86

Анонимен

преди 4 години

Пожелаеам му още три мандата да управлява България!

85

Кюляков

преди 4 години

До долния: Роби като тебе ,цял живот ги управляват, а не само 2 мандата да речем...

84

Чичо

преди 4 години

Да сте жив и здрав г-н Борисов и да ни управлявате още поне 2 мандата!

83

Смешник

преди 4 години

Открал и ощетил съм ви със 50мрлд ама ми простете

82

Анонимен

преди 4 години

Бокич, никаква прошка недавам ...за теб само съд и присъда. Погуби цяла една нация, народ, държава .. дано да те осъдят

81

Анонимен

преди 4 години

Кое да простим?!!! Това, че обрече един народ да се скитат по света немили-недраги, че ежедневието на българите е невиждан геноцид за тях до сега или това, че заради тебе и въпреки тебе събират капачки за да спасяват деца си!??? Кое!!!? Не сме способни на такова лицeмepиe като твоето!!!! Бог да ти въздаде с лихвите!!

80

Анонимен

преди 4 години

След това десетгодишно разрушаване на България едва ли ще се намерят смелчаци да поемат управлението. Преди години поканихте чужденец за треньор на националния отбор. Време е да поканите някой чужденец да СПАСИ държавата ни!

79

Тонката

преди 4 години

Не знам Бойко какво го чака,но по тази логика Румен Гечев трябваше вече да е изгнил в Орландовци:):):):)А той пак иска да управлява:):):):)

78

Анонимен

преди 4 години

Цвинокио те прецака, еднокнижнико. Сега той си кюта в сянката на Атлантическата сигурност и един ден ...ти си знаеш какво те чака...

77

Тонката

преди 4 години

До до тони найкаА кое е България,Горна Малина сигурно?:):):):)Само Не си изпускайте нервите мушмороци:):):)Щяло горкото и то да беси по лампите:):):):)Най много на някое шествие на Радев ти да отнесеш шамарите къде блокирате Орлов Мост 100 човека:):):):)

76

до тони найка

преди 4 години

това че една шепа плазмодии го играете келешчета и се пъчите с бэмветата 12та ръка и мацките 45та ръка не значи че българия не е затънала. витошка не е българия, мисирок. карай си таксито и не се бутай между шамарите че като падне тиквун че ви търсим по айпи платените тролчета и че висите с него по лампите.

75

Тонката

преди 4 години

До мишо бирочетоИзпускаш си нервите Миша:):):):)

74

Тонката

преди 4 години

Че и ми пишат минуси даже:):):):)

73

мишо бирочето

преди 4 години

изправен изправен колко да е изправен. пред падишаха и началниците е винаги поза партер и широко отворено отверсие. и еректикус не е шото стринките от министерски съвет и недораслите лигли ги глези само с дебелия си свински език, самолета не го е вдигал от га оня сивия генерал му го торпилирал редовно с макарите барабар. нареждал ги е генералисимуса там маджовци, баджовци, проковци и други мъжки прощитютки, опъвал е по десетина грама кока и с кочана им е изкарвал карантиите.

72

Тонката

преди 4 години

По Витошка заведенията фраш,парковете фраш,моловете фраш,горе по Витоша фраш(там полицаите още в 11 затврят пътя,че става страшно):):):):)А тук 10 трола пишат колко било гадно в България:)):):):):)Е затова на протест срещу правителството се събирате по 100 човека:):):):)

71

мис бистие

преди 4 години

прощавам ти чиче бойко. излъгаме *** малко ти че само *** ше му вкараш ама че ти простям как нема да ти простя. бутиче, виличка, басенйче и малко копленце дето че те доим дорде си жив. да си ни жив и здрав чичо.

70

Анонимен

преди 4 години

А те са хиляди, милиони(кражбите). Кой ще ти ги прости бе рожбо Борисова? От милионите които прокуди, от милионите на които им съдра кожите по три пъти и продължаваш да ги съдираш както турчин не е драл?

69

Анонимен

преди 4 години

Айде стига бе, написал бил той, верно ли мислите, че този *** може да пише.

68

Анонимен

преди 4 години

Народ който е издържал 10 години под диктатурата на Тиквата, никакъв вирус не го плаши.

67

коментар

преди 4 години

Пич , та ти всяка година ни искаш ПРОШКА ама май ти видиш страната по пътя НАГОРЕ , който май води НАДОЛУ.