41

м...да

преди 4 години

Много интересна статия.Значи това не помага, онова не е доказано ,че помага.А кое помага-не е известно.Чесънът имал странични ефекти ,както и сребърната вода..А вие чели ли сте някога ,какви странични ефекти имат съвременните лекарства ?? Върху черния дроб,бъбреците, стомашната ликавица,микрофлората на червата.Не се споменава ,че дори обикновенния парацитамол уврежда черния дроб и има доста случаи на ченодробна недостатъчност и смърт при предозиране на парацитамол. ..

40

лечителка от бсп

преди 4 години

отъркайте се в Президента, импексова или "независимата" тях вируси не ги ловят, респективно и вас няма да ви хване!

39

само питам

преди 4 години

А вода от прясно накиснати дамски гащички върши ли работа?П.С. гащичките са от 20г. разгонена дама.

38

верно е

преди 4 години

Нищо различно в бг. Диванните легени изкупиха маските и сега ги бича по 2 кинта парчето. Сега всяват масова паника докато има балъци да им плащат за амбулатните измами.

37

Анонимен

преди 4 години

Палец от левия краг, да уточня...

36

Анонимен

преди 4 години

Светена вода с изкиснат в нея палец от умрял от коронавирус. Три пъти на ден на гладно.

35

Анонимен

преди 4 години

Когато все още няма лек за това чудо,в съчетание със състоянието на родното здравеопазване, Превантивните мерки наречени"бабини деветини"като дезинфекция със спирт(ракия първак)консумация на чесън,използване на сребърна вода въобще не са излишни!

34

Тъпанар

преди 4 години

Не че нещо, ама от тази статия разбрах, че освен един от продуктите - чесън, от който някой си изплющял кило и половина и се увредил, за другите няма доказателства, че помагат. За доказателства, че пречат също не се споменава... Т.е. освен бомбастично заглавие, останалото е абсолютен пълнеж.

33

Лек

преди 4 години

Водачка 50 милилитра сутрин ,обед, вечер и за закуска в 10 и 15 часа...

32

Анонимен

преди 4 години

До ЧичоИмаше и банани и портокали внос от братски Куба и Венецуела.

31

Анонимен

преди 4 години

Силен ток убива и вируса но е опасен.

30

Анонимен

преди 4 години

до ЧичоПреди 1989 г. богата реколта от всякакви зеленчуци и ги хвърляха на сметището, защото нямаше пазар. Нямаше единствено банани.

29

Анонимен

преди 4 години

Спирт медицински разреден до 60 градуса идеален дезинфектант,консумация на чесън идеален противовирусен ефект,сребърна вода приготвена чрез електролиза със 999 проба сребро идеално профилактично средство против вируси!

28

Анонимен

преди 4 години

Нищо не помага освен че господ е бг. Засега май няма умрели българи благодарение на всевишния.

27

Анонимен

преди 4 години

До ЧичоПри комунизма ще умираме от глад, не от вирус.като в Северна Корея.

26

вирусолог

преди 4 години

3 дни последователно хаквате по 2 грама витамин Це. Организмът се подкиселява и вирусът умира. Може и с лимони, ама поне по кило на ден.След месец обаче се проверете за кариеси.

25

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 25600 ХИЛЯДИ СА МИНИМУМ ПЕНСИОНЕРИТЕ ГЛАСУВАЩИ ЗА ГЕРБ ЩОТО БОРИСОВ ИМ ОБЕЩАЛ, ЧЕ ЩЕ НАКАЖЕ БКП-БСП , ЧЕ СА ИМ СЪСИПАЛИ ЖИВОТА!200 ХИЛЯДИ СА ПЕНСИОНЕРИТЕ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА БСП!НАИСТИНА ПРОЧЕТОХ СТАТИЯ, ЧЕ ПРИ ДЕЦАТА КОРОНА ВИРУСА ПОЧТИ НЕ ГИ ЗАСЯГА НО ПЕНСИОНЕРИТЕ ГИ ОБОЖАВА

24

Анонимен

преди 4 години

До градинарВ Германия сме,ааа,опитахме с една съседка от Варна,обаче чесъна им е друга порода и не се получава като българския пресен чесън,а на едни тънки,криви фитилчета,да се чудиш чесън ли е или клюмнали конци.Тя опита и други български неща да направи,но не се получават тук.

23

Чичо

преди 4 години

Връщането на комунизма ще оправи нещата. Но трябва още от днес да се направи и да като този на Северна Корея!

22

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНОбратното е ми се струва.Ще намалее членската маса на корнелия.