500

....

преди 4 години

Руский цар е на земята най-велик над всички пръв....това може и да е края на турските читаци,като не знаят да си траят пред мечката

499

Абе Путин

преди 4 години

Путин приличана Живи мощи !

498

Анонимен

преди 4 години

До не може да бъде!Ти виждал ли си как работи руски часовник? Руснаците са руски часовници.

497

не може да бъде!

преди 4 години

А,бе тия в Дойче Веле наблюдават вероятно събитията с краката нагоре!Путин не бърза никъде и няма никаква причина да бърза!На срещата с Майк Помпейо,на която е подписано мирно споразумение представителят на талибаните в Афганистан е заявил следното - ""Вие имате часовници,а ние -време!""Горе -долу и при Путин се получава така - тази разлика ,че руснаците имат и часовници ,и време!

496

Анонимен

преди 4 години

До СимоСлаб 2. Седни си.

495

Анонимен

преди 4 години

А Путин дали ще забрави че тия под.човеци застреляха руския посланик в Цариград или че свалиха руски боен самолет ... ? За един приятел питам ...

494

Симо

преди 4 години

Написалия статията е пълен профан в областа на външната политика. На Русия не и дреме за отношенията ЕС.На тях им е достатъчно да продават газ на Германия и да не и се бъркат в пост съветското пространство. Украйна изобщо не е в тренда. Русия само подържа своите и чака украинците сами да схванат как ги пързаля ЕС. След т.н. "асоциация" към ЕС , цялата промишленост на Укрия отиде за гъби в гората. В момента не произвеждат нищо. След няколко месеца чакайте нов майдан. Този път срещу предишния.

493

Анонимен

преди 4 години

Ердоганю успя да се изпокара с всички. Все той прав и всички му криви. А всъщност в Сирия той е агресор, защщото няма мандат от ООН да действа там. Да внимава, както я е подкарал, да не си изпроси сам независим Кюрдистан

492

1

преди 4 години

Помнете ми думата: когато Асад падне от власт в Сирия, ще се окаже, че Сирия има огромни задължения към Русия, нищо че един диктатор в Сирия решава еднолично от името на целия народ.

491

Анонимен

преди 4 години

Ердоганчо щял да оправи руската мечка. Ха ха ха ха, това беше вица на деня. С двеста ракети Калибър и двайсетина ракети Кинжал и турката военна машина ще бъде препарина во век и веков. Амин

490

Анонимен

преди 4 години

Бе, нали сирийците имаха Панцир и Бук бе? Защо не опази танковете и самАльотите им? Чаааакай, *** те не можеха себе си да опазят. Русия щяла да "даде". Русия когато "дава" после взема в шесторен размер. Горките сирийци, не стига че имат проблеми ами и руснаците отидоха да ги "освободят" още веднъж. От бъдещите им доходи, де.

489

Минаващ

преди 4 години

И на моето куче му стана ясно,че днес Турция и Русия са най злобните и гадни страни на земята.Ердоган и Путин са най големите отпадъци(*** на турски) в цял свят.

488

Крим не е руски

преди 4 години

Браво на Ердоган. бой по руските чотури. Ердоган ще оправи руската мечка из отзад та руската мечка 2 петилетки мед ще му носи..ха.ха

487

Хан Крум

преди 4 години

Да живей свободна и независима Сирия.Вън Русия и Турция от Сирия.Свобода за нещастния сирийски народ.Турция и Русия веднага да прекратят войната. Да престанат да избиват невинни хора.

486

чичо

преди 4 години

На всички турчеещи се мангалета Честит 3-ти март!Що се отнася до Путин,вече е подготвил за Ердоган специална смазка.Проблема не е в бежанците,а в Брюксел където са меките китки.С пед...си политика не се прави!

485

НЕМА ЛАБАВО!

преди 4 години

Джуджето до се готви за Хага-разрушава болници и убива деца...

484

Тонката

преди 4 години

А само като си спомня другарите пишещи тук как се радваха наскоро като деца,че Тайпи купил от Путин некви ракети Ц400 умирам от смях:):):):)Тайпи са да не ги заджаса руснаците с техните"свръх модерни"оружия:):):):)

483

Реалист

преди 4 години

В момента от турция бягат, колко хиляди бяха, че им забравих броя? Всъщност защо бягат, нали в турция е прекрасно?

482

Анонимен

преди 4 години

До РеалистА какво остана от руската империя и СССР?Една малка воняща дупка от която всички искат да избягат ,а всички деца на управниците са в гнилия Запад,както и парите им

481

Тонката

преди 4 години

В последно време нищо не се чува за Шойгу:):):):)Другарите уж най-много ни плашеха с него Шойгу та Шойгу,а Шойгу кога трябва никакъв го няма:):):):)