227

упс

преди 4 години

До ББАко излязат всички далавери, кофти сделки, "пишман" приватизации наяве... ще има разстрели.

226

ББ

преди 4 години

пази Боже,Бойко и кражби...не съм казал такова нещо...само преди месеци си стискаха ръцете с Божков и Цацаров ама те по спортни въпроси,ама Божков май дължи доста пари и някои го е прикривал...по тв-та ги гледа цял Народ,гледам паспорта на Божков издаден на 19.02.2020...от Масква е издаден,от марсианците и комунистите..вървим на зле...вие вървите на зле..против Народ не се върви и срещу вятър не се пикае...викаше дедо ми бог да го прости...бъдете здрави,Бог да пази Народа ни

225

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям по-горе изброените искания на сестрите!Борете се докрай!Дори когато иглежда невъзможно!Колективните трудови договори са най-доброто за всеки работник/служител!

224

упс

преди 4 години

Реално погледнато, всеки краде, при възможност. Някои крадат така, че да не остане нищо за другите, другите крадат така, че да има за тях, ама да има и за останалите. Бойко и да краде, поне не си личи, не са ни спирали еврофондове, в чакалнята на Евросъюза ще сме в скоро време... Краднете, ама с мярка.

223

упс

преди 4 години

До ББсори, тва не го разбрах. Кого точно нападаш в днешната обстановка? Всички са смъртни. Политик, независимо от коя партия е е *** дума.И Христос да слезе, и Буда, и Аллах, и Маниту, не могат да оправят нещата. Няма страх от народа, няма "чуваемост". За БГ де. Работил съм в Германия, уважението го има, парите ги има, и защо е така? Само в бившите комун държави го има това нещо. И искат да се върнат на власт... Ми няма да стане.

222

ББ

преди 4 години

инжинер викаш..упс,то гробарите и на инжИнери не случиха,бъди здрав ама не забравяйте хан Омуртаг..."..човек и добре да живее,умира..."ковчезите нямат чекмеджета,да убиваш бъдещето на децата си,да останеш като *** в Историята,като ***,да се отричат децата ти от теб след време,осъзнали греховете ти...не е далавера,Бог да пази Народа ни

221

упс

преди 4 години

До ББОще малко ще кажеш, че "италианец" със нула стаж трябва да взима 1000 лева пенсия. Сори, не си прав.

220

упс

преди 4 години

До ББПлащат ми добре, мерси. Инженер съм. Както и да е. Минималната пенсия е за хора, които не са работили през живота си, крили са си реалните доходи, бичили са на полето и не са се осигурявали или нещо друго. Майка ми с пълен стаж в БTK взимаше 700 лева пенсия. Май не е зле. ДАма друго си е да се правиш на тарикат, да взимаш минимална по документи, а да ти дават още 1000 под масата, за да си траеш? И после .. ама Олеле. И в такива фирми съм работил.

219

ББ

преди 4 години

упс..хаха..то преборихте днес терористките/5 жени/ та и луди,аз нямам нужда от пари,изкарвам си ги с честен и тежък труд,нямам къщи и любовници из чужбините,пари..тъпотия,при праг на бедност 343 лв. да даваш 250 лв.пенсия на хора чийто животи продаваш на скрап,платили си осигуровки,удобно да не виждаш години наред как Божков,Лукойл и подобни не плащат данъци...порно...еничарство,дано ти плащат добре,Бог да пази България

218

Симеонофф

преди 4 години

ГЕРБ за всеки протест се изказва еднакво "провокации", "политически", "дестабилизиране на държавата" и т.н. Какво ли ще говорят от ГЕРБ когато се случат следващи протести?

217

Анонимен

преди 4 години

До мишо бирочетоко?

216

мишо бирочето

преди 4 години

порко интернешънел представя "семейство адамс". сценарист жоро шоросът. режисьор херо мустафин.

215

Анонимен

преди 4 години

"Конкретните искания са осем, сред тях са заплата в размер на две минимални възнаграждения, без търговски дружества в здравеопазването, задължителен колективен трудов договор на национално ниво." Ами много разумни искания имат тези жени даже. Как е възможно нещо безценно като здравеопазването да има нещо общо с търговия!? И в исканията си за възнаграждение бих казал че са скромни, имайки предвид че най-тежкото в грижите за здравето всъщност е за мед. сестрите

214

Бивш БеСеПеец

преди 4 години

До Анонименами ако оная на прозореца както се изметка с отскок като влезе охраната на сградата, по същия начин се беше метнала към прозорците като влезе Манолова, щях да им повярвам и да стоя до тях. Е да, ама НЕ.

213

Анонимен

преди 4 години

Всеки, който е на противноъо мнение на мутрите..веднага бива охулван, обиждан...комунист, човек на Нинова и т.н.Нападнахте всички гербаджии и тези 5 жени! !Нахвърлите им се като вълци.Пасмина сте гербаджиите.

212

упс

преди 4 години

До ББсамо като чета какви тъпотий пишете, направо ми пада IQ-то /специално за тебе превеждам - коефициента за интелигентност / и започвам да се чудя, в различни държави ли живеем. Я ми кажи, ей така, дето се вика, един приятел пита, ти лично каква заплата мислиш, че ще ти стигне? Не ме интересува какво работиш и на колко си, питам колко ти трябва, че да си доволен

211

Анонимен

преди 4 години

Страната е в колапс...Перник,вирус,плащания за членството в НАТО,ЕС, бежанци,грабежи...Чакаме големи изненади.Защото ПАРИ няма!И туризъм няма да помогне...Вода няма по язовирите...Нали уж "господ" е с теб,Боко?Забрави ли,как го каза при първия сняг? Да.Ама Не.

210

ББ

преди 4 години

баце ти не намери смешни пари за българските медицински сестри,няма икономика,Божковци не плащат данъци,плащаме за КТБ още,пияният му авер в ЕС вече е безгласна буква и отказват да ви плащат кражбите европейците,стяга куфарите май...вие му мислете...Белене все още е български остров,Нема правда нема мир...анонимни

209

Анонимен

преди 4 години

Баце без много церемонии му намери колая.Просто спря да обръща внимание на всеки вопъл и каза БАСТА,без да навлиза в дебати с противниците си! Така и трябваше,и този подход даже доста закъсня.

208

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТбегай у руско и си взимай ***.