323

Анонимен

преди 4 години

до Баси: Е, не мое всички държави да са толкова напред с материал като в БГ

322

Баси

преди 4 години

Държава с 10 пъти повече убийства на 100 хиляди,с много по-къса продължителност на живот,с милиони наркомани и номер едно по заболели от спин в Европа,с два пъти по-малки заплати от българските...да ни поучава?! Хайде,нема нужда!

321

Българофил

преди 4 години

Ако България не беше дарила на Русия религия и писменост,щеше ли да има Русия?

320

Русофил

преди 4 години

Към всички бълващи злъч и омраза към Русия ще задам въпроса: Ако Русия не ни беше дарила свободата щеше ли да я има днешната Българска държава? Та България отсъстваше от световната карта! Неблагодарници,опомнете се! Как допуснахме този разпад на държавата ни?! Всички носим вина за това, едни с търпението и мълчанието си, други с греховни политически или грабителски действия. Струвало ли си е това Освобождение, колко евтина се оказа кръвта на ВСИЧКИ загинали за българската свобода ?

319

Анонимен

преди 4 години

"Москва: България е епицентър на антируска кампания на US службите"Eмммм, то също и дълги години, чак до ден днешен е и епицентър на руска про-руска кампания, ама нещо за това ще кажат ли?

318

Анонимен

преди 4 години

Не е САЩ. ИСтината за Руснаците и как са ни мачкали полека лека излиза наяве и българите си искат рашките да се разкарат. Това дето руснаците са ни го "завещали" никаква агентура не може да го инсценира.

317

Джабаро

преди 4 години

Решетников, Калашников, Макаров, Медведев..... Виж им само имената. Как да ги харесваш.

316

Пустиняк

преди 4 години

Нокога повече в сферата на Русия.

315

МацКва да се ебе у

преди 4 години

Гъзо!Блядистанци трябва да разберат че са мразени по много причиниНе само у насНавсякъде по света

314

Северна Корея

преди 4 години

До Анонимен 332Блатник си ти моето момче, освен че нищо не можеш си и страшно малокалибрен.Да те питам къде си завършил, също ми е интересно как са те зели на работа?На интервюто да не са те питали дали си психично болен, и предполагам си казал че си се лекувал на 4-ти километър...веднага са те зели.Все пак трябват подлизурковци.

313

Анонимен

преди 4 години

Ва тници те все още не могат да приемат разпада на блатная и отделянето на Източна Европа от тях.ДрОгаре свиквайте....това е положението.

312

Малинов до Кремъл

преди 4 години

Наришкин, пущай новичока, че не се диша тук вече от американска диктатура!

311

наришкин,

преди 4 години

И защо точно България е епицентъра? Нали тука сме само русофили? Не се вързват нещо нещата.

310

лъже

преди 4 години

Тоз коришкин косвено си призна че е ходотайствал пред чалмата да освободи Божков. Половицата "Гузен не гонен бяга" се потвърждава още веднаж.

309

Анонимен

преди 4 години

Москва,Москва..ти пак пламтиш!Отчаяни са! Много некадърни са хората им в България, Турция им шикалкави, коронавируса срива икономически Китай.. Днес отново пуснаха партенката с апартамента на Борисов в Барселона. Сигурно разчитат да вдигне кръвно и да получи инсулт.Плохо, товарищи,плохо!

308

Северна Корея

преди 4 години

Сега цъкат само минуси герберастката медия, умалчаха се с доводите си за комунисти.То всъщност, само това повтарят, доста ограничени и плоски са.

307

antibg

преди 4 години

бойко в поза партер а зад него новият фюрер от вашингтон му диктува правилата на играта,проституцията е осъдително деяние

306

Анонимен

преди 4 години

Do 321 Ти не ми разправяй как е в Русия, а виж как сме ние - 13 % от работещите са на минимална заплата, милион и половина пенсионери са на минимална пенсия (110 евро). 89 % от семействата са под житейския минимум. Бедни в Русия са 13 процента от населението, а в България - двойно повече. А Путин сега им даде по 7500 долара за първо дете, по 80 долара месечна помлощ за дете и безплатна топла храна за учениците. А уж са много по-зле от нас според тебе.

305

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ ФОРЕВЪРГЕРБ В МОМЕНТА СЕ НАВЕЖДА НА МОСКВА

304

ГЕРБ ФОРЕВЪР

преди 4 години

До Анонимен 323Кой българин го интересува мнението на Москва?Кажи бе лапе с жълто около устата?Българина гледа своята кошница, а не когато ви стане неудобно и да почнете като стари бабички да повтаряте едно и също - комунисти, комунисти, комунисти...хахах.Прозвуча 3-и пъти като глашатая на Борисов...хахаха