12

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Преди 3 дена, никой Не Подкрепи Ердоган,Никой не даде и системи * Патриот* ,Нито Меркел, Нито Макрон,.А Мицотакис само разправя глупости , как щял да Воюва с Турция, а със шепа бежанци Не може да се справи, границите си Не може да ОпазиХА-ХА-ХА-ХААААААААААЩ

11

Анонимен

преди 4 години

Европа не е длъжна на никой! Спрете да пълните континента с тези. Те са една религия с турците с тях да си се разберат. В нашата цивилизация нямто нямат. Меркел допусна прoстотиятa на века, но най-много ме дразни, че се размина безнаказано, а трябва да бъде съдена за предателство. Разбрахте ли че в Западна Германия строят паметник на Ленин, това е много притеснително.

10

Анонимен

преди 4 години

Нито Турция им е длъжна нито Гърция, да ги товарят на следващата граница и от там пак докато не стигнат при майка им Меркел която ги покани !

9

Идеалист

преди 4 години

Братя, гърци, не правете лагери за мигрантите. Веднага отворете коридори към колониалните доминиони - Франция, Белгия, Нидерландия, Испания, Португалия за да ги приемат, хранят и да си платят за грабежите и насилията, кото са извърщили срещу дедите на тези хора. Не пращайте в Германия, те са имали няколко колонии и не са се отнасяли лошо с местните. Те имат други грехове, но това е друг въпрос.

8

Анонимен

преди 4 години

Виновни са Меркел и тия от Брюксел ,приеха милиони,и подариха милиарди на Ер доган ,Ами да построят лагер в Австрия и Германия

7

Анонимен

преди 4 години

Ако преди 100 години великите сили бяха подкрепили Гърция и бастисали Турция и върнали Константинопол на християнството сега нямаше да има проблеми с разни ердоганчовци пишман султани. Но както тогава така и сега политиците спят. Тежко се живее брате с турци неразумни за съседи и с надупените бг политици в джоба им.

6

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Днес Сюлейман Сойлу - Вътрешен Министър на Турция каза:* Тепърва ще Види Гърция за какво става въпрос ! През лятото и нивото на р. Марица спада до 45 сантиметра, а Мицотакис няма възможности да си пази границата *ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

5

Иначе казано

преди 4 години

България е бита карта...както винаги. Ама въпросът е, що ли се време дето не ни е местото!?А ....всички знаем как се пада , кога си между два стола.

4

Anonimen

преди 4 години

Глупости. Това е новина изфабрикувана у Бг. Нещо не отиде според очакванията срещата с Ердоган.

3

АНТИ

преди 4 години

Шорош е главен виновник !

2

Sichtpunkt

преди 4 години

Господин Борисов е велик ръководител и държавник!Благодарение на приятелската и миролюбива която води с всички държави сме с НУЛЕВ бежански наплив. А благодарение на стриктните мерки и на неговата харизма сме И без коронавирус!! БЛАГОДАРИМ ВИ ГОСПОДИН БОРИСОВ!

1

Анонимен

преди 4 години

Шкембе Воевода нали щеше да ги възпира с армия... от 400 нинджи!