42

Анонимен

преди 4 години

Путин е политически труп - факт. Стотици хиляди руснаци излизат в Москва да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

41

Кога ще ни стигнат?

преди 4 години

Е, ние сме по-цивилизовани.Хрантутим лентяи чрез социални помощи и ги развъждаме.Не пречим на пияници да вилнеят.Не се опитваме чрез труд да вкараме в пътя изтървани деца, растящи на улицата, докато родителите им мързелуват и си купуват ракия с парите, давани им като детски надбавки.Ежедневно в родилните отделения раждат малолетни момичета, а също и пълнолетни жени, които не сключват гражд.брак, защото културните им особености са такива. Ние поощряваме самотните майки с пари,ако са от етноса

40

Анонимен

преди 4 години

Правилно.Аз съм съгласен с такива неща.Ама куpвенски номера от типа на "ела да ми направиш едно-две деца и след 1 месец спирам да те обочам и ще ми плащаш издръжка 20 год" ги е нямало.Повечето швейцарки и швейцарци са живеели обвързани като семейство.Това е важно за една държава не мислите ли ?

39

Къс

преди 4 години

До 16ти,43Да споменавам ли,че именно Мъск каза,че Русия има най рентабилните и сигурни товарни космически полети.Ами да отворят Ютюба и да видят как изглеждат руските градове сега.Днес гледах Красноярск има преди и след.Големи части от града са съвсем нови.Какво ново има в Пловдив,Бургас,Варна.Е Варна има най скъпият нов разпаднал се булевард.Ама той Путин работи там.

38

Анонимен

преди 4 години

До До 16тиРусия е технологично изостанала. Точка. Без помощта на западните концерни дори не могат да си изпекат самун хляб. Швейцария изобрети интернета, изобрети тъчскрийна, в Швейцария е ЦЕРН, които на европейско равнище правят такива научни пробиви, за които в Русия не са и сънували. Точка.

37

Анонимен

преди 4 години

До Къспак си чел и разсъждавал, но нищо не си схванал. За пореден ден.

36

До 16ти

преди 4 години

Я пак си помисли кой изпраща хора в космоса в момента. И с какво се придвижват американските астронавти до МКС ?А твоя приятел Мъск освен, че изпрати в пространството една бракувана кола с една кукла вътре ?! Какво друго смислено направи ? Та всички US фенове чак се подмокрихте от кеф. Русия освен екипажи на МКС изтрелва всяка седмица товарни кораби два пъти по тежки от количката на Мъск плюс спътници и разни други (военни) неща които твоята глава не проумява.

35

Къс

преди 4 години

Българите още разсъждават в някакви политически отживелици.Така и не видях някой в Гер да се обижда,че имат социална държава.Тук дори се гордеят с това и въпреки че Меркел се опитва леко да промени нещата тук си живеят в реален соц.Да споменавм ли,че ди ЛИНКЕ в бундестага са чисти комунисти,а дори има и Марксистко Ленинска Партия,за която и една критична дума не съм прочел до сега.Ама нашите нали са капиталисти,само псуват монитора.

34

Румен Радев

преди 4 години

Българи,да бойкотираме руския свят,не правете дъщерите си пппроститутки,да накажем богаташите от Норвегия и Швейцария

33

Не извратен тип

преди 4 години

Във Норвегия и Швейцария е кофти,русофили марш към Русия ,във знак на протест ,всички от БСП си обърнаха парите от швейцарски франкове във левове,дори заместничката на Радев се отказа във кашетата в евра и прие лева

32

Баровеца-СФ

преди 4 години

Опа "устроен" ! Извинете грешка!

31

Анонимен

преди 4 години

Във свят на талибанлък е най нормално да се мразят богатите и развитите,обаче ако кажеш на талибана старт за Швейцария и тръгва мар на скок пеша без да се замисли

30

Баровеца-СФ

преди 4 години

Защо не би спазвал определени норми на живот човек,когато е усроен от държавата финансово,здравно ,битово и житейски! Сигурна работа,добра заплата,качествено здравообслужване и заслужена почивка!

29

Totenkopf

преди 4 години

Иде реч за деца лишени от родителски грижи, по различни причини и вкарването им в домове или приемни семейства, нещо което го има в целия в свят, така е и при нас, но неграмотния превод, както и ниската компетентност на списвача, така се получава.

28

Анонимен

преди 4 години

До Късмен няма как да е иначе когато под всяка втора статия почва облъчването, че едни били мръсни капиталисти с голям външен дълг и т.н. Видим ли рубладжийски опорки следва контраудар, понял дурак.

27

Валентин Тодоров

преди 4 години

Странно как след като с векове са били толкова стриктни към най-малкото тъмно петно по бялата вълна на стадото си,швейцасктите политици и държава охотно вкараха в него породи в които изобщо няма бяло като шиптърската ,северо и изобщо африканските и предноазиатските.

26

Къс

преди 4 години

Абе каквото и да напишат вие все до кумунисти и рубладжии го докарвате.Руската икономика е една от най либералните в света.Четете малко бе хора.Научете езици.Германските концерни искат Меркел да им отвори още повече вратите към Русия.Видяхте наскоро,че Мерцедес откри завод в Русия,а не в Бг.За да запуши устата на бизнеса в Гер Меркел обеща евтини бежанци.Да ама не и сега Русия е отново актуална в Германия.

25

Rdi

преди 4 години

Аааа...И възрастните хора, защо са ги затваряли? Защото са били вече стари хора?

24

Rdi

преди 4 години

Не става ясно за какво иде реч.. Значи са пращали в "специални" затвори, жени (и мъже?), които са имали деца, но не са били женени?

23

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНа Русия като и е малък външния дълг та що. Като подредиш по проценти се класират до Вануату, Микронезия и Гватемала. Впрочем, знаеш ли що Русия няма дългове?!? Отговарям ти веднага, щото няма кой да се излъже да инвестира пари там. На фондовите борси като чуят Русия се обръщат на другата страна.