34

Решетников

преди 4 години

Коронавирусът е разработен в лабораториите на ЦРУ по поръчение на илюминатите и по-конкретно Бил Гейтс. Целта е да се намали населението до "златния" милиард или поне да се отърват от ненужните възрастни хора, които според илюминатите са лош материал.

33

Анонимен

преди 4 години

Няма маски в аптеките. Едни маски спекулантите скриха а ние ще правим заседания и големи приказки. С едни спекуланти не можем да се справим. Пунта мара са тези заседания щабове и упражнения.

32

Заразно Зло

преди 4 години

Засега вируса не е мутирал. Но ако мутира какво ще стане? Както ще открият антитод против вируса? И при всяко мутиране вирусите стават все по умни и по силни

31

Анонимен

преди 4 години

започвам да поръчвам от али експрес на поразия, да моря митничарите на нашето летище.

30

Анонимен

преди 4 години

Много съм си добре поне умствено ! - и ще дам пример.Имам котка която като и говоря ме разбира и прави това което и кажа.Обаче аз не я разбирам ! - е кой е по-умен ?

29

Блек Детъ

преди 4 години

Вирусът е вече в БГ. В страната на Фред Флинстоун и Барни Ръбъл няма как да бъде засечен...Казвам да си знеате.

28

никой

преди 4 години

До кой знае парите от болници, места за пазаруване и градски транспорт ги събират ,дезинфектират и след това 14 карантина, но това стана преди седмица.май дори се канеха да унищожават част от тях

27

до 22

преди 4 години

Абе, брат, лекувай се. Много добре се знае, какво е. И е вирус, не е бактерия. А бактериите дет падат от космоса, падат само върхъ твоята глава. Вземи прочети малко. За сега другаде не е открит живот осен на Земята, включително и бактерии, които са "живот".

26

Да допълня...

преди 4 години

До АНТИ 13 Браво АНТИ ! Съсипа ненормалниците.

25

никой

преди 4 години

нищо странно няма в италия ,просто хората веднага започнаха да издирват контактите .този доктор май не е много наясно с нещата

24

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите - ех, навсякъде всичко се прави, само у нас нищо :)Ако заразата се развие у нас като в Италия, не ми се мисли какви ще са коментарите...Половината земно кълбо е пламнало, ама са взети невероятни мерки.Само ние седим и гледаме :)Мисля, че българина е най-големият нихилист на Земята.

23

Ти да видиш..

преди 4 години

То и сръбската политика е странна. Уж са с Русия , а искат да са в ЕС.

22

Мария Гаргамел

преди 4 години

Вирусът е най-важната тема в момента, стига с тези къщи в Барселона вече! АМАН!

21

Анонимен

преди 4 години

800 милиона бактерии падат от космоса всеки ден на 1 кв метър ! - или извънземните са го пуснали или е някоя от тези бактерии.Факта ,че никой не знае какво е това говори достатъчно.И другото е ,че безогледно унищожаваме животните ! - е някой реши да сложи край на това като унищожи нас хората.Да не говорим ,че животните са по-умни от повечето хора !

20

Иван

преди 4 години

Вируса е проявен среда .Тази среда е условно най-добрата за разпространение .Срещу него застава имунната система ,която е обширни поянятие .Освен това вероятно вируса проявява избирателност както възраст и пол . Той има насоченост към може би характерни начини и условия на живот-комунукация ,работа и др. Тази предразположеност е групирана или локализирана и може точно това да дава насока за разпространение. Искам да припомня ,че много от самите болести имат ментална ,психическа предпоставка...

19

Анонимен

преди 4 години

Слава богу има и нормални лекари които могат да говорят и да разсъждават нормално. Отделно и Сърбия явно се подготвя, ето имат планове за действие и тн. Тука е пълна паника, главния експерт по вируса и всичко станало е главната мутра, няма вирус, няма къща, няма корупция и тн лакърдии от сутрин до вечер. Никави лекари, учени, никаква информация до обществото и тн типични за бандата герб хаотични действия.

18

НОИ

преди 4 години

Пушете, пушете, особено пенсионерите.

17

кой знае

преди 4 години

В провинцията Хубей властите събират използваните банкноти и ги дезинфекцират.Може би и да няма пациент 0!Може първият да се е заразил от някакъв предмет-например пратка която е била заразена!Не съм сигурен дали е така,но не ми дава покой фактът,че събират и дезинфекцират използваните банкноти.

16

Анонимен

преди 4 години

Немските пациенти са доказателство. Всички са победили вируса без лекарства. Инфо Др. Вендтлер от Швабинг Кранкенхаус.

15

Анонимен

преди 4 години

Няма непобедими вируси.