65

Петров

преди 4 години

До 76 Русия =Яж *** и недей да мислиш много.

64

Русия=Психиатрия

преди 4 години

Колеги успокойте се, всичко руско е ***. Израелците показаха в Сирия как да се унищожават Панцири със Ф-16.

63

Анонимен

преди 4 години

До българинКакъв "руски ***" Съм ти аз бе Американофил?ти си ясен - най-обикновен *** ***.

62

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов пусна руски самолет с ракети за Сърбияпутинопитек

61

Анонимен

преди 4 години

Шкембе Воевода е велик.Днес е с руснаци утре е с американци.Последователен е.

60

Еха

преди 4 години

Значи оня с черния мечат не може, а каракачанката може....двоен стандарт, а

59

Еха

преди 4 години

Каракачанката неме вече да вземе виза за ФАЩ и неме да може да се цамбурка на Бахамите..за хаймериканците той вече е шпеонен и враг на страната

58

СИБИРСКИ ТРОЛ

преди 4 години

Ще изпълнява не, ами ще играе гол казачок. Владимир Путин е властелина на света и никой не може да му противоречи в каквото и да било.

57

Анонимен

преди 4 години

Това което е направил Каракачанов е национално предателство!Сърбите никога няма да разрешат над тяхна територия да прелетят американски военно-транспортни самолети на път за България!Всъщност големият виновник е Борисов, Каракачанов е само бушон,изтривалка, гръмоотвод на всички погрешни военни решения взети от ГЕРБ!

56

Анонимен

преди 4 години

До българинТи и представа си нямаш какво е усещането за дисциплина и да държиш автомат------Преди да бъдеш младсержант си бил обикновено бомбе и киртак и са те полагали на общо основание и това явно ти е харесало. Ако толкова ти липсва дисциплината, обуй едни кубинки и ела на паркинга на Била да те сдухам от строева подготовка и да си начешеш крастата. Само той бил ходил в казарма, ти да видиш...

55

Анонимен

преди 4 години

Естествено че го е направил за пари.Не знам колко са му платили сърбите.Сега САЩ ще му набият канчето но какво от това .Парите ги е гушнал.

54

ГОГО....до ком. 60

преди 4 години

До българин ....по твоята логика излиза , че най големите "американофили" са децата на червените другари....НИНОВА и подобни! Доволен си от "соца" ,защото си с нисък хоризонт, а СВОБОДА е празна дума за теб! Бъди здрав!

53

Sata NATO

преди 4 години

Панцир не може да контролира никакви полети извън Сърбия, това е ЗРК с малък обсег, до 20 км.

52

Анонимен

преди 4 години

Все едно има избор.

51

Анонимен

преди 4 години

сега бенбян печат на шкембе родата до 9то коляно

50

антиджендар

преди 4 години

До 60 българинНе се напъвай да им обясняваш кое как е. Напразно е. Тия тука сороскитетролове са с напълно промити мозъци от ежедневното приемане на дрога и са и с обратни наклонности та няма смисъл.

49

българин

преди 4 години

И още нещо моето момче! По време на лошият "комунизъм".Когато се клех като войник в знамето на НРБ. Ти и представа си нямаш какво е усещането за дисциплина и да държиш автомат.Бях с чин младши сержант.Спях спокойно вечер ! Защото се пазехме сами! А не сега да НИ "пази" Америка чрез своят военен блок НАТО!2 континента като Америка и Европа Нормално би било.Интересите им да са РАЗЛИЧНИ! Как мислиш? А според Америка са "еднакви" ! -:) Ще се събудите вие.Ама доста години ще минат уви!

48

българин

преди 4 години

До 60... Какъв "руски ***" Съм ти аз бе Американофил? Аз който видях и комунизма и твоята "демокрация" гледам вече 30 г. Знаете ли.Колко сте ощетени с Незнанието си бе деца български? Демокрацията ви превърна в Американофили и ***! Та аз ли съм "*** руски"? Можеш само да ми завиждаш че съм видял повече от теб! А теб някой те води за носа 30 г вече! -:) Сещаш ли се вече кой е жалък? -:) Научете се да слушате и попивате бе деца! Защо ни е да си измисляме?Не лъжем,!

47

Totenkopf

преди 4 години

Вижте добре това лице, това е лицето на Националния Предател - Чеверме воевода, един престъпник, който трябва да бъде осъден от Военен Трибунал за Държавната си Измяна. Живото, което се е поставило в услуга на чужди разузнавания и чужди държави с цел набавяне на облага за себе си. За една фуражка пари се е продало нищожеството.

46

българин

преди 4 години

Добре е направил! -:) Не може все на "пук" да правим на Русия , Защото Америка така искала,Че и на съседи като Сърбия! -:) Ако нещо стане.Съседите са тези които помагат! Русия и Сърбия са близо! Този който разединява нацията ни са зад океана! А той лично.НИКОГО НЕ ПАЗИ!-:) Старае се да втълпи това че "пази"! Той просто КОНТРОЛИРА! -:) Чрез това нещо "демокрацията" Америка контролира доста наивници по света! Браво Каракачанов! Така се прави! Дано не си питал Американците как да постъпиш!