98

До100

преди 4 години

Аве младеж,успокой топката,върви удари едно питие,на път си да изкрейзиш от писане на глупости!

97

до анонимен 100

преди 4 години

Провалиха се тотално до момента. Изтърваха момента да въведат задължителна карантина и да затворят границите. Досвидяха им болничните и не и мсе даваше груипна ваканция.ББ каза "няма да плащам болнични".... Е сега остана само един изход - да изхарчат стотици пъти повече ресурс за крути мерки. Иначе ще провалят и туристическия сезон и икономиката като цяло ,а това ще струва много, ама много повече.

96

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя вирус извънземните ли го пуснаха от космоса,та падна точно в географския център на България Габрово.Плевен също е централно разположен.Там вярно че е фрашкано с чуждестранни студенти от Медицинския,голяма част от които са италианци,там спят и италианците,които строят потока(не знам защо работниците не са българи,но това е друга тема).Само че тези италиански граждани първо са кацнали на летище София,попсле са ползвали градския транспорт и са стояли по гари и автогари.А в София корона няма

95

Анонимен

преди 4 години

Ало Годжи помнишли онези първите дето влязоха през летището от Италия и ги пуснахте щото нямали симптоми. А Китайчетата които ги оставихте на доброволна карантина и самоконтрол. Точно тези са нулевите които разнасят заразата. Ти и онзи от заразната болница сте за затвора. Запалихте ко, чината заедно със сви,, нете.

94

информирайте се

преди 4 години

Докато ни пеят приспивни песни - само днес за бровни часове капиталовия пазар се е срутил заeдно с горивата. Това е най-лошото начало ан европейската търговия от началото на епидемията. Не виждам нито един актив, който да е "убежище". Този пазар се определя от богати хора с много информация, а не от "паникьосани" неинформирани хорица.

93

Анонимен

преди 4 години

нулевия пациент май е в Банкя, спи и дебелее в къщата до магнолията

92

Waffen SS

преди 4 години

Според мен ,трябва да търсят нулевите преносители,а не пациент.Ако беше пациент,нямаше да го търсят,защото щяха да го знаят.Сега започва едно интензивно " нищоправене" и усвояване на средства по познатият алгоритъм.Правителството имаше време да вземе мерки,а не да се хвали и да тупа топката

91

вземете мерки

преди 4 години

Дано да знаят какво правят в този щаб. За мен е очевидно, че дезинформират. Дано се заниамват и с нещо друго.Все трябва да са разбрали вече лекарите каква е най-добрата превенция и най-добрата профилактика на заболяването.

90

Анонимен

преди 4 години

Пичове, лъжат ви както лъгаха за Чернобил. Стара държавна практика. Болни има много, но не ви казват за да не се всява паника. Дори Бокo Тикватa кашля като рaзпран. Незнам дали е болен. Имайте предвид, че в България хигиенните навици са по-зле от Италия. Тук има много бедни, стари хора. Нямат пари дори за лекарства. Като пламне някой ромски квартал и ще видите. Няма спасение после. Ромите кръстосват с каручките из цяла София. В Италия вече към 400 души си заминаха за дни, а наложиха луди мерки.

89

АНТИ

преди 4 години

Няма да клатите държавата, ей !Взети са мерки, ако сте дебелоглави и не спазвате правилата, ще ви вземат мерки за дървен костюм.Стойте си предимно вкъщи.Не е нужно да разнасяте зарази. И без това, много българи си стоят вкъщи от безпаричието.

88

Анонимен

преди 4 години

Имам спомен, че едно време Държавна агенция Държавен резерв и военновременни запаси бе задължена да поддържа такива маски на склад. ГЕРБ кога са ги разпродали?!

87

Анонимен

преди 4 години

Маски в София няма поне от 1 месец. Но бацевци раздаваха пари за стадиончета и тем подобни простотии. И изведнъж вденаха, че в страната имало епидемия. От грип. Но резерв за нещо обичайно няма. Както и държава.Има един на жипка дето обикаля нон стоп заедно със стадо *** и ръси пари за глупости. Че матрияло да си го избере пак. Какъвто матряла, такива и управляващите.

86

Анонимен

преди 4 години

веднага щом МВФ отпусна 50млрд. за поразените от корона вирус и ХОП аурата на премиера слънце се пропука

85

Нулевият пациент

преди 4 години

Нулевият пациент е лично другарят Барба Ганиос с Джипката. Той разби здравеопазването тотално. И преди него беше мизерия, но сега България е по-зле от африканските страни.

84

Анонимен

преди 4 години

И за чий?

83

Анонимен

преди 4 години

Нещо се уморих всеки ден да ме успокоява доктор професор доцент генерал адмирал комодор Годжи. Спокойно, нямаме заразени. Спокойно, имаме заразени, но са добре. Не знаем колко са заразени, но спокойно. Бас държа, че като хората почнат да ***, пак ще ни успокояват. Че умрелите не са много, че са били възрастни или болни (очевидно за мафията живота на възрастните и болните не струва много, кучета ги яли тях).

82

без паника

преди 4 години

Томислав Дончев каза че със затопляне на времето вирусът ще изчезне! Факт!!

81

Анонимен

преди 4 години

Да бе, нямало нови случаи. Лъжци. Простo не можете да ги локализирате. България ще пламне като Италия. Годжи, Годжииии... Запасявайте се здраво и се пазете и се молете на Бога да не ви се налага да лежите в българска болница. Бог с нас!

80

хахаа

преди 4 години

хахахаа тоя короновирс ни дойде много убаво сега ша измрат кумунистите и ша останеме само ние

79

Анонимен

преди 4 години

Първия беше китаеца дето умря в банско, ама нали сакън да не кажете истината, та го изкарахте инфаркт.