27

до 22

преди 4 години

Извинявай, не съм разбрал, че Професорката е по Ветеринарна Медицина ли е? Защо тогава коментира хора и болестите им?!

26

Браво

преди 4 години

Виждам, че специалист..запретвай ръкави и към Плевен или Габрово като няма проблем...Я кажи колко са починалите в Италия днес? И още един въпрос колко видове вируси са минали през последните години пък никога не се е стигало до карантина на цели градове. Тази диплома можеш да си окачиш в кухнята...

25

Анонимен

преди 4 години

До Проучете историята"Почти всички големи епидемии идват от Китай и Африка."Най-голямата през миналия век - испанският грип, взел над 50 милиона жертви (значително повече от жертвите, дадени във Втората Световна война), не идва от Китай или Африка. Колкото и да мразите хората от тези райони, проучете историята по-добре.

24

до 23

преди 4 години

COVID-19 е името на заболяване предизвикана от 7. SARS-CoV-2! По същият начин, както вирусът HIV предизвиква заболяване с име СПИН!!

23

Анонимен

преди 4 години

До моля я пакНещо в твоя списък го няма COVID-19.

22

Бау

преди 4 години

До 21Пак си добави неща .. Само хората ли имат "заболявания" ... Не ти е лесно :D

21

до 18

преди 4 години

не съм си го добавил, точният цитата е:"Коронавирусите не са нови за човека, има около 20 вида, които могат да предизвикат заболявания"е няма 20 вида, дето Предизвикват Заболявания! Както и да го въртите Тази е Срам за Титлата си, още по-голям срам е Да се Показваш по Телевизия толкова Неподготвен!

20

До 10

преди 4 години

То и в Библията се говори за уседналост, ама кой ли мисли за Библия като има facebooke?

19

До моля я пак

преди 4 години

Двайсетина са коронавирусите по човека. Иначе са двойно повече. Седемте са само алфа коронавирусите.

18

Бау

преди 4 години

До до 14"при човека" си го добави от себе си май :D Жената говори за коронавирусите, че са познати на човека. Не за тези, които засягат човека. Погледни по внимателно wiki-то :DНе спори с професори ...

17

Анонимен

преди 4 години

Някогашната чума вирус ли е, и ако да, то какъв вирус е - с корона, без корона, с шапка, без шапка? Ако е била вирус защо е била толкова смътоносно (по принцип вирусите са слабо смъртоносни), а ако не е била вирус, защо се е предавала толкова лесно?Някой знае ли нещо по въпроса?

16

до 14

преди 4 години

"Коронавирусите не са нови за човека, има около 20 вида, които могат да предизвикат заболявания"а за какви говори, след като горното е директен цитат на думите й и в кратце "предизвикващи заболявания при човека". Освен това тази професор по Ветеринарна Медицина ли е?!

15

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Пикът на COVID-19,ще бъде това лято,когато на Бузлуджа се съберат80 000 социалисти.

14

Бау

преди 4 години

до 11Да си видял някъде да пише, че говори само за човешките? Отвори wiki и вече специалист :D

13

до Професорката

преди 4 години

на коя Планета са останалите 13, до 20, Корона Вируса дето "предзвикват заболявания"?!

12

Анонимен

преди 4 години

Кажи нещо за танцовата епидемия в средновековието, че явно имаш вътрешна информация?

11

моля я пак

преди 4 години

съжалявам, не искам да обиждам, но тази не знае какво говори и явно е в старческа деменция, защоти има само 7, повтарям с думи Седем, Корона Вируса, даже мога да й ги изброя:1. HCoV-229E2. HCoV-OC433. SARS-CoV4. HCoV-NL635. HCoV-HKU16. MERS-CoV7. SARS-CoV-2извод - България е Калинка до Калинка, независимо Какво Титла е Пред Името ти!!

10

Проучете историята

преди 4 години

Почти всички големи епидемии идват от Китай и Африка. Епидемиите по животните също идват от там.Всичките чуми които са избили много народ преди векове Европа също са донесени с търговските кораби от Азия и Африка. Общо взето епидемиите започват когато хората започват да пътуват по света и да контактуват различни раси.Преди това епидемии не е имало.

9

АнонимеН

преди 4 години

МАСОВОТО ИНФЕКТИРАНЕ В БЪЛГАРИЯ С КОРОНА ВИРУС ИЗОБЩО НЕ ГО ОЧАКВАМ ДА Е ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ!!!ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ОЧАКВАМ ВИРУСА ДА СЕ НАСТАНИ В ИНДИЯ, БАНГЛАДЕШ И ПАКИСТАН И ТАМ ДА ПОЧНЕ МАСОВОТО ИНФЕКТИРАНЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ АПРИЛ!ЧАК ПРЕЗ МЕСЕЦ АПРИЛ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПО ОСЕЗАЕМО ИНФЕКТИРАНЕТО В БЪЛГАРИЯ А МЕСЕЦ МАЙ ЩЕ Е ПЪЛНА ВЕСЕЛБА :D

8

Анонимен

преди 4 години

До Тъй, тъй...Каво ни пука за английската кралица,и рептилите..Нас ни интесресува кой пусна грипа убиец.Накрая като теглим чератата ще видим кой е спечелил най-много. Трбява международната общност да иска разследавне и съд за масово убийство,и геноцид за пусаналите го.