131

тозпък

преди 4 години

той комунисти го направили па взел че се ктса от омраза глупендера , ми то и в Русия няма комунизъм бе празноглавец, ей го на и Тръмп баш демократ президента ходи на визита в Москва и преговаря за интересите на САЩ общо взето Русия е фактор просто преговаряйте разумно бе ако има шпиони гонете ги и те гонят наши ама да мразя някой кат Русия и да му обявявам война едва ли не е тъпо при условие че до вчера са ни купувАли продукцията- консервите и доматите дето ни франця ни сащ са ги искали

130

Анонимен

преди 4 години

До 133..Ок съгласен съм с теб! Ноооо и другата крайност.Да се кланяш на Америка и си сваляш гащите на тях.Също Не е достойно Нали? Ако си принципен човек.Ще ми кликнеш плшс! Ако ли пък кликнеш минус.Значи вече си изграден Американофил.И си достоен за съжаление! Та? А да те видим какъв точно си?! -:)

129

Селчук

преди 4 години

На Google maps се вижда всичко, затваряне на ГКПП Капъкуле към БГ и в по малка степен на ГКПП Ипсала към ГР и почти целият турски износ с хилядите тирове дневно към европа спира. За Ердоган и икономиката на ТР би било самоубийство. Затова малко сеир с мигрантите на зелена граница и третостепенни гранични пунктове, белким пратят от Брюксел някой транш.

128

Анонимен

преди 4 години

Колкото по изгонени руски агенти толкова по добре за България!Въртим на място 30г заради комунистическа ***

127

степан

преди 4 години

На това му викат анадолски мурафети на късата памет да и е як гърба който не си учи историята ще тегли два пъти за трети няма да споменавам ,че става много сложно.

126

Анонимен

преди 4 години

Ми знае се как гласуват Борисов обикаля държавата и даже не се срамува да им раздава пари. А те пък му се радват и викат - за вас ще гласуваме. Това е подсъдно, но за Борисов не е.Отделно ромите как гласуват? Ми пак така.Аман вече от убеждения как всички гласували за Него.

125

анонимен

преди 4 години

Я и " Зозо" се почви! Къде се дяна бе Герберско ***? Не те ли е срам. " Тонката" и " Странджата" Твои "колеги". Да ги оставяш да "работят" в полза на ГЕРП сами? -:) Тримата да вземете и отидете на лекар! Гаранция че ще ви открият нещо! Днес е национален празник! Всеки знае Кой ни е освободил от Турско робство! И др Борисов.На връх честването.Да се намира в Турция.Е кощунство към жертвите паднали за освобождението на България! Те са ни клали,е...и и заличавали от земята 500г.А той днес е там?

124

Анонимен

преди 4 години

И как точно ГЕРБ или Бсп ще ни оправят живота, ако сами не се вземете в ръце и не си го оправим сами. Партиите да изграждат инфраструктурните проекти и да карат инвеститори, останалото сам ще си осигуря

123

само една дума

преди 4 години

ЖАЛЪК!!!

122

Тонката

преди 4 години

Кой го е закъсал бе?:):):):):)Ти може да си закъсал,но хората в най-големите Български градове щом на всички избори гласуват за Бойко заначи не са:):):):)

121

Анонимен

преди 4 години

Ми Тонка ей затова сме го закършили и загиваме щото гласувате за ГЕРБ. и ще продължаваме да загиваме ама акъла няма да ви дойде.

120

Компетентен

преди 4 години

До ТонкатаТонка, имай малко срам, ако имаш малко мозък.

119

Тонката

преди 4 години

София,Пловдив,Варна,Бургас,Стара Загора,Велико Търново,Нова Загора ,Сливен,хасково,Шумен,Казанлък,Габрово,Кюстендил,Враца,Монтана,Шумен,Крушовица ГЕРБ-ПОБЕДА на последните избори:):):):)На следващите 2021 взимаме и Перник:):):):)

118

Компетентен

преди 4 години

Този човек наистина може да направи много за нас българите, като се махне и ни спаси от подигравки и смехотвотворно поведение неприсъщи черти на държавник, а на циркаджия, а ние тук нямаме нужда от зрелища, а от хляб!

117

Анонимен

преди 4 години

Дипломацията му е много проста - Кажи му аго, да му стане драго!Тази дипломация се нарича още - навеждане до земята в робски поклон!

116

Зозо

преди 4 години

До българин Руски, скрий се някъде. Свърши вашата. Вече никой не може да излъжете.

115

Истукан

преди 4 години

Оставка! Тотален провал. Така ли ще ни спасява Борисов от мигрантите? Вместо да целува ръцете на Ердоган, по-добре щеше да е да изгради бетонна стена по българо-турската граница. Сами си го избрахте този ***.

114

българин

преди 4 години

Do 111.. Точно защото съм го разбрал! За това и го пиша момче! Но ти с твоите мизерни имаш нямаш 20 или 30 г Не го знаеш И няма И да го разбереш уви! Но пък иначе ме "поучаваш" сополанко?!-:) Незнанието.От него по лошо няма! От всяка ситуация човек може да излезе. Но Незнаейки.Няма шанс!!! Просто замълчи!

113

Ludoto Lenche

преди 4 години

...mnogo prost chovek ! Poviarval si ,che e niakoi I che zavisi neshto ot nego ! Klouna na Evropa! Loshoto e ,che klounadite mu sa vse za smetka na Balgaria I na balgarite !

112

Зозо

преди 4 години

Важното е, че дрътите ***-путинисти намаляват всяка година с 50000. Мори ги оръжието против комунизъм ЕГН. БСП с 15% електорат повече никога няма да управлява.