32

Анонимен

преди 4 години

Като си върнем Солун ще преименуваме улица василий II *** на Борисов I гръкоубиец. С лукавите византийци сме водили повече войни отколкото с турците. Много български земи са откраднали, много българи са изселили или погърчили. Тази държава трябва да бъде ликвидирана или намалена за да не представлява повече никога опасност за българските интереси и амбиции.

31

Анонимен

преди 4 години

Нека Гърция и България да кажат че ще стрелят на месо да видим ще има ли и колко ще са смелчаците !? Пък да ходят където искат мигрантите

30

ПроСоТо

преди 4 години

Брюксел ТРЯБВА да отговори на Ердовата агресия с налагане на ТЕЖКИ МИТА за турските стоки!!!!За едно нищо наложиха санкции на Русия,а за тоя,който директно заплашва МИРА И РЕДА в Европа,..-НИКАКВА РЕАКЦИЯ!..айде помислете какво всъщност става в тоя "Съюз"?!

29

Бизнесмен

преди 4 години

Какви визи ще им отменят на тия кривоглавите? Ако имахме премиер като Орбан например, досега да е обявил затваряне на границите и на Ерджолан ще му висне *** като няма от къде да му вървят камионите с износа. Даже сам ще си събере амуджаците по границата. Ама не, брюкселските амеби и нашия едноклетъчен капацитет му ходят на крака да му викат йок, Доган бей, яваш-явяш...

28

Анонимен

преди 4 години

Човека,който подкрепяше терористите,щял да се бори с тях,айде не с тези номера!Че вие освободихте терористите и се юрнаха към ЕС.И престани да поставяш ултиматуми на ЕС!

27

Смехурко

преди 4 години

Ми и ние ще затворим границата за турските тирове. Хем ще намалеят и катастрофите със заспалите им водачи. И тогава какво ще прави анадолецът?Не си познал, Ердоган! Сърбали сме ви попарата цели 5 века. Никакви ислямопоклонници повече тук няма да пускаме! А понеже сгафи и с Америка и Русия, ти пожелавам да те сдрусат кюрдите, арменците, САЩ, Русия, Гърция, че и България едновременно, заедно с гюленистите отвътре, да паднеш от власт! Най-накрая да си върнем Одринска Тракия и излаза на Бяло море!

26

Анонимен

преди 4 години

Сега като стане война между Турция и Гърция ще ударим Гърция в гръб и ще си вземем Солун! Бил съм в Солун. Хубав български град!!! Гърция е практически фалирала държава и нищо няма да може да направи.

25

ПроСоТо

преди 4 години

значи като не успя с фантасмагористичното "приемане на туркието в ЕС",сега Ердо извади другата карта:-ИЗНУДВАНЕТО С "бежанците",които той може да произвежда със стотици хиляди...Е,надушил е ориенталеца,че "Съюза" се люшка като слепец кога пресича улицата и дай сега да изнудваме.За съжаление,много са меки "китките" на евролидерите..С тоя се иска ТВЪРДА РЪКА,НЕ имитация на "преговори и уточнения"....а австрийците вече употребиха най-силния си коз преди почти век,сега всички ще дишаме прахта

24

гл шеф

преди 4 години

до цял свят. от гл. шеф на тайно разузнаване. г. пр. ЕРДОГАН. от нас съкретно тайно разузнаване хиляди дълголетия. на всички. вас така бъдете смел. като българският. пр БОРИСОВ. и като г. пр. ТРЪМП. вие ще оправите [ светът ]да има мир [ навсякаде. ]

23

1

преди 4 години

Може Турция да краде петрола на Сирия а не може да приема мигранти от страната.

22

Анонимен

преди 4 години

Всяко диктаторче, рано или късно губи връзка с реалността. Големият проблем на Ердоган е, че съсипа армията си след "преврата" и сега работата е малко: на гол тумбак - чифте пищови.

21

Анонимен

преди 4 години

Толкова много нелегални турци има в ЕС да вземат да ги натоварят и да им ги връщат

20

граничар

преди 4 години

Като ги пускаш ори тебе си ги дръж бе нагъл турчин.Що не пускаше преди когато си имахме армия?Ето до къде ни доведе Ес и Америка.Хайде най после да го смачкат тоя противен турчоляк.

19

Турция е виновна

преди 4 години

Защо допускат стотици хиляди афганистанци, араби, африканци и от третия свят хора без ограничения на своя територия и после ни ги изпращат? Ердоган много се ежи, но ще дойде ден, в който големите страни ще решат, че в този си вид Турция не им е нужна, ще върнат положението един договор назад към Лозанския и ще го оставят да си управляват Анадола, а всичко останало ще бъде взето. Тогава много ще плачат турците, но няма да има кой да им съчувства.

18

Анонимен

преди 4 години

Aми да затворим и ние границата с Турция, вкл. и въздушната, гърците да затворят и морската, и спираме да си говорим с Ердоган! Той подклажда кризата и бежанската вълна в Сирия.

17

мак

преди 4 години

Безсмислено е да се сращат с него. Най-много ще му дадат още пари, той ще си ги прибере и някой ден ще пусне нови тълпи към Европа. Няма да отстъпи, а ес се колебае, вместо да му наложи санкции като на Русия.

16

Анонимен

преди 4 години

Е, ще му идат Танте и Макрон на крака ,защобърза .Тъкмо фондер Лайен му подаделакът.Все пак- диалог е имало.

15

Българин

преди 4 години

Отвсякъде му бият шута на Ердоган и не знае какво да прави. Големият гявол.

14

Анонимен

преди 4 години

Турция са бита карта искаха да седят на 3 стола сега и САЩ и ЕС и Русия ще ги клати

13

Анонимен

преди 4 години

До До 15Аргументирайте се. Ако можете.