16

бай ганю

преди 4 години

не бихме се чуствали на място и в кожата си ако всичко около нас бе естетично красиво или подреденоганю се чуства комфортно когато му е калпаво и балканско а не градско и западно

15

Д-р Хаус

преди 4 години

Голям бардак е тая България.В хауса си живуркаме и не дреме на г..а.

14

Анонимен

преди 4 години

До КочоКочо, ще пътуваш с автобуса като нямаш пари за нищо друго освен наем и храна. Къде си тръгнал кола да купуаш, бензин да наливаш, ГО и данък да плащаш. ЦАРВУЛ ТАКЪВ!

13

Анонимен

преди 4 години

В Англия улиците са разграфени с боя къде може да се спира и ако спре някой извън очертанията - паят прибира колата и ако не е потърсена до забравих колко дни - колата се реже на скрап. Там е абсурд да видиш някой да паркира на необозначено място. Страха е голям, дори пакистанците, които карат все едно правилат ане важат за тях - даже и те не смеят да си спрат колата където не трябва, че има вероятност да трябва нова да си купят после...

12

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се направят парко-места. Да ме извинявате, ама там има огромни кални полета, а не задръстени с трафик улици. Може да се построят няколко паркинга, ще струва колкото един елерон на Ф16...

11

Джедай Мастър

преди 4 години

"Съоръжението е ерозирало на множество места и е само въпрос на време някое детско краче да пропадне."Ах каква драма... Много добре знам мястото, изобщо не е толкова трагично, колкото го изкарват.

10

Кочо

преди 4 години

И каде да спираме ве. Акой е асфалтирано ша искат пари за паркинг. Шефа ни плаща колкото за храна и наем. Излишни пари НЯМА

9

Pencho bre cheti

преди 4 години

Стига с това прехвалено метро и с градския транспорт - развъдници на грип и болести. Метрото е удобно ако си в частта, в която вървят и двете линии. В останалите с по една линия имаш минимум 10 минути чакане + 2-3 минути слизане, това са грубо 15 минути само докато се качиш, после още 5 докато излезеш на улицата, та с прехваленото метро имаш поне 20 минути овърхед на самото возене.

8

Анонимен

преди 4 години

По-добре ги следете колко от сигналите там са оправени и тогава пишете новина. Това не е новина, че някой подава сигнали, а никой не го отразява.

7

Pencho bre cheti

преди 4 години

И къде да паркират като няма място там, където трябва да се паркира?

6

Анонимен

преди 4 години

Е той *** така е свикнал, да паркира каруцата където му падне, а най-щастлив е като се увъргаля в кал до колене.

5

Анонимен

преди 4 години

И като не ходиш с кола всеки ден и цъфна и върза България. Урока на капитализма, е че системата не може да се бори с човешката природа. Никой манталитет няма да спре изхвърлянето на фасове и *** по земята, нито ще спре неправилното паркиране. Спирането на подобно поведение става с глоби и наказания. А когато всичко е станало в *** след някакво събитие, минават определените органи и почистват. Същото важи и за съответния случай - идват и поправят, затова им се плаща данък.

4

уникум

преди 4 години

Имам съседка-мисирка , и тя води с големият трактор-МБВ- Х5 -18 годишен , детето си на градина ,която е само на 200 метра!!

3

селтак

преди 4 години

***-ака хляб няма да яде ,но ще ходи с барутника на работа , и ще се поти в задръствания ,вместо да си хване метрото !!

2

Анонимен

преди 4 години

Сигурно телефони си купуват на изплащане и на бензиностанцията зареждат гориво за 10 лв., но иначе имат автомобил и всеки ден пътуват сами в него, по 45 минути в задръствания по отсечки, които отнемат 15 минути с трамвай или 5 минути с метрото. Ето, явно и газят в кал, просто защото са "голяма работа" и имат личен автомобил - в автобус не припарват. ***.

1

Анонимен

преди 4 години

*** така обича. Няма къде да спре на работа, но тича с колата. Спира по тротоари, поляни, кал. Манталитет. После същият се възмущава каква била тая кал. Преди години имахме офис в co working space до ЦУМ и нямахме паркоместа- ходех на работа с трамвая. После отидохме в мол Сердика- всеки с лично паркомясто. В момента съм в Бизнес Парка- отново имам лично паркомясто. Това не значи, че ходя с кола всеки ден, даже напротив. Манталитет.