131

Калеко Алеко

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ ... САЩ не мразят поляците, а по-скоро поляците мразят окупатори с руски имена като твоето, мразят ги и гражданите на прибалтийските републики, мразят ги и украинците и грузинците, и чеченците ... Останалия цивилизован свят не ги мрази, но ги е поставил под карантина, като ги е оградил с противоракетни щитове, санкции и контрасанкции ... !!!

130

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

САЩ трябва да мразят изключително много поляците щома като ги превръщат в мишена за ядрен удар !

129

Дзивко

преди 4 години

Поляците да му мислят, на нас не ни трябва нито американски, нито руски бази. Като цяло НАТО трябва да се разпусне и да има армия на Европа, че сега квото каже САЩ тва е НАТО, на нас ни трябва стегната армия с няколко ескадрили изтребители, добро ПВО и добре оборудвана пехота, максимум 50 хил армия, че не се знае НАТО до кога ще съществува, преди 20 години махнахме си стемите от границата, а сега чак ни трябват...

128

Калеко Алеко

преди 4 години

До КЛ ... У нас няма американски бази, а по-скоро центрове за провеждане на съвместни учения в рамките на договореностите в НАТО. Американска база беше тази в Инджерлик, където са разположени американски стратегически средства за нападение и отбрана и е налице постоянно военно присъствие ... !!!

127

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е и в България да разположим.

126

.

преди 4 години

Това горе заглавие на статия ли е?

125

КЛ

преди 4 години

До Калеко АлекоСтранно, в България има 3 натовски бази, в които личния състав са американски войници.А ефекта - нулев. Интересно защо?

124

Анонимен

преди 4 години

До КалекоАз пък никога не съм го мислел за умен тоя.Живее да *** тука и да го инвестират хамериканос ;д

123

Калеко Алеко

преди 4 години

За съжаление у нас никога не е имало отговорни държавници със стратегическо мислене, а само руски *** като тези от "Позитано 20" и ведомството им от "Дондуков 2", които винаги при споменаване на сакралната думичка раССия лазят толкова ниско че чак минават под килима...Това тежи на кармата ни и ни превръща в държава-втора категореия ... Една американска база тук би дала на България съвсем друг статут и би засилила стратегическата и роля, както на Балканите и в Европа, така и в света

122

Анонимен

преди 4 години

да вземат и да си ги заврат някъде тези глави!

121

кмето на ГЕРБ

преди 4 години

и у назе требе да има атомни бомби та да ни пазат кокошките от руско ропство и да не клатат Бойко от власт

120

руски бълвоч

преди 4 години

Честито и на поляците.

119

учинайка Ганка

преди 4 години

Калеко Алеко е готов за министър на отбраната, или по-точно за министър на войната.Честито калеко и наздраве!

118

До Калеко Алеко

преди 4 години

Мислех те за по-умен,но с това тъпо виждане направо падна на нивото на паркета...в Косово као има най-голямата блацдарм на САЩ-ТЕ ЦЪФТЯТ И ВРЪЗВАТ ОТ ИНВЕСТИЦИИ.

117

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоНаври си някоя бомба и изотзад,като толкова ти харесва!На нас не ни харесва да ни превръщат в мишена и военен плацдарм на военни действия!

116

Ром"с

преди 4 години

Оказва че ,че руснаците са имало право преди години да се възмущават от "защитните ракети " дислоцирани в Полша.

115

Калеко Алеко

преди 4 години

Какво пречи и на България да стане една прилична база на НАТО, съвсем спокойно можехме да поеме функциите на Инджерлик и да станем плацдарм на най-развитата и мощна държава в света. Тогава тук щяха да дойдат и американски инвестиции и малката ни държава щеше да претърпи развитие, а и самата Европа и останалия свят щяха да погледнат с дуго око на нас, не както досега се гледаше като на троянския кон на раССия в ЕС ... !!!

114

Анонимен

преди 4 години

Не искаме никакви оръжия и особено атомни бомби в източна Европа,защото ставаме мишена и вероятна точка на военни действия!Да си ги слагат в своите си държави,а не в нашите!

113

.

преди 4 години

освен, че ще се превърне в стратегическа цел, друго нищо особенно...

112

Анонимен

преди 4 години

Колхозните допотопи ще се понаакат, ама няма начин, терора им свърши в ИЕ.