369

Додо

преди 4 години

Виждате ли какво става?! Ще има да ми се извиняват гама-мъжете, които ме атакуват от запотените си от кир и мръсотия екрани на телефоните си, като казвам, че Коронавируса е скам, който Кабала използва за пълен и тотален контрол върху гоя, защото вижда, че вече трудно може да удържа положението! По подобен начин беше използван 11 септември в САЩ, за отнемане на конституционни свободи на американците и форсирането на Патриотичния Акт, който ги превръща в роби на Кабала.

368

Граница

преди 4 години

Затваряйте границата, че пламнахме.

367

това е мислел

преди 4 години

"Затваряйте всичко в буркани и нека се снишим докато отмине вирусът", заяви Бойко Борисов по време на заседанието на МС

366

IBM Fake NEWS

преди 4 години

В никакъв случей не ползвайте градски транспорт София или метро София. Хващайте колелото или автомобил. Тази седмица вируса идва в София. Не си РИСКУВАЙТЕ ЖИВОТА. Тази болест, 10 дена нищо ти няма и после за 2 дена умираш. И лъжат, че само стари умирали. 30 год мъж, стар ли Ви се види? И пийте кола.

365

Анонимен

преди 4 години

Мутрата *** 40год манекенки с тела на деца и строи всяка седмица по един стадион. Ох, колко се жалва, че няма нов самолет.Що за народ сме? Тиквата остави отворена границата, за да може заразените с корона да разпространят масово тази болест.Този понеделник в Метро-София и градския транспорт няма никакви мерки и няма да пръскат с дезинфектанти. ТОЕСТ, качвайте се на колело или кола. НЕ СИ РИСКУВАЙТЕ ЖИВОТА, заради една Тиква-барселонски пед..офил, Която иска да Ви убие.

364

ОСТАВКА

преди 4 години

''Нека хората да изчакат, да не се събират, да минат тези седмици''-КОИ СЕДМИЦИ БЕ, КОЛКО СЕДМИЦИ..............?!

363

Анонимен

преди 4 години

За извадени от нафталина таралясници има 3 млрд. да дава, а за болнични няма.

362

Българин

преди 4 години

Къде са ония днес които казваха че мед.сестрите били терористи?

361

Българин

преди 4 години

Ей сега е момента да се стачкува от мед. Сестрите !

360

Анонимен

преди 4 години

Като затваряш кина и театри, затвори и телевизиите, че там много чукyндури се събират отвсякъде.

359

Българин

преди 4 години

Мед сестрите Бойко- ще ти трябват ли сега ?Да слизат ли от перваза вече?

358

Анонимен

преди 4 години

Магистралите и стадионите оправяй Плазмодии неадекватен!

357

Българин

преди 4 години

Пак дай - за стадиони и магистрали милиони бе Бойко!Неадекватник Бойко Борисов

356

Анонимен

преди 4 години

"от Велико Търново ще дойдат днес облекла, за да преоборудваме и то в днешния ден."-------------------------Моля, преведете на български език казаното от този лингвистичен еквилибрист.

355

КЪЩА В БАРЦА

преди 4 години

НЯМА КОЙ ДА МЕ ОКАШАРИ В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СА ПИЧОВЕ

354

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

ОСТАВКА НА ГЕРБТИКВАТА В ЗАТВОРА

353

Minuva42

преди 4 години

До реалистШегата на страна, но изказванията на Радев сега изглеждат доста неуместно. Ако тази жена е приета с усложнения на 3-и Март, то значи по време на честването вируса вече е направил поне три итерации в Габрово (теоритично около 200 заразени).За това е добре да внимаваш какво говориш, не непременно всичко да осребряваш в политически дивиденти.

352

Молитва на тиква

преди 4 години

Шефе,мола та натръшкай тея испански прокуроре,че ша *** бутнат в някоя килия и ша изхвърлат ключо.И тогава що ги крадох тея мелиарде.

351

Шефа

преди 4 години

Най - после и Борисов е щастлив , че се намери коронавируса в България!Хората ще отклонят вниманието си от безкрайните МУ далавери и гафове!Бойко , Бойко какъв елементарен човек с дребнава душица си ти!

350

реалист

преди 4 години

Другарю БУДАла Борисов, виновен е президента за разпространението на вируса, защото се качи на Шипка и отбеляза националния празник 3 март за разлика от теб. Изпрати бухалката Гешев да му вземе проба и сложи под карантина в най - близкия арест, че иначе ще зарази целия народ с този вирус.