226

Анонимен

преди 4 години

Поради кризата с бездомните, която властите в Калифорния отдавна не са в състояние да разрешат, и които ползват улицата като тоалетна, градът на екоактивистите Сан Франциско се "дави във фекалии", казва медицинският специалист д-р Марк Сийгъл за Fox News:. Според лекаря това е извънредна ситуация, която заплашва с разпространението на коремен тиф, бактериални инфекции и дори чума.

225

Анонимен

преди 4 години

Заради отвратителните расови схващания на американците, Мохамед Али не издържа и си хвърля златните олимпийски медали в река, в знак на протест срещу геноцидната политика на Щатите във Виетнам. Мохамед Али отказва да воюва във Витнем като заявява: "Няма да убивам виетнамци защото не са ми направили нищо. Моя враг е тук." При тези думи побеснелите англосаксонци, наследници на робовладелци, осъждат Мохамед Али на 5 години затвор. А до днес във Витнам се раждат деца с увреждания.

224

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми аз четох неотдавна,че американците са свалили три руски сателита.Проблема не е в това,проблема не е и в самите американци,проблема е,че тази система е РОБОВЛАДЕЛСКА в буквалния смисъл и трябва да се промени!Свръхбогатите,които искат цялата планета и я получиха с унищожаването на нашите източноевропейски държави,вече са господари - искаме или не искаме това,но трябва да се борим за една по-добра и различна система,а не да поддържаме робовладеския строй и насилието!

223

ЛЕНИН МОРЕНО

преди 4 години

ДАДЕ НА ДЪНДИ ПРЕАШАС МЕТАЛЛС -- ЦЕЛИТЕ РОДОПИТЕ И КРУМОВГРАД ЗА ЗЛАТО --- ПАК В ЮЛИ 1999 ГОД .ПОДПИСА И ИЗРЕЧЕ ОТ НАРОД.САБРАНИЕТ ---- ПРИЗНАВАНЕТО НА ПРЕИМЕНУВАНЕТО НА ИМЕНАТА НА ПОМАЦИТЕ И ТУРКАЦИТЕ ---КАТО АКТ НА ГЕНОЦИД И ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ...ТОВА СТАНА НА 20 ФЕВРУАРИ 2012 ГОДИНА !МИНИСТЪРА МУ ИВАН НЕЙЧЕВ РЕФОРМИРА ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА В 2000 Г.---И УМОРИ НАД ЕДИН МИЛИОН ПЕНСИОНЕРИ ОТТОГАВА !

222

Българин

преди 4 години

До Анонимен 279Сърбите колкото и да се правят на големи подръжници на Русия, са слаби от към военното дело.При Тито можеха да ходят на Запад, защото вожда им беше първо скаран със Сталин, после си продължи по своя си път.България от своя страна е дала много, кирилицата, православното християнство и т.н.Да не говорим че обединим ли се ставаме на юмрук.

221

Анонимен

преди 4 години

Благодарение на расовите си схващания, американците решават садистично и безмилостно да бомбардират сърбите с обогатен уран. Не само да ги избият, а оцелелите да се разболяват от левкимия за векове напред. По същия садистичен и безмилостен начин американците решават да хвърлят две атомни бомби над цивилни градове със стотици хиляди жени и деца. Защо? Защото американците гледат на славяни, на азиатци така както гледат на индианците и на черните. На нисша раса която не заслужава да живее.

220

Анонимен

преди 4 години

Руските *** съвсем отнесоха плувката. Вече започнаха да пишат откровени небивалици. Явно новините за свалянето на цената на газа са ги ударили по джоба.

219

Анонимен

преди 4 години

2 Мъск ви тури в джоба си не само с Тесла, която държи 50% от световните продажби на електромотори! 50% е щатската Тесла, всички останали производители се вместват в другите 50%! Толкова и за тая фантазия)))3 Най ви боли обаче за Space X, нали? Мъск ви изрита от космоса, в момента комерсиалния сектор за извеждане на сателити е окупиран ( буквално!) от тази американска компания! Кога за последно рашата изведе сателит в орбита? Отговора е през далечната2014 анголски и то НЕУСПЕШНО!

