228

а бе боко

преди 4 години

вие политиците сте по-лоши и от корона вируса.той поне убива само 3% и то от заразените. вие политиците до 2040 ще успеете да убиете нацията на половина...от 9 млн ще ни смъкнете до 4-5 млн и то не Българи а индийци !! ако трябва да се мобилизираме по-добре е да е срещу вас , че вие сте по-смъртоносни и ваксината срещу вас е бай ставри или белене

227

ако имаше нация

преди 4 години

и тя да можеше да се мобилизира за да се защити до сега е трябвало да изхвърли всички политици от последните 30-години а не да се оставя да я унищожават !! за съжаление нация и народ НЯМА !!

226

Анонимен

преди 4 години

Защо пък Радев да е в щаба? Той няма никакви правомощия. Всъщност може да им раздаде по един медал и да си ходи.

225

Цензура !

преди 4 години

Браво на Д.нес !

224

Анонимен

преди 4 години

А-а-а, моя *** мобилизирва всеки ден, не ща да *** мобилизирва никой друк!

223

Анонимен

преди 4 години

Нали Алена каза, че аурата на г-н Борисов лекува пък кво стана пак ще разчитаме не на разни аури и гадателки а на медицината.

222

Анонимен

преди 4 години

Тези народни пари които ги дадоха за стадионите в Пловдив - 50 милиона за частни отбори не трябваше ли да се дадат сега срещу короновируса?

221

100 години гаранция

преди 4 години

Бокьо дава гаранция! 100 години! Ако случайно не се хванете на някоя моя лъжа, бъдете спокойни. Обадете ми се и аз веднага ще заменя тази лъжа с нова, още по-лъскава!

220

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов :"- Вече машините на всчики са такива, че са компютри.".Боце има дар слово , като за петима !

219

ПЕНДО

преди 4 години

И КО, СЕГА ДА ЗАТВОРИМ (ЗАКРИЕМ) МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ! Вярва те ли на тези неща ! Кой да ти каже от кога в България го има вирусът ! КОЙТО ИСКА ДА СЕ ШАШКА, САМО ДАНО НИ РАЗРЕШАТ ДА ДИШАМЕ ???

218

Пижо

преди 4 години

До всички правителствени глашатаи, свързващи Шипка с вируса. Как точно си го представяте? Че вируса го има в Габрово, заради Шипка, но няма нито един случай в София след тържествата и заря-проверката?!? Естествено, че във ВМА има положителни проби от седмици. Никой не се е съмнявал, че вируса върлува, но се крие! Извадиха точно тези проби съвсем умишлено! Бих задал друг въпрос: откъде Борисов знаеше, че ще има случай в Габрово, за да отмени тържествата на Шипка, но НЕ и тържествата в София?!

217

Анонимен

преди 4 години

До ERICHИ според тебе Бойко Борисов сам произвежда вируси и заразява хората?

216

на оружие

преди 4 години

Мобилизация трябва. И аз това викам.

215

Да

преди 4 години

се затворят всички големи вериги магазини.Където се събират много хора.

214

Нане

преди 4 години

Бай *** цъфнал у гръчко...Лели мъ къ му отиват мустаките... )))

213

БАНко

преди 4 години

Няма да забравим Апартаментите ,Къщите на властта за гости , Убийството в Своге на 20 българи , Барселона , Субсидиите от 1 на 8 лв. , Водата на Перник , .......Селянина от Банкя е унищожителя на България !!!

212

Путин

преди 4 години

Радев награден си с орден Актябърская ревалюция първа степен за подвизите ви на връх Шипка - сега ли ще го получите или на 9-ти май...

211

Анонимен

преди 4 години

Кубрат Пулев ще получи поне 5 милиона долара от наградния фонд за сблъсъка с Антъни Джошуа

210

Анонимен

преди 4 години

Руменчо разпространява московския вирус

209

Анонимен

преди 4 години

Салмонелите са високо устойчиви, оцеляват продължително време във външна среда. Установено е, че издържат във вода 120 дни, в морска вода до 217 дни, в месото - повече от година. Стайната температура създава идеални условия за тяхното разножаване в хранителните продукти