66

муспи

преди 4 години

Бойко Борисоф има температура, кашлица и болки в гърлото! Оплаква се след връщането от турция, където султана е болен и го заплюл в лицето, когато нашия Премиер го помолил туската авиация и пехота да защитават България от външни агресори. Срещу това ще приеме колкото турция прецени милиони бежанци, ще приеме и тези в гърция, за да се излъскат балканските проблеми. А по данни на МОСАД, като го заплюл султана, избърсал се с ръка и я изблизал, а не е бил подложен на карантина в България?!

65

до 74

преди 4 години

аз отдавна съм се покаял - поздравявам всички с Римски Поздрав и Почитам Истинският Европейски Бог - Юпитер!

64

до 70

преди 4 години

Провинция Ломбарди също е първата в Италия с 5G, накрая Теоритиците на Конспирации в Интеренет, ще се окажат по със всичкият си и по-умни от Професори и Академици! Които сигурно всичките са Калинки но с роднини на точните места в Партийните структури по съответните държави и така са получили титлите си.

63

Анонимен

преди 4 години

Стига си дрънкал глупости. Вирусът няма нищо общо с 5G. Научи английски и малко fact check-вай нещата преди да пишеш глупости.

62

2 ст.

преди 4 години

До Анонимен 68 Точно толкова колкото струваш самият ти.

61

до 69

преди 4 години

въпреки, че на повечето хора звучи смешно, все повече като гледам къде има 5G и къде са най-големите Огнища на Епидемия, все по-реално ми изглежда. това не може да се пренебрегне - Ухан е първият град в Китай с 5G и т.н. Дали дори самият SARS-CoV не е мутирал до SARS-CoV-2 под влияние на 5G електромагнитната радиация.

60

Додо

преди 4 години

Като начало, вместо карантини, можеше да забранят и изключат 5джи интернета, който е на 60 GHz. По някаква тайнствена случайност, коинцидира с аерала на разпространение на #коронавирус.

59

Анонимен

преди 4 години

Докато се занимавате с ковид, мовид рублата вече струва 2 стотинки аххахахахахахахахаххахаах

58

takeda

преди 4 години

АЗ НЕ СЕ СТРАХУВАМ ТОЛКОВА ОТ COVID19,СТРАХУВАМ СЕ ОТ COVID20! ТОВА Е МУТИРАЛ ЩАМ И АКО СЕ РАЗПРОСТРАНИ В ДОСТАТЬЧНА СТЕПЕН,ТОЙ МОЖЕ ДА ПРОДЬЛЖИ ДА МУТИРА И СЛЕДВАЩАТА МУТАЦИЯ COVID20,ДА БЬДЕ МНОГО ПО УСТОЙЧИВА И СМЬРТОНОСНА! ЗАТОВА Е ВСИЧКО....

57

до 63

преди 4 години

Въпроса е какво става, когато в Китай махнат карантината? Защото ги е страх да не плъзне пак кови 19, понеже се оказа, че вируса повтаря до безкрайност и съсипва имунната система на вече оцелелите, а за оврежданията на органите никой не говори, както и че вируса поразява даже нервната система. Нали се сещаш, като се разболееш 3 пъти от вируса дето мутира всеки месец вече няма да си оптимистче. Това е само началото.

56

до 62

преди 4 години

знаеш ли, че българските пенсионери са Основните Потребители в България - без тях всички бизнеси се сриват и България остава без икономика. Тези дето не са пенсионери, или не работят - деца и безработни и нямат доходи, а другите дето работят са много малко. Та без Пенсионерите да си купуват храна, дрехи, лекарства и т.н. тези с работа половината остават без работа. Тя икономиката е Домино - бутнеш ли едно, всички падат.

55

Анонимен

преди 4 години

Май само крути мерки могат да спрат заразата. В Китай вече имат успех - преди няколко дни болните в момента бяха около 40 000, а днес са 22 000. Всеки ден оздравяват по над 2000, а новите заразени са 30-40. Т. е. епидемията там затихва. Но за целта почти са въвели военно положение.

54

Анонимен

преди 4 години

Бойко потрива доволно ръце - след епидемията разходите на НОИ за пенсии рязко ще намалеят.

53

Факт!

преди 4 години

Италианците меришат на опърдено сирене другото е бла бла.

52

И донтуана лив фореа

преди 4 години

А в Европа деца няма само пенции.Извода ви го оставям на вас къде са децата къде са пенциите и кой ша мре.

51

Абсурдност!

преди 4 години

До Факт! Ние нали много сме се умили и сме чистоплътни,та намери кусури на Хаталянците. Мисли трезво и с доводи ... не само празни приказки ...слушали сме ги .. не си полезен/на. Такива като теб са фейк общество, на никой с нищо полезни бля..бля .... Туй що родено да пълзи, нямя как да полети ---ФАКТ!!!!!!!!!!!!!!Замисли се!!!! Успех!

50

mxm

преди 4 години

Защото децата се идеалния преносител

49

Анонимен

преди 4 години

Северна Корея ще оцелее всички останали отиват на кино. Северна корея ще владее света. Имат управник който не лази и се репчи на всички които искат да му вкарат демоникрация. Евала на такъв а не като вашия Шлангажия с жипо.

48

SS

преди 4 години

Ограничават за продажба стоките от първа необходимост.Защо? Нали бяхме стабилни в ЕС ?Сега пролича целия фалш и заблуда за благосъстоянието ни.Утре народа ще се юрне да купува и да се презапасява.И хоп дефицит и спекула! Ако изгасне тока,и спре водата ще настане хаос.Социалния ред ще се разпадне.Дано не съм прав.

47

чувам гласове

преди 4 години

Човечеството вече няма време - Или ще Унищожи Комунистите в Пекин или Комунистите от Пекин ще Унижощат Човечеството! Невинният Китайски народ е в ръцете на шайка бандити, които пуснаха Чума над Света!