7

Анонимен

преди 4 години

ЕС се управлява от съединители и съединителки.това е проблема му .колкото по бързо се разпадне по добре.

6

Бизнесмен

преди 4 години

Аз, понеже съм ***, правя една кръчмарска сметка: 3.6 млн. глави на ден ако ги храним с 5 еврака прави 18 млн. на ден и 6 млрд и 570 млн на година. От друга страна 3.6 млн по 200 еврака за самолет(екстрадиране) прави 720млн. Един як лабут може да го предоставим бонус към услугата, може също и да слязат без самолета да кажа, ако искат.

5

Анонимен

преди 4 години

Не мога да повярвам!Управляващите Европа са до един maлoумни!За 1/3 от тези пари щяха да направят границите непристъпни!Не ми го побира ума-правилата за пребиваване в чужда страна важат само за редовите данъкоплатци!А всяка черна и кафява смет може да ходи където си ще,да прави каквото си ще и с гордост да казва-нямам документи и пари,дай да ям!?!?!?

4

Анонимен

преди 4 години

За пари ли е всичко това?

3

Анонимен

преди 4 години

Брюкселските лентяи раздават нашите пари и утре ще кажат, че трябва да се вдигнат вноските заради брекзита, а сега ги дават на анадолския фюрер.

2

Давиденков

преди 4 години

Пълно безумие в ЕС. С тези пари до сега да бяха направили стена като проекта на Тръмп с Мексико. И повече катери по море с Гърция и на тях малко безскрупулни гръцки граничари и готово. А и тези '' бежанци'' да си ходят при Саудитите или Катар и другите там. Нали и на тях им трябват работници.

1

Анонимен

преди 4 години

Рим също е плащал пари на варварите да пазят границата му, а накрая е бил разрушен. Тези пари ги дайте на България да си стегнем границите с Гърция и птиче да не може да прехвръкне. Ще викнем експерти от Израел да ни научат как стават нещата.