61

До Тюлени /46/

преди 4 години

Умнико,Имаш ли представа колко калории има в боба и в картофите?Или може би ще ни кажеш откъде да си купим качествено месо, мляко и млечни продукти? Имаш ли представа с какво са хранени пилетата и телетата, чието месо купуваш, за да наддават бързо на тегло? Същите тези медикаменти ги поемаш и ти с месото.Но може би си решил да ни агитираш всички да идем на село и основното ни занятие да бъде произвеждането на екологически чиста храна за семейството? С други думи,да се върнем в Средновековието

60

Да

преди 4 години

Хората трябва да се научат да обичат тялото си такова каквото е. Истинския мъж трябва да има голям корем и тесни рамене, защото това е символ на богатство и просперитет, а жените харесват точно такива мъже. Стройната фигура е за комплексари и бедни, които цял живот не могат да си намерят жена. Един мъж над 30 е нормално да е плешив и дебел, това е признак на богатство и високи нива на тестостерон.

59

До 56 от Истината

преди 4 години

До 56И не можеш да направиш 30 клека, 50 лицеви, 100 коремни преси и т.н у вас нали ? Тия колко съм ги слушал, но живота и тялото си е твое....

58

Анонимен

преди 4 години

с какъвто се събереш такъв ставаш нали сме приятели на сащ

57

:(

преди 4 години

Колко са българите, които могат да си позволят качествена храна?Колко са българите, които могат да си позволят по два часа дневно да са във фитнеса или на разходка /или тичане за здраве/ сред природата?Това дава отговор на въпроса, поставен в статията. Всеки иска да строен, красив и здрав. Но се оказва, че в наше време това е лукс, който не всеки може да си позволи.Докато се обездвижваме, работейки, какво ни остава? Да гладуваме или да пием скъпи, но вредни медикаменти за отслабване?

56

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Нямаше толкова дебели хора, защото храната си беше натурална.Разбира се пръскаха пестициди по лозята заради насекомите, но това е.Нямаше голямо разнообразие както сега, седнеш ли с печено пиле и картофки плюс бира и си готов.Да не говорим за вкуса на зелена салата с репички, както и шопска салата.Сега всичко е химия, едно е да пръскаш с препарати срещу насекоми, друго е самата храна да е неестествена.

55

До 53

преди 4 години

Фитнесите в България са скъпи, а на вънка е доста студено през повечето година. Та за лостове не е, само през лятото го бива.

54

туберколозата

преди 4 години

Та нали в миналото се препоръчваше силна храна против туберколозата!!!!!

53

Анонимен

преди 4 години

Наднорменото тегло явно все още е загадка за науката. Проблемът е сложен.Според мен става въпрос за комбинация от генетични мутации, застоял живот и храни с лошо качество. Генетичните мутации обаче имат най голяма тежест! Как иначе да обясним факта че има много хора които изобщо не спортуват, ядат много *** обаче теглото им е нормално и даже изглеждат чудесно? Просто организма им функционира нормално и ефективно се справя с вредните влияния.

52

ИСТИНАТА

преди 4 години

Българина го мързи да спортува, а повечето хора предпочитат да седят на компютъра или да гледат тв. Освен това в България се наблюдава масово слаби хора на килограми, но със сериозен процент мазнини, което ги прави също рискови - skinny fat. За култура на хранене у българина да не говорим, той се оправдава че няма пари без да знае, че здравословното хранене не е скъпо

51

Анонимен

преди 4 години

Основното е голямото количеството лесно достъпна храна и възрастта. В северна Корея защо няма дебели - защото не ядат много. След 40г. заради забавящия се метаболизъм съвсем спокойно може да пропускате едно от храненията за деня ако работата ви не е свързана със сериозни физически натоварвания. Въобще не е необходимо да спазвате някакви стриктни диети, просто да не се прекалява.

50

Анонимен

преди 4 години

СЗО-то чете хартия. Гледа - някакъв тип 1.80 висок, 95 кила. Това го водят затлъстял. А дали е със шкембе 20 санта пред гърдите или е нацепена батка - това не се отчита.Тъй че на СеЗеО-то данните малко не заслужават вяра. По същия начин приравняват IQOS-a с обикновените цигари, щото и двете били вредни. Да, ама обикновената цигара ако има Х вредни вещества на дръпка, IQOS-а има 5% от тях. Но те не правят разлика.Тъй че не им се вързвайте много много на изказванията.

49

ГМО фен

преди 4 години

Постоянно чета колко било вредно ГМО-то и как само ни убивало. Това ви е най- малкия проблем. Вместо да се ограничават декстрин, захар, фруктоза и царевично-глюкозен сироп ( с около 30 различни скрити наименования) и трансмазнините, които всички си хапват в България, всички са се хванали в ГМО-то и педрицидите. Но иначе ръфат яко панирано, пържено и скара всеки ден и после подслаждат с тортички, бонбонки и си боцкат по между другото луканка, да не си помисли някой, че са бедни и нямат ядене!!!

48

Затлъстял пордот

преди 4 години

Много, ама много съм дебел. Снощи вечерях шест бъркани яйца с две македонски наденици и изпих 7 бири. Преди това подложих с 150 гр бирени фъстъци. За десерт - две вафли Троя. И така кантара ме сурвака на сутринта 175кг.

47

Анонимен

преди 4 години

Оон изкараха,че в света през 2017 са умрели повече от преяждане отколко от глад

46

Американ

преди 4 години

До gf hf mf :>Най-npocтите са и най-дебели. В богатите квартали хората са слаби и стегнати. Ум => контол => пари => здраве.

45

тюлени

преди 4 години

Мда, като чета коментарите и по-зле ще става! Било от бедност, ГЛУПОСТИ! От мързел и плюскане, това е! Какво пречи да се приготвят прости манджи, та за това не са нужни мн средства?! Боб, леща, картофи, зеле...а не да се взимат *** в опаковки. Така ще оставят средства за риба, чисто месце, качествени млечни продукти. Винаги има начин, просто се търсят само оправдания- бедност, гмо, ген. МЪРЗЕЛ, това е причината! Лятото на плажа е ужасТ, гледката е потресаваща! Хайде се стегнете малко!

44

gf hf mf :>

преди 4 години

Сбъдна се американската мечта у нас. Станахме американци. :)

43

Анонимен

преди 4 години

От вредната храна е,едно време нямаше толкова дебели. В класа имахме по 1 дебело детет,а сега ако се загледате в учениците има вече много позакръгленки. После към вредната храна като добавим и възрастта,и работата ако е свързана със стоене на едно място нещата стават брутални.

42

Анонимен

преди 4 години

60% дебели *** и ли