240

Анонимен

преди 4 години

Дъното на мизерията още не е достигнато, ГЕРБ има на къде да ни закопаят още.

239

Анонимен

преди 4 години

Много добра новина пристигна от Испания: Разследване за пране на пари в Барселона води към Българския премиер Бойко Борисов. Нашето правосъдие няма и да си мръдне пръста да разследва но за сметка на това ще го направят другите. Дори и от чужбина хората знаят, че това е най корумпираното и крадливо правителство управлявало някога България. А за вчерашния резил на глупавия премиер нямам думи.

238

Софиянец

преди 4 години

Какво им пречи законно избран кмет?", попита Борисов.Пречи именно това, че е под голям въпрос дали е законно избран!

237

Русенец

преди 4 години

Вчера едно момче освирка президента в Русе и полицията го арестува. Не съм видял някой от освиркалите Фандъкова да е арестуван. Тъй че повече от виден е чвервения комунистически подход. А Резидентът явно няма капка воинска чест, щом не се извини за просташката проява на доведените от него хора.

236

брех,да му се невиди

преди 4 години

Богът Тиква е слязъл от облаците и е видял,че всъщост хората го ненавиждат???Странно !!А къде беше партийната герб организация,свиневъдите ,за да скандират спонтанно "ББ е велик!Не ни оставяй без билетчета за търкане,строителю на магистрали!Да се умножат манолиите ти,както се множат парите в чужди банки,велик международен политико!И къщите ти по чужбина асансьори с Жакузита да имат!!"

235

тадуф-тадуф

преди 4 години

Пунта мара,прах в очите на поданиците търкащите битчета.На първи март ще настъпи такъв хаос по границите и "магистралите" МУ благодарение на назначените от него накъдърници,че идея си нямате как автомобилните соъбщения в цялата държава ще спрат.Благодарение на крадливите роднини и наложници назначени на отговорни постове и финасово симпатични фирми " спечелили " държавни поръчки.Глашаите са се говрят отсега да обясняват как всичко е цветя и рози .. пера и кантран ще са нужни много скоро..

234

хх

преди 4 години

Прокуратурата в Барселона разследва дали Борисов има участие пране на пари с международно участие, предават от испанското издание El Periodico. Каталунската полиция е намерила съвпадение при разследването, което свързва престъплението с Борисов.Според разследването, до което се е добрал испанският вестник, облагодетелствано от цялата схема лице е бившият модел Борислава Йовчева.

233

Smurf

преди 4 години

" Това не помага на инвеститорите" .... алоу на инвеститорите Радев не им пречи, пречи им Горанов, министрите ти от кабинета ти и ти самият

232

ники

преди 4 години

Все едно ако не си от ГЕРБ нямаш право да празнуваш. Бла-бла, колко гласували за тез и за онез. За ГЕРБ са гласували около милион на изборите, а за президента 2+ милиона. Не съм фен нито на едните, нито на другите.

231

ушаткото

преди 4 години

радев не спира да ме изумява - след всяка негова изцепка мисля, че е ударил дъното, но не - човека е способен - продължава да копае ли копае. Срам, съвест нещо ??? А, не - той явно е имунизиран, като всички червени мишки.

230

ЛЕЛЕ

преди 4 години

Червеното *** се е развихрило яко. Увеличиха ви надника ли бе? Жалки з омбита омагьосани.

229

Анонимен

преди 4 години

И Орешарски беше законно избран но не се спряхте 1 година да свиркате и да протестирате .

228

Шефа

преди 4 години

Тая мутра кой я пита , нали се ската рано сутринта от освиркванията!Да не би мутрата да е знаела , че ще има освирквания на герберската власт?Ами ако той ги е организирал с левскарските *** ?Целта МУ е била пак , атака на Президент Радев!Голям комбинатор и интригант е тоя Борисов , няма да се изненадам , ако сценария е на неговия болен мозък!Два дена стана как плюят по Президента , тая *** герберска ***!

227

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 243 Много точно казано. На народа пак остава само ръкоплескането.

226

Анонимен

преди 4 години

Целта на Гешев е приватизаторите да обеднеят,проверяващите да забогатеят,а народът да ръкопляска.

225

да попитам

преди 4 години

нали сме демократична държава, всеки може да протестира или възхвалява когото и както намери за добре, стига да не се стига до ексцеси! свиркали, били! ами ще свиркат, и на мен ми иде, сутрин и вечер като вися с часове по спирките и като си плащам данъците на общината, на която изобщо не й пука за мен! защо не се възмути, когато шепа хора блокират Орлов мост и половин София не може да се прибере в къщи от работа!?

224

флорида

преди 4 години

По-малкото зло си, но си все пак ЗЛО.

223

до 231

преди 4 години

Рано е! Площадите ще се напълнят, но не за протест, а от радост, но това ще стане веднага след атаката на NASA.

222

Анонимен

преди 4 години

Мисирка на мисирка око невади.Сзлатни перца е картофка.Ако има как,цяла софия зелена зона.Мисирков ситрае,че на дедец доганов камионитеняма да плащат една стотинка,но затовапък и третокласната мрежа ,и прекитеулички в селцето ще са с винетки.

221

Дръндер

преди 4 години

Виж ко мила, той не го направи нарочно просто вие сте т.ъпи и от това разбирате. "Мила" използвах като обръщение към премиерката ни, която реагира като ущипана мома!