45

ОСВЕДОМЕН

преди 4 години

0,72% смъртност в Южна Корея, няма какво повече да коментирам "зловещия" вирусАЙДЕ ДА ХОДИ ДА СИ ИГРАЕШ В ГРАДИНАТА С ДРУГИТЕ ДЕЦА

44

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Тази сутрин един афганистански бежанец ми премери температурата и каза че всичко е наред. Усещал я някъде около 36,5-37С към петнадесетия сантиметър дълбочина.

43

леле

преди 4 години

Бог да ни е на помощ! Още в началото на епидемията в Италия, маса гурбетчии се юрнаха да се прибират в България. Този момент се изпусна, дойдоха си и щъкат свободно, сума ти народ е носител на заразата, само чакайте да мине инкубационния период, който не е 14 дни, а повече. Заразата ще плъзне тук, защото не се взеха мерки навреме, да се затворят границите и спрат полетите до и от Италия. Тепърва ще изследват италианските работници в Габрово. Китайците, които се прибраха се изолираха сами.

42

az

преди 4 години

До АнонименКоя е малката бройка. 1 от 20?? Я сега си помисли с колко хора работиш и сметни колко биха починали. Или в един университет на всеки 20 един да си замине, за да ти е по-лесно да си представиш.

41

МИСЛЕЩ

преди 4 години

В ЦЯЛ СВЯТ ЗАРАЗАТА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА, САМО ТУКА ДАВА НА ЗАДЕН ХОДДА ПОСЪВЕТВАМЕ ПЛАНЕТАТА КАК ДА СЕ ОПРАВИ , А ТИКВА

40

Анонимен

преди 4 години

0,72% смъртност в Южна Корея, няма какво повече да коментирам "зловещия" вирус.

39

Анонимен

преди 4 години

"500 умрели прави"Е ти как искаш да умрат, криви ли?

38

Анонимен

преди 4 години

Трябва ли да започнат българите да окапват по улиците, за да се разбере че е необходима карантина и тук?!?

37

Анонимен

преди 4 години

Викаш 5 % е голямо нещо. Стига глупости. Тези мерки се взимат за да не се разпространява, а не толкова от нищожното число на смъртност.

36

АнонимеН

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Я ЧАКА СЪЩОТО В БЛИЗКИТЕ 3 МЕСЕЦА!

35

Силвио Берлускони

преди 4 години

Бонджорно, Форца Италия, яжте жаби за да сте живи и здрави!

34

до 5,15 % от 9000

преди 4 години

искам да те питам, ако имаш 100 приятеля след обичайният грипен сезон всяка зима, дали ходиш на 5 погребения?! нормален и при това в тежка форма грип има смъртност 0.1%, така че 5% при корона е 50 пъти грип - ти даваш ли си сметка какво е това, че ако платне тук държавата ще бъде буквално пометена!

33

Анонимен

преди 4 години

Изобщо няма такава смъртност, за коректен процент може да се говори в Южна Корея, която тества масово, а не само тежките случаи, както в Европа.Мислете малко *** мозъци такива.

32

Анонимен

преди 4 години

нов световен ред

31

Анонимен

преди 4 години

До Mr STARBUCKSПо смилаемо: думата "тез" може да срещнеш в почти всяко литературно произведение на Български класици, като Ботев и Вазов (дал съм ти и пример), или според новата гербава идеология те не са българи? Тва, като не можа да схванеш - какво остава за повече? Няма смисъл да се спори или дискутира каквото и да било с теб.

30

Анонимен

преди 4 години

Точно там е проблема. На германеца като му кажеш нещо, той изпълнява. На италианеца като му кажеш да си стои в къщи, той прави точно на обратно. А българинът е неуправляем и Бог да ни е на помощ ако тук се стигне до пандемия...!!

29

5,15 % от 9000

преди 4 години

Реално процента е наистина нищожен точно 5,15 % от всички заразени са починали, така че не лъжат.

28

до 29

преди 4 години

още по-важното е че излекуваните в Италия са 700 човека, което към 500 умрели прави текуща смъртност 71%, което e "само" 710 пъти смъртноста на тежък грип, който е с под 0.1% смъртност.

27

Анонимен

преди 4 години

500 починали от 9000 заразени и Годжи, Рачков и Зуека обясняват нема страшно, смътността била 0.5%, от грипа било повече. Е за тва тая държава нема никога да се оправи, щото слушаме някъкви некадърни никойци. Включително и тези дето отидоха на Шипка 2ма болни от тях сега. Хора тва не е състезание за кой е по-мъж и не го е страх от вируса, трябва да има отговорност към другите. Утре ще го лепнеш на болната ти баба и е чао...

26

Анонимен

преди 4 години

Ми скузи, ми скузи, ама ако кихнети о маско не плювато ли сополи по вашио бузи?