49

Анонимен

преди 4 години

Поредната порция пълни глупости.

48

Анонимен

преди 4 години

"Сериозна вулканична активност ще има на малък остров, но не мога да определя точно къде" от това по-точно предсказание здраве му кажи,то така и аз мога...смехх

47

GG

преди 4 години

Да предскажеш, че в Япония ще има земетресие си е направо 6ца от тотото ! Или пък на някой остров ще им изригване на вулкан... Язък за великите учени английски учени в миналото...

46

Анонимен

преди 4 години

Ванга е била обладана от демони. Прочетете разказите на племенницата й. За сравнение с истинските светии, при тях дарът на пророчество идва след десетки години пост и милитви, приемат откровенията в душевен мир и радост. Ванга получава силите си изневиделица, а когато пророчества губи контрол над тялото си и започва да говори с чужд глас, а след това има страшни болки.

45

Баба Ванга

преди 4 години

Сите ке умрем.

44

казано е

преди 4 години

Ще се смени зимното часово време.Ще пуснат на промоция кисело зеле .Ще има акция на кат.Ще има мъгла.

43

Анонимен

преди 4 години

Оставете жената на мира, поне в смърта й! Никога не е казвала точни неща, а още по-малко с дати. Живота и е бил мъка, но сега други са решили да правят пари от нейно име.

42

Анонимен

преди 4 години

Не ме интересува Азия.6 числа ме интересуват.От тотото. Можеи евентуално 2-3точни резултата от мачове.

41

Анонимен

преди 4 години

До миризливия текейсар дядо ВаньоОбаждат ли се внуците от америка дядка?

40

соцоракул

преди 4 години

Ще се завърне модата на чарлстона и сабото.Германия ще върне.марката.България и Македония ще въведат еврото.Ще забранят домашната ракия и виното..Доматите ще са на регистрационен режим в НАП.Ще асвалтират жълтите павета по европроект.

39

Анонимен

преди 4 години

До срамАко смяташ, че умен човек ще гласува за говорителя на мошениците дъртака Слави и неговата пропагандажестоко се лъжешсамо заблудени и чисти глуупаци Умен човек отдавна не се интересува от интересчията Трифоновза който е максиматаИнтереса клати феесса

38

дедо Ваньо

преди 4 години

На руснаците стандарта им се вдигаДържавата Русия все повече укрепва срещу военните агресори от НАТОБългарите обедняват и емигрират да станат слуги на западаБойко трупа за внучетата и родатаТова е положението сеерасти

37

Зозо

преди 4 години

По - важно е какво ще каже утре кака Сийка /говорителката на Гешев/:))))))))))))))))))))))

36

Кака Ганка каза

преди 4 години

В България простотията ще си остане все същата, но още по-така.Путин ще си кара мандата, руснаците ще си търпят теглото, руските доларови милиардери ще се множат.Тръмпи ще гледа сеира на демократ-кандидатчетата - грохнал уж социалист, ама истински милитарист, изкуфяващо и бълнуващо бивше вице, сенаторка мечтаеща да затрие американската икономика и бодър гей, който не знае защо иска да стане президент.Европа ще затъва в толерастия и катастрофата на "алтернативната" енергетика.Толкова засега.

35

срам

преди 4 години

Само една тв-7/8 говори от един час за Апостола.Поканени са негови наследници и историци...алоу,бнт,кош с луков....

34

Зозо

преди 4 години

Хахахаааааа, поредната руска хибридна новина :))))))))))))))))))))))))))))) Рашъните все Ванга им дай :)))))))))))))))))

33

2020

преди 4 години

След чумата по свинити.Ще измислят птича заушка о инфлуенца.По най дребния рогат *** ще го фане грип

32

Анонимен

преди 4 години

Ванга беше ведомствената гледачка на комунистическата върхушка.

31

Анонимен

преди 4 години

Тука има и поети.

30

оставете Ванга

преди 4 години

Вижте това:"Двама християни взаимно се давят, стенат народите, но нищо не правят. А жълтата страна ще натрупа сила, щом могъщата мечка вече е покорила. Всеки от тези могъщи тирани ще реве, че света не е могъл да раздели на две. А делата им ще дадат плодове гнили, с чумата си много народ ще са избили. Лекарите ще търсят лек за тая зараза. Напразно тя е по-ужасна от проказа."