36

истината

преди 4 години

в момента има 7 доказани случая на Коронавирус в България! Единствената причина да не съобщават публично е, че няма смъртен случай, още.

35

Анонимен

преди 4 години

Дигнала се е малко смъртността, сега е около 3%, да грабвам ли препър раницата и въздушната пушка? Идва ли апокалипсиса? Простотията няма граници пичове.

34

Боже господи

преди 4 години

Нашите доктори са просто под ниво африка, как може да са толкова неграмотни и да не знаят че пробата се съхранява по определен начин, иначе е ясно че вътре няма да намерят нищо просто вируса умира. Тва са просто тотални идеоти и тва са хора от академия?!

33

Анонимен

преди 4 години

Интелигентните хора не вярват на сладки приказки, а взимат превантивни мерки.Смъртността на вируса е под 1%, за справки Еболата имаше смъртност от почти 50%. Ти си всичко друго, но не и интелигентен.

32

Анонимен

преди 4 години

В България върви експеримент как ще се развива вируса без да се вземат мерки. Няма да научим за заразени.

31

Дзъ

преди 4 години

Ясно. Удържаме фронта докато не пукне пролет с поне 24 градуса. До тогава НЕМА коронавирус - разберете - има НАП, държавно ръководство, което се тресе от ежедневни скандали, има бизнес интереси на които не им се правят загуби....

30

До 25

преди 4 години

Какво знаеш за вирусът, каквото другите не знаят? Кажи какво знаеш, ако изобщо знаеш нещо, иначе само всяваш паника.

29

До 24

преди 4 години

Точно обратното. 80% са тия като теб, които вярват на медиите и политиците, когато ти обясняват, че всичко е "под контрол", и че това е "просто грип". Управляващите не биха се посвенили да излъжат гражданите си, за да запазят своята власт. Примери безчет. Интелигентните хора не вярват на сладки приказки, а взимат превантивни мерки.

28

Анонимен

преди 4 години

Не могат промилите на Джамбо да измерят, проби за коронавирус ще тестват...

27

Анонимен

преди 4 години

Абе тя държавата ни е толкова компроментирана , че няма повече накъде....Почва да ме е срам....!

26

Тъп, та вдлъбнат!

преди 4 години

"Не може да има компрометиране на пробите. Те се вземат и транспортират, съгласно инструкциите. Никъде не се допуска грешка. Персоналът е обучен, но и сертифициран, за да извършва тази дейност...""Проби за коронавирус се вземат и от всички пациенти в страната, настанени в интензивните болнични отделения....""...Средната възраст е 59 г., по неуточнени от науката причини той не засяга децата от 0 до 10 г. или ги засяга в безсимптомни и скрити форми..."---Само аз ли не виждам противоречието?

25

до #21

преди 4 години

предлагам следното;Спасете близките си от ВМА. Да напуснат веднага ВМА, има и други болници.*Не сам луд ,не си мисли .Помагам ви с ценна информация , която ми коства повече от 500 часа за 4 месеца.Дори знам повече от колкото тез в ВМА за NoCVirus -19

24

Анонимен

преди 4 години

Масовата паника с коронавируса показва едно - колко прос.ти са масовката от хора и колко лесно им влияят медиите. Утре същите тези, които днес се презапасяват и се вайкат от поредния медиен кьорфишек, ще идат да гласуват за ново правителство, на референдум, за президент и т.н. Доста повече сте от 80%!

23

Анонимен

преди 4 години

Г-жа Баймакова, подчинена на доц. Попов, ще обясни всички научни казуси, нея само за това е бива

22

Анонимен

преди 4 години

Дори и да взимат проби,просто ги хвърлят в кофата и казват че няма нищо. Разпореждане от горе от божеството ,за да не се клати стабилността

21

Анонимен

преди 4 години

До ахамА освен да питаш, нещо предлагаш ли?Аман от дървени философи.

20

До 18

преди 4 години

Да, от Китай нарочно пуснаха коронавируса и го разпространиха из целият свят, за да може да отклонят вниманието от аферите на министър-председателя на великата международна сила България... А и, за да ни прецакат 3март, разбира се!!!

19

Sichtpunkt

преди 4 години

Вие искате у нас да има заразени!Ако има, то това не би могло да се скрие! Хора ще умират без никой да разбере, абсурд! Никой не му се умира и всеки при наличие на явни симптоми би постъпил за изследване!

18

Анонимен

преди 4 години

Всява се паника и масова психоза, за да се отклонява вниманието от истинските кризи, скандали и катастрофи, които правителството прави.

17

лично

преди 4 години

Проби за наличие Corona Virus резултатите излизат най ранно след 10тия ден !!!По ранно от 10 дни е невъзможно , за това лъжат от ВМА 100%.Сега ще му потърся тел номер на тоз доктор да го питам ..: да ли гарантира за живота на хората или се подиграва