210

Кучето Бъфи

преди 4 години

А пък Путин си похапва пуканки в момента.

209

анонимен

преди 4 години

Да вървят към Европа, там ги чака коронавирусът!

208

Дзъ

преди 4 години

и ние няма да ги спираме - нека си преминават хорицата... ей я къде е Германия - 3 дни път

207

Анонимен

преди 4 години

Еми сега товариш Путин да върне жеста и законно да покани емигрантите в Рашата

206

Анонимен

преди 4 години

Единствените законни чужди войски в Сирия са Руските защото са поканени там от официалното правителство на страната. Всички останали са агресори и САЩ и Турция и други западни държави в коалиция със САЩ.

205

аз

преди 4 години

Или НИЕ или ТЕ НАС, кое предпочитате

204

Анонимен

преди 4 години

турците изнудваха Европа за пари, за да не пуска бежанците, които самата турция принуждава да бягат, заради военните действия, сега Европа хем плащала на турция, хем наг.ъзена

203

ДЖЕРИ

преди 4 години

USA няма вина, че ЕРДОГАН и Путин си бъркаха о.......Сега ще се сдавят, като кучето и котката на ....

202

до 199

преди 4 години

Няма ли кой да ти каже, че си пълен ***!

201

Анонимен

преди 4 години

Ердоган трябваше да разоръжи ислямистките групировки и след това да върне бежанците в Сирия и да се върви към избори там. Вместо това ислямистите се опитаха да извършат контранастъпление към Алепо. Кълбото от интереси в Сирия е огромно, пълно мазало. А какво правят турците на сирийска територия, същщо е въпрос - нали отблъснаха кюрдите и следователно би трябвало да напуснат Сирия

200

Анонимен

преди 4 години

А що не ходят у братските си мюсюлмански държави: кеф ти Иран, Ирак, ОАЕ... или там по границата стрелят на месо...

199

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 199Чакай чакай има да чакаш

198

Машала, комшу!

преди 4 години

Така се получава като даваш пари на чобанин, който те изнудва. Европа ще си сърба попарата надробена от либералните политици. На нас също няма да ни се размине "хубавото"

197

Пламен

преди 4 години

УСА сее демокрация в името на потиснатите и неграждански общества. Югославия, Сирия, Афганистан, Либия, Алжир. Къде е г-жа Мустафова? А, пие ракия и реже лозя. Добре, добре... Той Джелял наля едни 2млрд. за чертежи, сега като му дойде времето, ще видим що е то мощна автиация. Пък дотогава - винетки, газови, негазови.

196

До 205

преди 4 години

Има помощи за отопление, за инвалиди, за самотни майки, за редовни ученици, нпотата помагат, капачки събират будалите за тях. Учебниците са без пари и др. Не са малко те, а не е незначителна част от ромите, а почти всички с деца.

195

Анонимен

преди 4 години

До От НЕтурцинДано не стърчиш пак както едно време ,комшу нямаме памперси,нямаме ***,нямаме брашно,Май бързо забрави скупони как се купува хляб,очевидно че имаш голяма уста от БГ

194

Хан Тервел

преди 4 години

Това е кьорфишек на Ердоганя. Нему му трябват тези мигранти за изнудване.Ако пък сглупи да го направи само едно спиране на турските ТИРове през България и ги е върнал обратно. Да не говорим за Турски поток и проч.

193

Анонимен

преди 4 години

Абе те умират да стоят в България, Като видят какъв живот се живее в България ,ще избягат кат колшуми

192

Анонимен

преди 4 години

До До 196Прословутите помощи за ромите са просто една градска легенда. Помощи се полагат на всички (независимо дали са роми), които отговарят на условията. Едно от условията е да нямат неплатени осигуровки. Незначителна част от ромите реално получават някакви държавни помощи, най-вече майчински.

191

Анонимен

преди 4 години

Турски поток е само на 30 км от българската граница. Сега разбрахте ли защо? Ей, тия руснаци са много умни, бе! Отклоняват тръбата към България и Турция е извън Южен поток. Адиос, ч.алми прости!