26

Totenkopf

преди 4 години

11 са вече убитите.

25

хммм

преди 4 години

Мюсюлманите никога няма да превземат Европа, липсват им прекалено много качества-интелект, организираност, смелост, мислене...единственото което притежават е един плoдaж. Колкото и да ги акaт забуленитe, това не е метод да превземеш земя, а създаване на пушечно месо. Рано или късно ще излезе някой който ще им срине популациите, защото те друго и не заслужават. Отвратителоно държане и безкрайна наглостт, който живее на запад знае, съвсем скоро ще им писне на всички да знаете.

24

Анонимен

преди 4 години

Явно "бежанците" вече са толкова много, че вече се разправят едни с други.

23

Анонимен

преди 4 години

МУлти култи

22

Хм

преди 4 години

Наргилетата по принцип трябва да се забранят, защото само пренасят болести (напр. корона-вирус).Застреляните май били кюрди или поне хора от Ориента, които са любители на наргилета.

21

Анонимен

преди 4 години

Джамахирия Германистан!

20

Анонимен

преди 4 години

Прилича на демократизация...северен поток

19

MaйMyнaтa

преди 4 години

Кво ви дреме за немците бе, нали тука Баце ве пази и немате ядове

18

Анонимен

преди 4 години

- Фрау Меркел, где така?- Тичам на джамия, Мустафа!--------------------------------------------2040-та година, Германия!Катаджия спира автомобил и иска документите от водача.Отива до колегата си, който е в патрулката и му казва учудено:- Мустафа, гледай какво странно име- Гюнтер!

17

Евроатлантик

преди 4 години

Битов инцидент е! Сомалийски ядрен инджинее и арабин от близкия изток по професия невро хирург спорели коя по пристжна професия ,и единия извадил калашник и вместо да гръмне на горе гръмнал напред.Това е .

16

Анонимен

преди 4 години

В това градче Ханау 95% са турци и араби. Смятайте за какво става на въпрос.

15

Коце кмета

преди 4 години

Саксонски лекари срещу баварски учители. Мотива е спор за паркомясто пред научна конференция.

14

Анонимен

преди 4 години

Според немските медии нападателя е бил немец (радикализиран избирател на АзГ). Намерен е мъртъв в хотелска стая заедно с още един труп. Много удобно...

13

Анонимен

преди 4 години

В днешно време, когато на почит са тея либераски *** из цяла европа, няма нужда да се води война за да се превземе дадена територия.Вярно, става по-бавно, но за сметка на това - 100% сигурно. Имигранти, които са и социално слаби, и ги приемат свободно и издържат с данъците на трудещите се, постепенно заливат цвла европа.Сега Германия, утре Франция...постепенно ще претопят местното население.Дори България е сериозни застрашена от ци *** ското племе

12

Халифат иншаллах

преди 4 години

Халифатът ще дойде от запад, пише го в хадисите, че Рим ще падне след Константинопол. Според мен в части на Германия първо ще се обяви. Вече се виждат такива райони, в които ако се проведе референдум ще се гласува за шериат. Такива има и в Англия, около Бирмингам отдавна.

11

Анонимен

преди 4 години

"Ислямистите превзеха Европа, без пушка ***"-------------------------------------Въжделената ни Еврозона бавно и полека се превръща в Еврохалифат.

10

Анонимен

преди 4 години

Новонемски начин на взаймоотношения. Ако си бяха в родните места, щяха да ползват ножове новонемците! Модерна работа!

9

Шериат за Германия

преди 4 години

Най-харесвам немците. Винаги дружно блеят като овце. От хайл Хитлер до Аллах акбар.

8

Deutschland

преди 4 години

Ходя я Германия по работа всяка година. Такава манджа с грозде е станала. От една страна са бежанците , в голямата си част просто емигранти от Афганистан, Пакистан, Сирия, Ирак. Плащат им квартирите, те си се събират по джамии и шиша-барове. От друга са балканска - оттук, албанци, косовари с много сенчести гешефти. После защо се радикализирали хората. Много странно, а?!

7

Анонимен

преди 4 години

Сидеров - президент!