-малките деца? Сигурно ще им дадете дезинфектанти?

21

Анонимен

преди 4 години

Децата не боледували, мантрата на алчниците. Но са идеален преносител! 1000 деца на едно място, по минимум 26 парчета в клас. Пълно безумие! За поддържането на хигиена при такова струпване по време на епидемия няма смисъл да се говори! 2007/2008 година не учиха месец и половина, а в края държаха за първи път зрелостен изпит. Сега университетите приемат и без изпити... Ресурсът е важен, бизнесът е важен. Позор! Напрежение се създава от липсата на предвидимост, Фандъкова!

20

Анонимен

преди 4 години

В понеделник положението ще е още по-зле. Да следваме примера на други страни като Испания, където затвориха училища и градини като се обмисля да продължи до Великден. Нас ли ще ни подмине, че да рискуваме здравето на децата? Ако въобще намерят дезинфектанти, не вярвам да е достатъчна предпазна мярка. Та в училището на сина ми няма тоалетна хартия....за какво говорим. Повечето деца боледуваха от грип, не е адекватно да ги пуснем на училище с новата зараза от covid 19.

19

Анонимен

преди 4 години

Алоу, тия деца Бойко ли ви ги направи, че чакате решение от него. Дръжте ги вкъщи, ако ви е мил животът.

18

от 8

преди 4 години

До до 8:) Ами така е! Давай да ги пращаме в тая чума, да могат да садят картофи и да пасат овце, нали Борисов такива каза, че ще ги прави! Тия неща се учат бързо, не са фатални 2 загубени дни!

17

АЛОУ,

преди 4 години

А В ПЛЕВЕН ОЩЕ НЕ СТЕ КАЗАЛИ КАКВО РЕШЕНИЕ ВИМАТЕ, СПОРЕД ПОСЛЕДНАТА ВИ ЗАПОВЕД ДЕЦАТА НИ УТРЕ ТРЯБВА ДА СА НА УЧИЛИЩЕ!АМАН С ТАЯ СОФИЯ!ТО ЗНАЕМ, ЧЕ ТЯ Е ЦЕНТЪРА НА ВСЕЛЕНАТА...

16

Анонимен

преди 4 години

Решението е просто. Колкото време затварят парламента за външни хора, толкова време да затворят и училищата. Децата са изключително контактни и едно дете за два дена може да зарази всички в училище.

15

Анонимен

преди 4 години

София е бастиона на тъпите ГЕРБ-аджии, България кучета я яли! Там електорат нямат!

14

Анонимио

преди 4 години

Дай да видим как ще се развият нещата за тия два три дена и тогава да ги пускаме на училище. Италия плам а за 5 дена

13

Гого

преди 4 години

Стига с това, "само в София ли". В София не е обявено удължаване на ваканцията, обявено за Пловдив, Велико Търново, Стара Загора, не знам, дали не беше и за Габрово и за Плевен.

12

Анонименddd

преди 4 години

Защо само за София

11

Гого

преди 4 години

Трябва в цялата страна ваканцията да се удължи до понеделник. За 2 дни повече ваканция няма да пропуснат много, но 4-ри дни общо ще лъснат още много случаи. На нас и без това са ни дали голямо домашно за тези дни, че и стихотворение наизуст. Да отпаднат такива безумия, като учене на стихотворения наизуст от програмата и писане на разни есета на тема, къде прекарах ваканцията и подобни и лесно ще навакса с програмата.

10

до 8

преди 4 години

Човек, оправи ми деня! От 5 мин. се смея с глас на коментара ти. :D

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Не само в София, а там, където има регистрирани случаи.

8

Анонимен

преди 4 години

Защо само в София?

7

Анонимен

преди 4 години

Като трябва да обявят нулева година! Голямо чудо, ако не им предадат материала!Баце с една прочетена книга стана премиер, тях ще ги правим професори, да ходят да пасат патките!

6

Анонимен

преди 4 години

Добро решение, дано го вземат. Сред децата също има паника. Сред учителите има страх, особено сред по-възрастните. И моля, махнете лимитите за отсъствията за този срок. Обявете че има форсмажорни обстоятелства и дори и много да са отсъствията на ученика ще го офомят без изпити, за да си стоят в къщи болните. Само за този срок. От следващата година пак да си действат рестрикциите. Така и самите родители ще налагат по-строги мерки.

5

Анонимен

преди 4 години

За два дни га ги пускат на училище??? СРАМОТА!!!А тръцуняците в Парламента 2 месеца по гръб, отпуска! Не, че преди много вършеха нещо!!