22

Бау

преди 4 години

До Т.ШакТова са нечии родители и роднини. Проблема с короната е, че се разпространява много по-лесно от грипа. Много по-лесно може да ги достигне тези "старци". Знам, че не ти пука ама един ден и ти ще си стар ...

21

И донтуана лив фореа

преди 4 години

Англииския ми зле ама го четеш и разбираш нали.Парадоксь!

20

Янко от Ябълково

преди 4 години

Някой ще ми каже ли колко човека в България са умрели от коронавирус, и колко при пътни инциденти ? Ами 600 на нула е резултата за едногодишен период назад. В тази връзка, кога ще бъдат забранени автомобилите ?

19

Анонимен

преди 4 години

До И донтуана лив фореаТи си 1 000 000 пъти по-примитивен от българите,виж си първобитния английски в заглавието,ако това има нещо общо с английския език изобщо или е някаква пародия!

18

Т.Шак

преди 4 години

До АнонименКакъв чимшир бе. Проблем с тоя вирус имат само старци над 75 г и хронично болни хора - с рак, диабет, сърдечна недостатъчност и т.н.. Те обаче имат проблеми и с всеки друг вирус. Грипът вече уби няколкостотин такива в България тази година, но с това нямаме проблем, защото така е всяка зима.Тоя коронавирус е пълен т-шак.

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе мога да се движа свободно, има глоби. Не ми разрешават и гей паради. Това е жив фашизъм. Германия трябва да тропне по масата и да се скара на Италия. Свободното движение на хора, стоки и капитали е основна ценност на ЕС.

16

И донтуана лив фореа

преди 4 години

ДА добре съм примера е титлата доцент тя е дошла от руснаците които са я окрали от немците.Титла от 19-ти век никъде в днешно време дори и в Германия не съществува такава титла.

15

Бау

преди 4 години

Брей...

14

И донтуана лив фореа

преди 4 години

Българите с примитивно образование да не се изказват.Бг образование предатавлява прекопирани съветски учебници от 60-те и 70-те а цялото руако образояание е базирано на немско от 19-ти век.Та млъкнете веднъж и завинаги.

13

Т.Шак

преди 4 години

ПРОБЛЕМ с този вирус НАМА.Нарочно не ни дават за сравнение броят на занолелите и починалите от обикновения сезонен грип. Тогава щяхте да видите, че грипът е много по-голям проблем от тая китайска шитня и няма нужда да се вземат абсолютно никакви мерки.Пълна управленска олигофрения в световен мащаб! Като се тръгне от китайците, та до всички други кътчета по света.

12

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Честито !Май построихме светлата демокрация !Едно време комунистите ни ограничаваха в държавата, в града или селото, в което ти две, но поне не ни затваряха насила в домовете ни.

11

Палми Странджев

преди 4 години

Ще кажеш, чума ги е нападнала...Карнавал на невежеството и паниката, фейсбука превзе реалния живот, моя комшия спазва всички мерки срещу короната, но днес като излезе да дезинфекцира пред къщата, го отнесе оранжев микробус, и стана на кайма, важното е, че не го хвана короната...

10

Анонимен

преди 4 години

Излиза, че имаш "избор" да умреш или от вируса, или от глад.

9

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

До вчера имаше италиански туристи в градчето.Те спазват ли мерки ?

8

Анонимен

преди 4 години

Най-ефективната мярка .....! Малко късничко е вече , но е единственото решение ...Борисов да гледа , да се учи

7

Анонимен

преди 4 години

Обезпокоен европеец: Ами гей парадите? Какво ще правим без гей паради. Ще пратя гневно писмо до Меркел, че в Италия не ми разрешават свободно движение.

6

Анонимен

преди 4 години

късно е либе за китка, когато можеха да овладеят разпространението спаха и се бараха по т0пките, сега няма спиране, вирусът е навсякъде, във всички държави, в целия свят. отново некадърна реакция на държавни и наддържавни институции, проспаха я тази пандемия.

5

Анонимен

преди 4 години

Италия плаче за санкции. Мерките им не са либерални. Свободното движение на хора, стоки и капитали е гарантирано от ЕС, от Германия.

4

Анонимен

преди 4 години

Създаваш проблем - предлагаш решение...защо ли решенията винаги водят до ограничаване на свободи...уж временно , но перманентно....четете джордж оруел

3

Анонимен

преди 4 години

Здрави мерки взимат италианците. Но трябваше това да се направи преди да пламнат. Прекалено лекомислено подходихме европейците, сякаш вируса ще ни подмине заради красивите ни черни очи. Дразни ме този изграден манталитет да взимаме мерки едва след като ни се запали чергата.