37

Край

преди 4 години

Ме да по света има многоетажни паркинги. В Чикаго и в Ню Йорк съм виждал и по 10-15 етажа. Обаче - 40 долара на час.Генади иска без пари. Може в друг живот.

36

Анонимен

преди 4 години

Аз пък искам да ми вдигнат данъците със 100% и да въведат нови, например такса въздух! Не вярвайте ли? Питайте кметицата. Тя ще ви каже, че на колене сме я молили за това!!!

35

Край

преди 4 години

Давай Фандък - колкото повече пищят толкова повече им харесва. Безплатно е само на мегдана на село. В големите градове по цял свят се плаща паркирането. Който не ще - в трамвая, тролея, метрото. Барутника му - в Стомана Перник за арматурно желязо.

34

Софиянец

преди 4 години

До FRНе е странно! Това е абсолютно незаконна принуда от страна на общината - без да вложат нито лев, общинарите обират парите на хората и печелят милиони. А ние им плащаме и данъци, с които можеха да построят поне по един многоетажен паркинг във всеки квартал! Пълно безобразие!!!

33

До 12

преди 4 години

Само не си разбрал кой го е обявил това дечко-другарката Нинова и другаря Зарков.Те обявиха още много ,,истини" за замъци,острови,имения ,милиарди,да се стреля на месо и още и още фейк новини....Някой да е възпрепятстван или арестуван за стотиците обиди,цинизми и измишльотини в пресата и да е пратен на Московска 5 както беше едно време за най дребното нещо?Не свобода а слободия на словото е сега и ти го доказваш с поста си..И още учи си уроците за да прЕдобиеш знания в правописа.

32

До 31

преди 4 години

Ти дори не се интересуваш и нямаш идея кое как се решава, а седнал да плюе... Беше ли на общественото обсъждане, каза ли си мнението? Айде у лево. Дейните решаваме, незаинтересованите лаячи из интернет не ги пита никой. Дори и да се кълнат как ще дойдат да решат съдбата на квартала си ги няма никога. И на избори ги няма. А иначе да лаят- първи.

31

Влайко

преди 4 години

Няма нужда от зони - Мони. Пред нашия блок до парка Гео Милев сме се разбрали. Паркираме само живущите. На сички съседи си знайме модел и цвят кола. Кат идват гости от провинцията се предопреждава предварително. Пришалци, дет спират пред блока им се режат гумите и се дере с гоздей таралясниците. Да видиш как бърже се научават че пред нашия блок не се спира от външни лица.

30

Анонимен

преди 4 години

И като при нас има зона, какво? Като колите пак са повече от местата. Така, че пак водим войни със съседите, ама си и плащаме. Който не вярва да се пробва да паркира на Гурко или на Шишман. Ще му струва 2 лв на час... ако си намери място. Че сме елитни и сме синя зона.

29

Анонимен

преди 4 години

Интересно допитване правят от Слатинската община. Уж всеки жител на квартала може да гласува, което е супер, но никой не обявява резултати предварително, само накрая ще ти изтупкат едни цифри от сорта 70% иска зелена зона и това е. А дали тези резултати са истински, или нагласени от общинари и кметчето мустак? Но така се действа тупнат резултатите и хайде честито, зона!

28

до 19

преди 4 години

Драги ми смехурко, проблемът си е твой. Който си има брада, да си има и гребен. Аз имам 2 автомобила и 3 гаража. 2 семейни и 1 за гости. Да си мислил, да си си купил гараж. Като нямаш гараж, недей да ми ревеш къде ще спираш. Няма да имаш кола като нямаш гараж. В цяла Европа можеш да си държиш колата максимум по ден на обществени места (платени, разбира се), иначе я вдигат. Който няма гараж- държи колата на платен паркинг. Айде малко по-сериозно и отговорно.

27

Ганьо

преди 4 години

Българинът не иска да плаща за нищо.

26

младен

преди 4 години

А в Младосттите кога???Писна ми да вървим на улицата и да ме газят колите. Трябва да се разредят.

25

Анонимен

преди 4 години

Много разумно решение. Живущите в кварталите искат зона. В нашия квартал откакто я въведоха простащината доста намаля.

24

лозенчанка

преди 4 години

До Софиянец-1948Е да, но ела да видиш какво е точно в събота и неделя около ВИАС заради парка и идиoтския фермерски пазар - фул от коли с интересни регистрации, дори на трамвайната линия паркират, за радост на ватманите. Истината е, че загубихме София, при това безвъзвратно.

23

До 7

преди 4 години

Не се опитвай и да разбереш. Точно със зелена зона ще могат да паркират нормално в квартала си за жълти стотинки на месец, защото ще има места. Масово картинката е да идем с немската бракма на работа и да се качим на тротоара с нея и да я зарежем там за през деня. Ами- не стават нещата така. В цяла Европа нямаш ли паркомясто към офиса не си и помисляш дори да ходиш с кола на работа.

22

Анонимен

преди 4 години

С милиардите които прави годишно от тия бутафорни зони общината да вземе да направи 3-4 паркинга, вместо да се прави на неразбираща къде е проблема. Аман от алчни некадърници.

21

Анонимен

преди 4 години

С нетърпение чакам да въведете зона във Филиповци, Факултето и Ботунец. Ама да слагате скоби на нарушителите, а не само на хартия да има зона. Тогава ще ви призная!

20

оптимист

преди 4 години

Един с патос бленува да живее в европейски град - дали корона вируса не го е наблегнал. За 30 години постигнахме такива евро висини, че свят ни се завива от немотия, смрад, *** и крадци на високо. Но, нема лошо, човека е оптимист. Нека крачи към висините смело.

19

Изгрев

преди 4 години

Жителите на район Изгрев искат зона!Само че малцинстото, което не иска (да плаща) е по-гръмогласно

18

Анонимен

преди 4 години

ГРАБЕЖ!Само грабеж!Гарантирано от гробарските мутри!Цялото софийско/селяндурско гето ще го направят зона!Овцете даже се кефат като ги онодват всеки ден с нов грабеж и рекет..