60

въпрос

преди 4 години

абе другарката импексова нема ли да изръси некой бисер за мигрантите?

59

Яница

преди 4 години

Никакво пускане, това е нагла провокация от страна на Турция!!! Границата трябва да се паэи с автомати и ако се наложи да се стреля!!! Но апропо, еврогейската пасмина беэдейства, както винаги!!!

58

Тъп

преди 4 години

Ако им харесваше, до сега да са навлезли в България. Много добре знаят какво ги очаква. Тук работа нямат. От тяхното "присъствие" единствено може да спечели някой близък до властта по някаква измислена "програма".

57

Анонимен

преди 4 години

Защо Ердоган наказва с бежански вълни именно европейците /май единствените му съюзници/, а не сирийците, кюрдите, иранците и т.н. - доста нелогично поведение май?

56

Анонимен

преди 4 години

Влязат ли в Гърция ще тръгнат или към България или към Северна Македония. Най-добре е 500 км яка ограда и пехотно миниране на гърцката граница.

55

Анонимен

преди 4 години

Честита Баба Марта! Живи и здрави!

54

Буца Мас

преди 4 години

Седя си тука и преживям кисели краставички и си мисля.... навремето през 2000дната година имахме едни сирийци у наше село - много заможни ора беха. *** лоши - не даваха да си кажеш ни дума с тях - все едно съм им изЕл боба с вилица. Но аз съм разбран човек, винаги намирам път към хората - отидох у тях вързах ги за радиаторите и си поговорих учтиво с тях, с извадена ножка. Оказаха се много разбрани хора също.

53

Анонимен

преди 4 години

Европа трябва да плати репарации на Сирия, да им възстанови жилищните и обществени сгради, пътища, електропроводи, водопроводи.Тогава няма да има бежанци.

52

Анонимен

преди 4 години

да взимат бежнците полша ромъния хърватия словения англия най големите сол таш.....и на нато и еу 90% от бежанците не са сирийци

51

Леле

преди 4 години

Някой днес в коментарите беше казал как можем да подсилим течението на Марица и нито човек, нито техника ще могат да преминат. Вярно трябва да подадем ръка на гърците и да пуснем водата от язовирите на Арда! После Бойко може да се прави на ощипана девица пред Ердо и да претендира ама то така си беше! Или пък : без да искаме стана, не знаеш ли за проблемите с язовирите в България? - ля ля ля!! Да пускат водата докато е време!

50

Анонимен

преди 4 години

Няма сирийци.В Сомалия няма Путин, няма Русия, няма Асад.В Сомалия управлява Запада. В Афганистан Запада управлява заедно с талибаните.

49

БЪЛГАРИНО...

преди 4 години

ТЕЗИ МИГРАНТИ СА ПЪЛНИ С БОЛЕСТИ И КОВИД-19!НЕ БЪДИ НАИВЕН ***!ЗАПАЗИ ДЕЦАТА И СЕМЕЙСТВОТО СИ!ВЪН МИГРАНТИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!ЕВРОПА --ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ!

48

НА ОРЪЖИЕ БЪЛГАРИ!

преди 4 години

СТИГА АРАБСКИ ТЕРОРИЗЪМ И СИРИЙСКИ ХРАНТУТНИЦИ! ДА СИ ГИ ПРИБИРАТ АСАД И ПУТИН В ТЕХНИЯ СОЦ-РАЙ!БЪЛГАРИЯ --Е ЗА ЧИСТИ БЪЛГАРИ !ЕВРОПА--ЗА ЕВРОПЕЙЦИ!

47

Леле до 47

преди 4 години

Абсолютно резонен въпрос задаваш! И да не беше коронавируса- преди години една приятелка беше на екскурзия в Африка. Беше задължително да си бие не знам колко си ваксини, за да я пусне френската държава на тази екскурзия! Смятай колко болести носят тези същества в Европа!...

46

мак

преди 4 години

Според мен нищо няма да направят, ако тези започнат да щурмуват границите. Ще ги пропуснат на бг територия и ще им организират лагери + процедури по идентификация, статути и не знам какво още. И това няма да е от дипломатичност, а от страх, какво ще каже ес, защитниците на "бежанците" и ердо.

45

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера, прекратяват спортни събития и хора по карантина за съмнение, но за нелегални мигранти никой не казва нищо. кави зарази носят и никой не ги проверява за короноа вируса??? При пред пандемно състояние трябваше да се стреля на месо по границата!

44

Анонимен

преди 4 години

до 41Защо да са виновни Русия и Иран, че не дават Сирия на Исрел и сащ ли? Така и баба знае, ама не може всичко за евреите да отива!

43

КАК ТАКА

преди 4 години

ЩОМ тУРЦИЯ ПОИСКА МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ, иЗРАЕЛ И сауд. аРАБИЯ СЪЩО НЕ ГИ ПУСКАТ, А НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА СПРЕМ ТЕЗИ УЖ-СИРИЙЦИ И СЕ ЧУДИМ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ АКО ДОЙДАТ НА НАШАТА ГРАНИЦА???

42

Леле

преди 4 години

Проверете в туитър хаштагове #refugees и #Bulgaria... ще ви прилошее ... Аменсти интернешънъл остро протестира за нарушените права на мамините. В същото време въпросните зелени еуглени мятат турски газови гранати по гръцките граничари! М, да, от война бягат лол турските туитове са в дух на никой не ги праща, те сами отиват- игнорирайки десетки видеа на северноафриканска и близкоизточна комедия делАрте извозва на посреднощ с автобуси към границите.Повече рикошети трябват! #notwelcomeubitches

41

До ТТТТ

преди 4 години

Не само към Израел, ами ОАЕ, Саудитска арабия, Оман, Кувейт, Йордания... много по близко им е, религията им е същата...защо към Европа????