88

До 99

преди 4 години

Аз съм тук и не ми трябва ЗАПАДА ,тук съм добре в Русия,а на Запад ходя само на ексурзия-БерлиН,Кьолн,Бон,Страсбург,Париж,Авиньон,Ница,Монако,Прованс,Бордо и Тулуза с Марсилия на ЕП-2016,Манчестър на "арената на мечтите"(не ми хареса града,но стадиона е супер),Рим,Флоренция,Венция,Лигурийскоо море ,Болония,Сиена,Пиза,Флоренция,Тоскана ,Мадрид на Сантяго Бернабео,на Камп Ноу ,Сагарада ФАМИЛИЯ,Гауди(чул си за него-съмнявам се)Андалусия,Порту и Лисабон..Лондон..Тук ми е супер -защо ми е Запад,а?

87

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Неземно щастие да се живее на дъното на ЕС с основна икономика - внос на западни битови отпадъци.И магистрали, магистрали, магистрали .....

86

българин

преди 4 години

До 101. А ти младо подрастващо американофилче ли си?!-:) Що ли питам! 30 г след 1989 г.Новите демократи ,ви накараха силно да любите САЩ и яко мразите Русия! И успяха. Промиха ви крехките мозъчета сополанковци! За съжаление сте! Аз съм българин! Но ти какъв си?!

85

Анонимен

преди 4 години

До българинРесурса и куража на Русия го видяхме вчера в Сирия. Големи нещастници сте това русофилите.

84

Анонимен

преди 4 години

До българинЩа се наричаш българин, когато си чист московец?

83

бг фашизъм

преди 4 години

ГЕРБ със СДС или ОП забраниха комунизма, взривиха мавзолея и ще съборят и паметника на съветската армия спасила бг от американските бомби и немските лагери.

82

българин

преди 4 години

Русия си е Русия! Има и ресурса и куража.Сама да си е господар и се пази! Но къде сме ние?!

81

Q до 90

преди 4 години

Уауу !Разоблачи ме -край изчезвам ...)

80

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Но да си дойдем на думата - всеки който по един или друг повод е предател го очаква кучешката смърт на Немцов !Отнася се за Русия !

79

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТСлед 5 години западният либерализъм ще си е жив и здрав, а от Русия ще остане само едно нефтено петно.

78

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Както и да е! Славия опука отбора на властта - Левски! Ай честито на тиквончетата !

77

Анонимен

преди 4 години

Путин е най-подходящия управител на руския Гулаг.Можете да си представите, ако Путин позволи на оскотелата тайга да нахлуе в Европа !Ще стане стократно по-лошо от сирийските бежанци.

76

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТМедведев беше освободен, защото няма кой да му гледа патките в имението му.

75

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

След 5 години западният либерализъм, носещ в себе си разруха, страдание и бедност, ще бъде блед спомен в Русия. За това и бе отстранен Медведев ! Пък немцовците нека си врякат, не пречат на останалите !

74

Q

преди 4 години

dsaТолква си заблуден като офче ,не е рускиня всякоя която говори на руски на Запад ,от Ухбекистан до Латвия и Молдова ,включително и Украйна говорят на руски,но с наречие,но ти едва ли ще ги различиш о рускините ...има рускини и на запад и на изьок ,но ти лично едва ли ще се сблъскаш с тех,те са със стъпало нагоре от теб ... Тъй че успокой газовете...

73

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТОтпуска 3000 и 5000 евро, но във рубли и получателят им може да ги тегли едва когато навърши 18 години. След 18 години едно евро може да е 5 милиона рубли. Такива мошенически схеми за баламосване на народа всеки може да измисли не само Путин.

72

Q

преди 4 години

А познайте с кого ев приятелски отношения Наталия Новожилов -да рахбира се ,че познахт DW и е журналистка в Владимирска гурбения в някакво вестниче ,което няма толквоа читатели дори и като тук в "Днес" . Тя е толкова слаба като журналистка ,че в Русия едва ли са чули за нейните творчества ...Тя пише за DW и получава тоттам своите "бонуси",а ние знаем как DW е честна и причтелски настроена към Путин иРусия .

71

dsa

преди 4 години

До asdTи защо си мислиш, че руснаците ходят да чистят западни седалища? Защо си мислиш, че всяка втора прститутка на Запад не е рускиня?

70

asd

преди 4 години

в Западна Европа качеството на живот спрямо Русия не се различава....образование, здравеопазване, инфраструктура...Русия си има всичко, а България се превърна в една ромейска нискоинтелигентна държавица

69

Тролистан

преди 4 години

За да знаете колко на зле отива Русия, достатъчно е да четете изявите на платените тролчета в коментарите под критични материали. Например авторът пита защо изобщо не е ясно за какъв пакет поправки в конституцията им ще се гласува на 22 април, но непрекъснато се натрапват "данни" за бурното им одобрение при допитванията. В отговор - нито един смислен довод, само просташки лични обиди, заплахи и призиви за физическа разправа с несъгласните в духа на КГБ. Чудничка демокрация, цъфнала та вързала.