45

Анонимен

преди 4 години

Путин води с нас преговори така ! - взима папката с нашите предложения и бам в кошчето.Подписваме руската папка и готово !

44

ХАХАХА

преди 4 години

Путин му е дал опорните точки....и комисиона!

43

Бабата

преди 4 години

Овца простичка си Теменужкееееее! Къде те намери хеле пък теб бащицата тиква ***. . .? Ми лошото е, че не си само ти! Нивото на цялата българска политическа класа доближава твоето - със синдром на придобита интелектуална недостатъчност. Зее ви дирника за пари само, наглеци такива! Като се появи някой, дето малко от малко има разум, е дискредитиран бързо от шайката. . .

42

Аз

преди 4 години

То пък една компетентност по енергийни въпроси у една счетоводителка ! Калинкииииии!

41

Анонимен

преди 4 години

До К Е Радев води преговорите...Тов. Путин, много настоявам да забраните Балкански паток, да му е кофти на Борисов!

40

просто питам

преди 4 години

Нека да си уточним речника. Както знаем, когато гърците кажат "не", това означава "да".Когато руснаците кажат "давам", това означава "вземам".Радев дали е наясно с тези нюанси в езика?

39

язе

преди 4 години

До Sichtpunkt 18Ти май си куха лейка... Естествено Газпром ще направи каквото каже големия началник (Путин), затова най-добре с него нараво да си се разберат.... ама не всеки има акьл да се разправа с него...Или викаш в Русия хе работят така, а?

38

Анонимен

преди 4 години

От всички наши енергийни проекти и преговори печелившият винаги е Путин а на нас ни обясняват колко изгодно ни било , ама много та даже и отгоре.То не бяха потоци във всички посоки то не бяха централи ! - и кво, Нищо.

37

Анонимен

преди 4 години

Откъде знае тая калинка какво е говорил Радев? Пак ли са послушвали?

36

Анонимен

преди 4 години

За 10/десет/ години на власт с колко процента намалихте цената на газта? Тази цена се поддържа изкуствено висока от всички правителства за да прибират "комисионните" от Газпром.А ни баламосват,че виновна била формулата ,по която се калкулира крайната цена на газтаАми поискате да се промени начина на формиране и да се премине към пазарно ценообразуване по борсови цени.

35

Ани

преди 4 години

Човек като заема нова длъжност, е редно да си прочете задълженията.Той трябва да ги изпълнява за да си заслужи заплатата.В нашия случай, виждаме един безпомощен президент, който се опитва да компенсира своята некомпетентност, като се заема с несвойствени занимания.

34

Анонимен

преди 4 години

До значи можеБивш президент на Южна Корея в затвора за 17 годиниМунчо дали ще се върне след 9-ти май или ще потърси убежище в русия?

33

Бате Гойко

преди 4 години

"Изненадана съм, че Радев води енергийни преговори."Нейната приятелка Гинка, като "купи" ЧЕЗ, Теменужка пак беше изненадана.

32

Тато из Правец

преди 4 години

Тая трътла хабер си няма от енергетика ! Ама те всички министри на Бойко са такива .Барни Рабъл,Боил Банов ,Захариева ...

31

пенсионер

преди 4 години

Ако е толкова лесно,по телефона,да се решават цените на газа,защо тогава се водят дълги преговори?Каунья просто се е обадил да потвърди присъствието си на парада,а дупелизците го представиха като спасител на България!Сигурно шпионина-русофил Н.Малинов е разговарял по-дълго с Путин,отколкото недоразумението Радев.

30

просто питам

преди 4 години

Ами ако Радев не успее да снижи цената на газта? Тогава какво правим?Тогава Бойко ли ще е виновен?

29

Анонимен

преди 4 години

ПРОСТАЩИНА!!!

28

не минава

преди 4 години

Сега Бойко ако постигне по-добра цена за газта /защото внася американска/ Радев ще се опита да открадне лаврите. Ама ние не сме балами и знаем на кого се дължи благоденствието на народа.

27

айде бе

преди 4 години

Време е да се разкарате,че ни писна от вас и вашата фростотия.

26

Гъзеф

преди 4 години

Петкова: Изненадана съм, че Радев води енергийни преговори! Първо трябваше да ме пита!!!!