21

Нищо ново

преди 4 години

До Бай Иван: Ето и бай Иван с поста за Техноимпекса. Още една г'лупост, серийно тиражирана. Корнелия Нинова е купила (и продала през фондовата борса) акции от приватизираната от акционерно дружество Техноимпекс. И всеки, който му се рови в документи, може да види колко са тия пари - колкото за един апартамент.Ако това за "милионите" беше вярно, от ГЕРБ нямаше да чакат "бай Иван" да го публикува.

20

Иванчо

преди 4 години

В България е така,който краде повече е за предпочитане.

19

Ани

преди 4 години

Аз мисля че е нормално. За да си начело на ППО естествено се очаква да си най-крадливия и безочлив от цялата организация.

18

Перничанин

преди 4 години

Явно БСП не вижда, че тази им сваля рейтинга и пак ще губят на изборите.

17

Бай Иван

преди 4 години

Е,щом я харесват айдуците от БСП,Корни да завие пак на дясно в СДС ,за да укрепи партията в която беше и я направи милионерка от Техноимпекса.А мафиотите от БСП да си изберат начинаещ айдук,че ревизия предстои!

16

Анонимен

преди 4 години

Да им е жива и здрава! Като баба Цола да си я държат, докато дойде време за памперс :-))

15

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен: Тази г'лупотевина (че Корнелия Нинова се била договорила с Бойко) редовно се поства. Писах вече, нищо ново.Бойко и предлагаше да бъде председател на НС, а на Деница Златева - министерски пост, но не мина номера.Виж, Сашко Йорданов от СДС се уреди за евродепутат. Всекиму-своето

14

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

преди 4 години

2007 г. Точно тройните *** ни вкараха в ЕС... Най-голяма вина има БСП и СерГей Станишев...

13

Анонимен

преди 4 години

Голяма игра играе тази за Боко. Докато е начело червените нямат шанс. Всичко е договорено

12

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 13: Г'лупости на търкалета. Във Великобритания висите и торите са поне 400 годишни. а никой не ги е отписал, редуват се.

11

Анонимен

преди 4 години

Какво друго да очакваш от някой, който е над 100-годишен?Такъв (такава партия) често пъти не съзнава какво върши. Дори не е редно да съдиш или да подиграваш столетник заради това, че не разсъждава адекватно.

10

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 5,6,7: Дежурният гербаджийски *** се включи. Вече се е разписал цели три пъти.Сега очакваме от него да научим, че Корнелия Нинова е много удобен опонент за Бойко (а е точно обратното, удобни му бяха Станишев и Миков), че тя ще затрие БСП (а БСП върви нагоре, докато времето на ГЕРБ изтича). Накратко, нищо ново.

9

Анонимен

преди 4 години

Та на коЙ нормален му дреме за някаква си от някаква си партия?98% са на кислород.

8

Федотов

преди 4 години

Няколко стари дънери, които искаха да се пенсионират като депутати,един бележит свинар от Пловдив,са заложените бомби в "основите" на столетницата!Тези хамелеони,често отскачат до Банкя,да получават инструкции,как трябва да действат в определено време и място.Долна пасмина,която може да предаде и България,ако се наложи.Освен българи с *** манталитет,натурални роми,Борисов с парите на българите под формата на парт. субсидии,купува цели партии,за да се задържи на власт,която за сега го пази.

7

Анонимен

преди 4 години

На коледа тези които я харесват сега ще я сурвакат с бу халка.

6

Анонимен

преди 4 години

явно въртоглавите искат тя да е последния лидер на Партията

5

Бау

преди 4 години

Харесат я, защото плюе Бойко нон-стоп по ... женски :D Иначе не става за нищо....

4

Нищо ново

преди 4 години

Парите на Георги Гергов или принципите на Корнелия Нинова. Имат възможност да избират.Бойко подари на Георги Гергов 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна и не струва и една десета от това. И оттогава той събира около себе си опозиция за да мъти водата. Достатъчно е човек да разбере какво притежава (а и да му види дебелия врат) за да му стане ясно, че той няма нищо общо със социалистическа партия. Но по устав от БСП няма как да го изключат.

3

ognyanz

преди 4 години

Откакто Корнелия Нинова е председател, БСП излъчи президент и има два пъти повече депутати и два пъти повече кметове на последните избори. Ограничи мандатите на депутатите (и председателя) от БСП до два, и така премахна "вечните" депутати. Затова най- вероятно ще я презиберат. Заслужава го.

2

Анонимен

преди 4 години

Никой не се интересува от това кой ще е шеф на БСП. Тази партия трябва да се разпусне и на нейно място да дойде социалдемократическа , която да заклейми БКП като терористична и антибългарска партия.