181

Трижди проклета

преди 4 години

Дъртата Меркелица да им дири места за кардиохирурзи......трижди проклета да бъде тая либерастна комсомолка от ГДР.

180

Фичка им пайчина

преди 4 години

Има смисъл Европа да им помага да си построят инфраструктура,да си образоват населението,да си подобрят образованието,да си построят предприятия. Такива опити от над 50 години се правят и някъде бяха успешни,но на много места са неуспешни. Това,че дадена бантунистанска държава се разпада поради вътрешни размирици не бива да е проблем на Европа и никакви бежанци не бива да приема. Като са диви.... да се самоизбиват. Помагаш,показваш а като не прифащат....да си .бат фичката пайчина.

179

Тъпанар

преди 4 години

Ама хайде стига! Тая Европа се пренасели с мозъчни, кардио хирурзи и инженери. Ко'ш ги прайте толкова не знам. Който ги е поканил, да им намира работа и това е.Аз мога да си кажа мнението - детето си на мозъчен/ кардио хирург от Афганистан, няма да заведа! Не, не съм расист! Ама какво ли се обяснявам като петокласничка...

178

Трилион за

преди 4 години

Аре стига с тия комунистически и либерастни простотии. Европейците им били грабили богатствата. Че то нефтът и рудите им са си били там от хилядолетия. Що не са си ги разработили и експлоатирали? Ясно е защо. Защото са нефелни,мързеливи и ***. Дали колониализмът им е навредил както тръбят прогресистите? Това е напълно невярно. Нефелни са да си устроят и построят държавите. Нали от 50 до 100 години са независими държави. За 70 години в Африка са загробени над трилион долара

177

Анонимен

преди 4 години

Забелязват ли евростадата,какво им "говори","архитектът" на сделката между Турция и ЕС от 2016г.- "че група държави, включително Германия, Франция и Италия, трябва да поемат нови бежанци, дори ако други страни-членки отказват"!!!С други думи,нема лабаво - ще приемате "бежанци",до дупка!А като се препълнят тези страни,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,ще прелеят в другите!И НИКЪДЕ НЕ СЕ СПОМЕНАВА НЕЩО,ЗА ЕФЕКТИВНО СПИРАНЕ НА "БЕЖАНЦИТЕ",НА ГРАНИЦИТЕ НА ЕС!ТАКА ЕС-овските ОВЦЕ,ЩЕ БЪДЕТ ПРЕТОПЕНИ!!!

176

Анонимен

преди 4 години

Проблема не е в това че са емигрантиа в това че са мюсулмани.

175

Анонимен

преди 4 години

До НКВДА тъпитe руснаци го ядоха в Афганистам и им се разпадна сссренцето.

174

Анонимен

преди 4 години

Ами защо отиват на запад ? За да си вземат откраднатото.

173

НКВД

преди 4 години

А навремето БНА успешно бранеше родните граници. А сега ЕС е една ялова беззъба политическа формация. Ако нямаше ядрени оръжия, Китай, КНДР и Русия спокойно можеха да разкатаят Европа и САЩ. Кой може да спре държави с такъв човешки, оръжеен и природен ресурс. Че тъпите янки не можаха да се оправят в Корея и Виетнам. Навремето Германия загуби защото захапа прекалено голям залък. Всички империи се задавят от собствената си алчност. Светът винаги се променя. Само прогреса си върви. Ама и той ше е д

172

Анонимен

преди 4 години

1942 година гърците са били бежанци в ....Сирия.

171

Анонимен

преди 4 години

Сключили сделка пък не я спазват, я па каква търговия е това. А когато обираха народите от тези държави се кефеха, сънят току що свърши велком то реалити.

170

Анонимен

преди 4 години

До АнонименС турчин може да се разбереш, с грък - никога.

169

Анонимен

преди 4 години

Нали европейците са по умни и по учени а не знаят това което Тайпи знае така ли ?

168

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗа България е добре примерно Солун и Атон до Петрич и Охрид, а турците може Тракия и ще заселят бежанци. С гърците не може да се говори, докато Ердоган досега не е толкова зле към България.

167

Анонимен

преди 4 години

Сега като стане войната с Турция трябва да ударим Гърция в гръб и да си вземем обратно беломорска тракия. Ще си имаме излаз на бяло море и няма да има нужда да ходим до вечно протестираща Гърция. ЕС не ме интересува, кръвта вода не става, земята е българска и вечно ще бъде такава.

166

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интерестно как така ЕС е заплашен? Пращаж армията и танковете и никои няма да влезе! Ердоган да ги прибира, нали са братя по религия.

165

Анонимен

преди 4 години

По-добре е да влязат и се заселят нови хора в Тракия, защото с досегашните гърци имаме само войни и не ни дават беломорието.

164

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо мигрантите и комунистите все искат за живеят в губещия отбор?

163

Анонимен

преди 4 години

Гърците набиха и немски журналист. Гърците бият премръзнали майки с деца.

162

Стар набор

преди 4 години

Последното изречение на авторката е много вярно.