27

до 38

преди 4 години

в София - невъзможно 21 да са тествани, в България няма как да тестваш! Може да прочетеш, че дори в САЩ, само в 3 щата могат да тестват - Калифорния, Ню Йорк и 3-тия го забравих. Причината е, че ти трябва определен модел машина за Полимеразна Верижна Реакция. Нека Българските Журналисти ни покажат машината и тестовите комплекти в София - тогава може и да повярвам!!

26

до 37

преди 4 години

не знам от какво си потресен, всичко в коментарите тук е лесно проверимо в световните медии, ако знаеш английски. аз като прочета нещо шокиращо, което не знам и дори не вярвам, веднага проверяват в медиите на английски. с горчивина, трябва да кажа, че дори и най-ненормално звучащите коментари тук - са истина! Специално за Италия - ситуацията е не само страшно, но необяснима. Вирусът е много по-агресивен от в Китай - предполага се, че или и Мутирал или Европейците са много по-кекави.

25

препърс

преди 4 години

Има си информационни агенции,които си пишат хората ,който ги чете знае ден преди в бг медиите да ги публикуват.

24

Анонимен

преди 4 години

До до 33в София, разбира се

23

Анонимен

преди 4 години

Откъде черпят информация някои от пишещите коментари. Потрес.

22

до 28

преди 4 години

да, но това благодарение на Световната Здравна Организация (СЗО) коята не спря Самолетният Трафик, за да не наруши бизнес интересите на Китай и съответно си получиха Кървавите Пари за Подкупите от Комунистическата Партия на Китай!! всичко от СЗО трябва на момента да бъдат арестувани и осъдени на Смърт от Международен Трибунал!!!

21

до 33

преди 4 години

"САМО 21 души са проверени..." - къде това, щото в Италия на над 4000 вече са взети проби, чакат се резултатите, щото просто физически става трудно толкова много хора да тестваш и отнема технологично време!

20

Анонимен

преди 4 години

под домашно наблюдение...САМО 21 души са проверени...Какъв цинизъм!

19

до 11

преди 4 години

тези в Италия, включително вече Умрелите са Чисти Италиянци. В Момента най-тежко болният, в критично състояние на Машинно Дишане е отново Италиянец - млад, 38 годишен, спортист тичащ Маратон в топ форма, но Короната не прощава!!

18

до 26

преди 4 години

Вирусът вече е навсякъде, не може да бъде спрян, държавите които не рапортуват заразени, като България, просто не тестват за вируса! ситуацията вече е по Дарвин - кой оцелее, оцелее, естествен подбор, вече и Господ не може да ти помогне, държавите на ЕС са толкова бедни, че просто дезертираха!! Това не е Богат Китай, че да може да води война срещу вируса. В Европа, просто чакаме, на кой му е писано. дано има достатъчно Газ от Русия, щото Крематориумите ще трябва да почнат да работят на Максимум.

17

Анонимен

преди 4 години

а тези, които постъпват в болници с пневмония, дали в BG ги проверяват?

16

Последни Новини

преди 4 години

Първи потвърден лабораторно, че е заразен и в Ирак! с това броя на държавите с потвърдено заразени, вече е 33.

15

Анонимен

преди 4 години

Без паника.

14

препърс

преди 4 години

До до 20 Продукти -трайни минимум за три години,толкова ще продължи великата криза,лекарства ,сечива ,оръжие и много муниции,Нужен е екип от обучени хора,занаяти,медицинска помощ,нужни са семена и знания как да изкараме нещо от тях,нужни са стоки за размяна .Нужно е спокойствие,страхът е лош съветник.Дали всичко това е нужно ,не знам и ще се радвам никога да не го разбера .....

13

препърс

преди 4 години

Пич мислиш че като имаш консерви за 90 дни ,имаш нещо.

12

Професор

преди 4 години

Само се всява паника. И аз съм над 60 и без страх мога да отида /ако имах възможност / в Италия или Китай. Просто се всява излишна паника и се преувеличава много. Това е вирус като всички останали. Просто трябва да се набляга на повечко алкохол. Всяка вечер пия по една бутилка водка и по този начин съм защитен от всякакви вируси и бактерии. Сега като се постопли времето всичко ще се оправи.

11

ВИРУС

преди 4 години

Скоро ще навестя ВСИЧКИ ЗОМБИТА, ЩОТО СА МНОГО ВКУСНИ!Ако някой *** си мисли че на светът ще му се размине дълбоко се заблуждава!Това е само НАЧАЛОТО на КРАЯТ на играта на двуногите зомбита!До 6 месеца вирусът ще е и в БГ и няма да *** само възрастните, а поголовно всичко живо!Общо взето смъртността за белите зомбита ще е около 10=20 процента, при жълтурките е около 30%!WILCOME TO HELL!

10

ново 20

преди 4 години

айде, оиде коньо у реката. Току що, Зам. Министъра на Здравеопазването Съобщи, че Пациент0 в Италия, т.е. този който мислеха, че е донесъл заразата е Отрицателен за АнтиТела на Корона Вируса, т.е. никога не е бил заразен и преболедувал Корона. С това Италия е в Шах-Мат, защото си нямат и идея от къде е дошла заразата и как да продължат с кой и къде да поставят под карантина.

9

до 13

преди 4 години

няма как да ме помете, щото аз ползвам FFP3 маска, биозащитни очила, а и съм се заредил с консерви за 90 дена, за да като кризато доизбухне не умра от глад.

8

до 10

преди 4 години

как да ти отговорим, след като Комунистическото Правителство в Китай крие данните, след като Световната Здравна Организация (СЗО) и лично шефа й са в джоба на Пекин и бездействат -наясно ли си, че на шефа на СЗО се среща лично със Си Дзинпин - безпрецедентно в историята на СЗО и му е обещано Китай да построи болница в Родината ми за 80 000 000 щатски долара.Има над 7000 разследвания на СЗО за Корупция активни в момента,за миналага година са изхарчили 900 000 000,да милиона за хотели и пътувания!