218

Анонимен

преди 4 години

Заради расовите си схващания, когато американците влизат в Ирак, очевидци описват отношението на американски военни към цивилни жени и деца, като "клане" и като "садизъм". Само за няколко години американците успяват да избият около 1 милион иракчани. Защо? Защото американците гледат на иракчаните така както са гледали на индианците, на черните на славяните. На нисши хора които не заслужават да живеят. ТОВА е истинското лице на американците. Русия знае, че ако се довери, това ще бъде краят й.

217

Анонимен

преди 4 години

"Не знам,но за мен е най-добре да си стоим в ЕС,а да се борим да ни разрешат свободно да търгуваме с Русия,за да има приходи за населението в България и да не бяга населението навън".В ЕС не са ни взели да се борим и да търгуваме с когото си поискаме, ами за да сме им депо за черноработници и пазар за стоките им, кой ще ти позволи да търгувас в Русия вместо да купуваш западни стоки, освен това българина е планиран за пушечно месо при конфликт с Русия.

216

Анонимен

преди 4 години

Щом една от най-продажните и лобистки медии ни критикува, значи се справяме добре!

215

Анонимен

преди 4 години

Има два блока - евразийския и европейския,ако се присъединим към евразийския,та влиза не само Русия,но и Турция,Китай,дори мисля,че и Австралия влиза в този съюз.Не знам,но за мен е най-добре да си стоим в ЕС,а да се борим да ни разрешат свободно да търгуваме с Русия,за да има приходи за населението в България и да не бяга населението навън.

214

Анонимен

преди 4 години

Илон се метка на теслата и кара за Марс, а в Русия още пият препарат за баня.

213

Анонимен

преди 4 години

САЩ измародерстваха васала - една от най-бедните държави не само в Европа, но и в света, да купува за милиарди 50 годишни остарели самолети.

212

Анонимен

преди 4 години

Много от днешните американски лидери и видни индустриалци са наследници на робовладелци и на хора, членували в Ку Клукс Клан. През втората световна американците финансират Хитлер и бодряшки заявяват: - изоставаме спрямо немците в расовите политики! След втората световна много американци са били буквално в траур и правят дарения на ЦРУ за да спасят безброй нацистки военнопрестъпници. Към днешна дата тези господа се кичат с титлата най-демократични, свободолюбиви и хуманни сред хуманните.

211

Анонимен

преди 4 години

Сръбски пенсионер тръгна пеш към Москва за парада на 9 май. Милован Милутинович на 72 г от град Ужице тренира карате, има черен пояс пети дан а също така е и студент във Факултета за спорт и туризъм в Нови Сад. До 9 май той планира да измине пеша около 2640 км. от родния си град до Червения площад, за което се готви от 6 месеца. "Планирам да изминавам по 40 км. на ден, на Деня на победата над фашизма 9 май да бъда в Москва и да стисна ръката на президента Владимир Путин, когото много уважавам"

210

Анонимен

преди 4 години

Някакъв рООсийски антисемит покрай руските "фантазии на Вероника" ( имаше такъв сериал) за " печалби" и " инвестиции" от ю поток спомена за щатската Тесла и " дотациите" на компанията!1 относно " милиардите" от потока, от КЪДЕ ще дойдат тия " итвестиции" бе бур...сук? След като потока на Путин е под Щатски санкции? Е това станишев го е знаел и въпреки това ХАРЧЕШЕ в полза на русия народна бг пара!Хайде кажи от марс ли са тия " милиарди" " инвестиции"?2 Мъск ви тури в джоба си не само с Тесла

209

Анонимен

преди 4 години

Тази година за какви железа ще даваме 2 милиарда, каза ли вече нещо Мустафа по въпроса?

208

ПОЛЗИТЕ ОТ ЗАПАДА

преди 4 години

- накараха ни да си нарежем танковете и оръдията - накараха ни да спрем Белене и половината Козлодуй- накараха ни да си затворим заводите и рафинерийте - сега унищожават и селското ни стопанствоРЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!

207

Българин

преди 4 години

До Анонимен 229Нямаме избор пич, когато хан Аспарух е пресякал Дунава, едва ли е очаквал тази хубава земя да бъде толково важна геостратегически.