8

селтак

преди 4 години

Дано я хване корона вируса ,защото ще фалира мвф!!

7

Кривите очила

преди 4 години

Трупове няма да броим, само загубите на алчните, браво лельо!

6

до любопитко

преди 4 години

Вземи прочети малко книги, за да си повишиш финансовата култура и ще започнеш да си отговаряш на въпроса. Дори бих ти казал, че имайки предвид колко занижени бяха прогнозите при предната криза- за тази със сигурност спадът ще е повече от 0,1%

5

Под карантия

преди 4 години

Оставете малко и китайците да си починат, само бачкат от сутрин до вечер, докато някои се събират да ядат и пият и да прогнозират развитието на световната икономика.

4

SS

преди 4 години

Гответе се!

3

морски

преди 4 години

Отиде летния Сезон !Ще има глад !!

2

любопитен

преди 4 години

Много ми е интересно - как така една шепа чиновници в Световната банка начело със Сталинка изчислиха че Световната икономика (над 170 страни) щяла да расте с 0,1 % по малко???

1

Анонимен

преди 4 години

В Италия полетите от и до Китай са спрени вече два месеца, но вируса ги удари за съжаление, въпреки всетоте мерки.Две области са под карантина, обществен транспорт, магазини, училища, институции,нищо не работи.Ние се смеем и неглижираме, че правителството ни не взима никакви мерки, освен термометър че в дупето и да праща ористигащите от Китай да си седят у дома, но нас удари ли ни ще е мъка, мор и леж. За разлика от Италия нашето здравеопазване е в колапс от години.